Yritti itsemurhaa, joutui afgaanin raiskaamaksi

valdtakt-lulea-farid-soltani-155.png
Kuva: Nordfront. 

Luleån kesäinen afgaaniraiskaus saatiin osapäätökseen viime viikolla kun 1996 syntynyt Bodenissa asuva Farid Soltani tuomittiin 3 vuoden vankeuteen ja karkoitukseen 8. heinäkuuta suorittamastaan raiskauksesta.

Uhri oli syvästi masentunut nainen, joka oli päättänyt tehdä itsemurhan. Hän ei nähnyt elämässään enää tulevaisuutta. Teon nainen ajatteli suorittaa ottamalla lääkkeitä ja sen jälkeen hukuttautumalla.
 

Kuvakaappaus 2018-09-03 08-41-13
Klikkaa kuva isommaksi.
Nainen käveli Luleån rannassa ja otti useita tabletteja. Hänellä oli mukanaan ainakin 40 tablettia kahta eri lääkettä. Kun puolet lääkkeistä oli syöty nainen istuutui rannalle. Nyt paikalle saapui Soltani. Naisen mukaan hänellä on tämän jälkeen vain heikkoja muistikuvia.
 
Soltani aloitti teerenpelin ja kaivoi taskusta viskipullon. Naisen hämärien muistikuvien mukaan he tulivat aallonmurtajalle, jolloin hänen oli pakko istua. Näkö alkoi olemaan sumeaa. Soltani istui vierelle ja kaatoi väkisin viskiä naisen suuhun. Soltani tiesi tuossa vaiheessa, että nainen oli ottanut tabletteja.
 
Nainen kertoo, että hänen oli vaikea pysyä edes istuultaan ja sen jälkeen maailma sammui. Jonkinlainen hämärän hämärä muistikuva naisella on siitä, että Soltani aukoi hänen housuja, mutta seuraava muistikuva on kun hän heräsi Sundbyn sairaalasta. Nainen ei muista illan jälkitapahtumista mitään, kuten ambulanssikyydistä ja sen jälkeisistä gyneglogin tutkimuksista. Mustelmien ja muiden pikkuvammojen syytä hän ei osaa sanoa ja kertoo, että ei olisi missään tilanteessa harrastanut seksiä tuntemattoman miehen kanssa keskellä puistoa.
Soltanin itse kertoo, että ilta oli normaali. He tanssivat ja kuuntelivat musiikkia ja nainen lähetteli Soltanille ”seksuaalisia signaaleja”. Jossain vaiheessa nainen kuitenkin kaatui veteen. Soltani kahlasi perässä ja raahasi naisen rannalle.
Kun naisen housut olivat likomärät yritti hän riisua niitä, mutta sekavuuden takia siitä ei tullut mitään. Soltani nyt herrasmiehenä päätti auttaa ja naisen housut saatin pois ja oksalle kuivumaan.
Soltani ei tässä vaiheessa sitten voinutkaan enää hillitä kikkeliään ja harjoitti seksiä naisen kanssa. Soltanin mukaan nainen ei ollut tajuton, toisaalta Soltani kuvitteli, että nainen oli ”mukana” seksihommissa, koska ei puhunut mitään. Soltani raiskasi naisen vaginaalisesti ja anaalisesti.
Todistajien mukaan nainen oli kuitenkin tajuton. Paikalle kohta aktin jälkeen tullut vanhempi mies todisti, että nainen oli kuin eloton. Toinen todistaja oli nähnyt kauempaa kuinka Soltani oli yrittänyt nostaa naista, mutta näytti kuin nainen olisi ollut kuollut. Hän ei reagoinut mitenkään retuutukseen. Oli jo aikainen aamu ja paikalle tuli muitakin ihmisiä. He ymmärsivät, että nainen oli syvässä tajuttomuudessa. Kun poliisi saapui nopeasti paikalle, oli konstaapelien reagtio heti alusta alkaen se, että kyseessä oli raiskaustapaus.
Soltani yritti ambulanssin tulon jälkeen hipsiä vähin äänin paikalta, mutta poliisi noukki miehen nopeasti kyytiin.
Asian käsittelu jatkuu hovioikeudessa. Soltani pysyy vangittuna.
Farid Soltani asuu naapurikylässä Bodenissa ja on ollut jonkinlainen seurakunnan maskotti. Hän on ollut aktiivisesti mukana seurakuntatoiminnassa ja bodenilaiset turvapaikka-aktivistit ovat eri yhteyksissä kertoneet, kuinka juuri Soltanin pitää saada se turvapaikka. Sentäs integroitunut ja kielimies.
Eittämättä kielimies.
https://minfil.com/x3r3F2gbb0/Lule__TR_B1939-18_Dom_2018-08-28.pdf
https://www.nordfront.se/skulle-ta-sitt-liv-blev-istallet-valdtagen-av-en-afghan.smr
 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
näin on näreet
näin on näreet
3.9.2018 09:05

Vai oli soldaani oikein ”klitoorisman” kielimies. Mitenkä ne nyt meinaavat kielimiehensä pelastaa karkotukselta Bodenin suvakit.
Rikollisten karkottaminen on ainoa keino ketitysmaalaisten rikollisten hillitsemiseen.Ei ne Ruotsin vankiloita pelkää,mutta ikuisen elatuksen menetys on paha rangaistus.

Oksettava olio
Oksettava olio
3.9.2018 09:09

Kyllähän seurakunnan maskotillakin halut on niinkuin hiirelläkin ja tunteet diakonissalla. Vaan eipä kai tuonnäköinen tyyppi muuta voi saada kuin tajutonta naista, tokko kukaan muu suosiolla antautuu rumilukselle. Ja minkälainen tyyppi sitten! Alimman luokan pohjasakkaa jota me mukamas tarvitsemme maassamme. Emme tarvitse. Kelvoton, vahingollinen paska.

Toivottavasti Afgaanin Taikasauva mätänee ja putoaa pois ja
Toivottavasti Afgaanin Taikasauva mätänee ja putoaa pois ja
3.9.2018 09:20

toivottavasti naisen elämä hoituu kaikesta huolimatta raiteilleen ja paremmaksi.

jrty
jrty
3.9.2018 09:39

22v….

Pois vaan
Pois vaan
3.9.2018 16:29
Vastaa...  jrty

Joskus kauan sitten …

T
T
3.9.2018 09:54

Se mikä näissä raketti-insinööreissä jaksaa ihmetyttää on tuo loputon selittelemisen kyky.

Murphy
Murphy
3.9.2018 10:50
Vastaa...  T

Totta, ”raketti-insinöörit” saavat heti lapsuudessa kaksi eri maailmaa. Puheiden ja tekojen maailman. Puheiden maailma on heillä paljolti fantasiaa, jota yksinkertainen uskonto vahvistaa. Tekojen maailma on sitten sitä arkirutiinia mitä Islam ohjaa. Virikkeet kehityssuuntaisesti ovat pois pelistä. Ihmisyys ikäänkuin sairastuu lapsena ja ilmiö ei näy päällepäin tai on vaikea havaita. Vrt.Nicolas Sennen’in havainnot. Puheet ja teot ovat erillään toisistaan. Kyky fantasioida tekee selitysautomaatin. Tämän kurimuksen kanssa Israel kamppailee. Asia, josta keskimäärin eurooppalaiset tietävät hyvin vähän ja asettautuvatkin palestiinalaisten tueksi. Sovitut sopimukset eivät oikeastaan merkitse mitään.

T
T
3.9.2018 11:16
Vastaa...  Murphy

Itselläni on aavistuksen eri näkökulma. Nuorena ajattelin että koska islam on pahin asia maailmassa tämän uskonnon vastapuolen täytyy olla paras asia maailmassa. Olin nuorena ääri Israel-myönteinen, koska tiesin että islaminuskoisia ihmisiä ei oikeastaan voi kutsua ihmisiksi(Tähän on tietysti poikkeuksia, muunmuassa 101% maallistuneet eurooppalaiset bosniakit, joiden kanssa olen tehnyt töitä aiemmin. Eli he olivat muslimeja lähinnä nimellisesti). Nykyään tiedän että maailma ei ole noin mustavalkoinen, vaikka vihaankin islamia koko sydämestäni, ei tarkoita että juutalaiset(seemiläinen ei-eurooppalainen aavikkokansa) olisivat ns hyviä ihmisiä. Tiedän että juutalaiset ovat paljon parempia ihmisiä kuin heidän naapurinsa arabit, mutta meidän tulee pitää mielessä myös mitä kaikkea vääryyksiä he ovat tehneet meitä kohtaan alkaen ”Venäjän” vallankumouksesta, Frankfurtin koulusta, Balfourin julistuksesta, ADL:stä, ym lähtien. Kannatan Israelin valtion olemassaoloa, mutta en pidä tämän valtion kansaa meidän ystävänä.

Freya Snow
Freya Snow
3.9.2018 11:11

Täytyy ihmetellä, että koska näillä unelma-hipeillä vihdoin loppuu usko lemmikkeihinsä? Kuinka paljon todisteita tarvitaan!?

Sam Colt
Sam Colt
3.9.2018 11:13

Kotoaan lähtevä afgaani ohjeistetaan kertomaan tarinoita. Aivan sama mitä, kunhan tulee juttua. Ruotsalaisten aika kuluu sitten niitä kuunnellessa. Islamissa on kertomisen perinne.

Valtsu
Valtsu
3.9.2018 11:55

Niin huonosti eivät voi asiat olla, etteikö kehitysmaamuslimi pystyisi ongelmia tuplaamaan. Terveisiä faktantarkastajille: hyvin pyyhkii!

Suomi Finland
Suomi Finland
3.9.2018 12:17

Vaaleissa se nähdään, mikä on ruotsalaisten nykyinen tuntuma Ruotsissa tapahtuviin asioihin. Kyseessä ei ole ainoastaan rikollisuus ja riehunta, mitä nähdään ongelmalähiöissä, vaan koko ruotsalaisen yhteiskunnan tilanne.
Olen aina ihmetellyt, miten rajan yli tulleet ihmiset, joilla ei ole passia tai matkustusasiakirjoja, eli ei mitään todistusta hyvämaineisuudesta, saavat noin vain liikkua vapaana yhteiskunnassa. Mikään ei takaa, ettei joukossa olisi väkivaltaista porukkaa, jotka surutta raiskaavat ja tappavat, jos tilanne sellaiseksi kehittyy.
Ja vapaana saavat olla kunnes jokin rikos tapahtuu Ruotsissa. Ja tietenkin hinnan maksaa rikoksen uhri, joka ei olisi joutunut uhriksi, jos rikollinen ei alun perinkään olisi noin vain saanut vapaasti vaellella missä lystää.
Sitten tulee yhteiskunta joka langettaa tuomion ja sanoo, että kaikki on taas hyvin ’oikeus on tapahtunut’. Niinpä niin. Uhri on edelleen kuollut ja/tai raiskattu, mutta tällaisen hinnan yhteiskunta maksaa mielellään, jotta paljon turvapaikanhakijoita voi noin vain tulla suojeltavaksi ja elätettäväksi. Kerta kaikkiaan kummallinen tapa yhteiskunnalta, jonka ensisijainen tehtävä on toimia oman kansansa etuja kaikin tavoin ajavana instanssina.
Vasta kun henkilön hyvä maine ja nuhteettomuus on todistettu lähtömaan antamien henkilötietojen perusteella, tulisi mielestäni ihmisillä olla vapaus liikkua siellä missä haluavat. Jos tällaisia tietoja ei ole saatavilla, ei vapautta pidä noin vain antaa, koska myös oman maan kansalaisilla on oikeus elää. Ei heillä ole eikä voi olla velvollisuutta tarvittaessa kuolla vain, jotta paperittomien ihmisten ns ihmisoikeudet toteutuvat.

Suomi FInland
Suomi FInland
3.9.2018 12:31
Vastaa...  Suomi Finland

https://www.kansalainen.fi/saksa-kolme-maahanmuuttajalasta-raiskasi-10-vuotiaan-pojan-koulutiella/
No niin. Täytyy hämmästellen kaiken tyrmistyksen keskellä todeta, ettei itselleni kymmenvuotiaana olisi tullut mieleenkään panna ketään, vaikka kohde olisi itse ollut kuinka halukas tahansa. Mikään paneminen ei tuolloin liikkunut mielessä oikeastaan millään tavalla. Mistä nämä ovat tällaiset ajatukset saaneet ja vieläpä tuon raiskausmentaliteetin?
No kysymys tietenkin on retorinen. Kotoa ja kaveripiiristä kaikki ajatukset tulevat. Jos ei omat vanhemmat ja sisarukset, niin sitten kaverien vanhemmat ja/tai heidän sisaruksensa tuollaisia ajatuksia välittävät nuoremmille.
Onko tämä sellainen kehityskulku, joka pitää riemulla vastaanottaa vain, että kehitysmaista pääsee ihmisiä länsimaihin turvaan?
Jokainen uhriksi joutunut lapsi on oman yhteiskuntansa uhraama. Jos kerran poliitikot näkevät, että tällaista tapahtuu, on ainoa oikea tapa segregaatio ts, että riskiryhmien lapset poistetaan kantalasten joukosta.
Tietysti yhteiskunnalla on kova hinku suunnitella vaan kiivaampia sekoitustouhuja, mutta sellainen toimintamalli on totaalisen tuomittavaa, koska ennen kuin kotouttamistoimenpiteet tuottavat tuloksia, on täysin varmaa, että lisää tällaisia uhreja tulee.
Yksikin uhri on liikaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
3.9.2018 14:36
Vastaa...  Suomi FInland

Pieni sarkastinen huomautus:
Jos tällainen tapahtuma saa kansan raivoihinsa ja marssimaan kaduille, niin tiettyjen piirien mukaan sellainen on ’kamalaa äärioikeiston muukalaisvihaa’ johon ainoa vastaus on ’inga rasister på våra gator!!!!!’.
VI GILLAR OLIKA!

Ovatko he kaikki tällaisia?
Ovatko he kaikki tällaisia?
3.9.2018 12:25

Siis hän on 22- vuotias!? Näyttää huonosti säilyneeltä 45-vuotiaalta. Nämä ”22-vuotiaat” ovat jo ajat sitten kuolleet luonnollisesti vanhuuteen täyttäessään 50 vuotta. Ja taas lemmikkimaskotti. Mikä tätä systeemiä vaivaa, kuinka se osaakin löytää pahimmat perseet maskoteikseen? Toinen huolestuttavampi vaihtoehto on, että valittaessa sattumanvaraisesti lähes kenet tahansa invaasiolaumasta, saat tulokseksi hassanzubiereita ja tällaisia seurakuntamaskotteja.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
3.9.2018 15:02

Myös Saksan Ahmed Mobiili Sähläri joka oli napannut koulusta 15v saksalaisen tyttöystävän (suvakkisuhdeluontiverkoston eli selkokielellä pedofiiliverkoston) ansiosta näyttää ulkonäöltään vähintään 35 vuotiaalta vaikka sanoi olevansa 15v.
Tyttöystäväksi ylipuhuttu saksalainen varmaankin tajusi että Ahmed Mobiili onkin valenuori ja antoi Ahmedille kenkää, sehän loukkasi Ahmedin kunniaa ja tyttöystävästä tuli entinen elävä islamin perinteiden mukaisesti.
Nyt on Ahmedille linnaa luvassa mutta tulipa rispektiä ja Hassanin taikakassahan maksaa elatuksen…

Isomyy
Isomyy
3.9.2018 13:11

Toivottavasti Soltanille myönnetään hengenpelastusmitali. Tässä jälleen oiva osoitus siitä jaloudesta ja epäitsekkäästä auttamishalusta, joka erottaa huonogeeniset länsimaalaiset afgaanien selkeästi ylevämmästä kulttuurista. Silminnäkijät eivät ymmärtäneet Soltanin elvytystekniikkaa, joka asiaan perehtymättömästä on voinut näyttää seksuaaliselta toiminnalta. Toivottavasti paraatia jo valmistellaan.

A-luokan rupureikämaa
A-luokan rupureikämaa
3.9.2018 13:34

Lisää afgaanien sankaritekoja: Enskeden ”lukio”-afgaanipuukottaja tuomittiin vankimielisairaalaan veronmaksajien hyvin kalliilla kustannuksella: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/hovratten-slar-fast-dom-efter-knivdadet-pa-enskede-gards-gymnasium

Yhteiskuntakelvottomia b-luokan a-uroksia
Yhteiskuntakelvottomia b-luokan a-uroksia
3.9.2018 13:47

Näille Perä-Mongolian afg-haneille (hane=uros ruotsiksi) pitää nyt laittaa täysstoppi maahantuloon ja täyspaluu päälle. Ovathan jo monikymmen-sata- kertaisesti todistaneet olevansa yhteiskuntakelvottomia ainakin länsimaihin.

juhljapaikka
juhljapaikka
3.9.2018 18:23

Eikös itse Juha Sipiläkin nyt myöntänyt että suurinosa näistä ”pakolaisista” tuli pelkän elintason (kelagold) perässä Eurooppaan. Jos tuo oli tiedossa niin miksi idiootti niitä sitten toi tänne.

Suomi FInland
Suomi FInland
4.9.2018 12:45
Vastaa...  juhljapaikka

Kyllä sieltä varmaan tullaan paljon senkin vuoksi, että lähdetään liikkeelle tietämättä varmasti, onko itsellä sitä perustetta turvapaikkaana vai ei. Tulijoilla voi olla liian ruusuinen kuva siitä, millä perusteilla länsimaihin saa jäädä rikastuttamaan paikallista kulttuuria. Niin tai näin: paskasakki ei ole tervetullutta, vaikka kotona saisi luodin päähänsä seuraavana päivänä.
Normaalisakki sen sijaan voi minun puolestani saada turvapaikan, kunhan lähtevät kotiin sitten, kun kotimaassa olosuhteet rauhoittuvat. Ikuisiksi eläteiksi eivät hekään ole tervetulleita.
Tässä on vain ongelmana se, että paskasakkia ja normaalisakkia on vaikea erottaa toisistaan. Etnisyys ei vielä kerro koko totuutta, vaikka tietyissä kulttuureissa (ts etnisyys on usein sidottu jollekin tietylle alueelle) on yleisenä ominaisuutena esim naisten surkea asema. Siksi ketään ei pitäisi päästää vapaana tallustelemaan kansalaisten joukkoon ilman todisteita siitä, että kyseessä on varmasti olosuhteissamme nuhteettomasti elävä kaiffari. Täytyy muistaa, että kun Pakistanissa eräs tyttö oli raiskattu ja väki vaati hänen kivittämistään esiaviollisesta seksistä, tytön vanhemmat kieltäytyivät kansanjoukkojen vaatimuksista ja käsittääkseni joutuivat pakenemaan. Ehkäpä tällaiset ihmiset ansaitsisivat pitemmänkin turvapaikkaoikeuden, koska lienee selvää, että he eivät enää voi asua omassa maassaan.
Sipilä ei luonnollisesti etukäteen voinut tietää, kuinka moni tulijoista voisi olla oikeutettu turvapaikkaan. Aiempien kokemusten perusteella jotain olisi kuitenkin voinut aavistella. Turvapaikkamekanismi on kuitenkin niin järkyttävän kallis järjestelmä, että jokin muu ratkaisu ongelmiin on pakko löytää. Kymmenet tuhannet tulijat raunioittavat taloutemme olivatpa he kuinka normaaleja ihmisiä tahansa. He ovat kielitaidottomia ja liian matalasti koulutettuja, jos he tulevat muualta kuin länsimaista. Ja hallitsematon ryöppy syntyy, jos jokin uusi kriisi laukaisee ihmisten liikkeellelähdön. On siis aivan pakko alkaa hallita ulkorajoja ja auttaa mahdollisesti apua tarvitsevia ihmisiä lähellä konfliktialueita.

huugo
huugo
4.9.2018 05:20

Kyllä jos tuommoisen mongolin naama syöpyy mieleleen, itsemurha on ainut keino päästä painajaisesta.

Anonymous
Anonymous
5.9.2018 13:21

Sankarimatu on jälleen pelastanut naisen hengen, estänyt itsemurhan

Mitalin paikka
Mitalin paikka
6.9.2018 23:25
Vastaa...  Anonymous

Hänellekin täytyy myöntää kunniamitali. Kuten sille Turun suurelle sankari ”värikynä” Hassan Zubierille.