Alternativ för Sverigen vaalitilaisuus kiellettiin Tukholmassa

Kuvakaappaus - 2018-09-01 11-58-52

Alternativ för Sverige oli kaavaillut lopettavansa maan kattavan vaalikiertueensa ”Återvandringsverket” (maastamuuttovirasto) Tukholman Kungsträgårdeniin perjantaina, mutta tilaisuus kiellettiin.

AfS sai aiemmin luvan toritapahtumalle kulttuurilautakunnalta, mutta se peruttiin rahatoimen kunnanneuvoksen Karin Wanngårdin toimesta. Wanngård kertoo Tukholman kaupungin lehdistötiedotteessa:

– Meidän tilojamme eivät saa käyttää ne, jotka vahingoittavat demokratiaa. Tämä koskee kaikkia niin antidemokraattisia kuin ääri poliittisia suuntauksia.

Wanngård kertoo edelleen, että tukholmalaisilla on oikeus kokea, että olemme heidän puolellaan vastaan sellaisia organisaatioita, jotka kiihottava kansanryhmää vastaan

– Tällaiset järjestöt eivät ole tervetulleita Tukholman kaupungin tiloihin.

Karin Wanngård on aktiivinen sosiaalidemokraatti, joka on mukana useisa Tukholman kaupungin toimielimissä ja istunut kaupunginhallituksessa vuosikymmenen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Alternativ för Sverigen vaalitilaisuus kiellettiin Tukholmassa

 1. Jopahan Karin levitti aukkonsa oikein levälleen! Kumman pään, en osaa sanoa, kun en tunne ämmää. Mutta että sossuämmä, niin johan siinä on opjektia – eiku siis tietysti opjektivisuutta!
  Kukahan se sitä temokratiaa oikeasti vahingoittaa, kysyn vain perämettien miehenä.

  59
  3
 2. Tuo on tosi tyylikäs, että julkista tilaa saavat käyttää ainoastaan ne, jotka kannattavat demokratiaa. Tässä kiteytyy hienosti miten kaksinaismoralistinen oppijärjestelmä liberaali demokratia on. Se ei salli erimielisyyttä eikä varsinkaan suostu kyseenalaistamaan omaa dogmaattisuuttaan.

  Jos muslimi sanoo, että islamin vastaisia mielipiteitä ei sallita eikä varsinkaan suostuta mihinkään neuvotteluihin, joissa kaulankatkomisia sopivana rangaistusmuotona arvosteltaisiin, niin valtaosa ihmisistä tajuaa mistä muita pakottavissa ahdasmielisissä järjestelmissä on kyse. Mutta kun sosiaalidemokraatti toteaa, että emme suostu keskustelemaan ideologiaamme kohdistuvasta arvostelusta emmekä varsinkaan siitä, onko suhtautumisemme kohtaamaamme kritiikkiin sopivaa, niin liberaalit demokraatit eivät näe tässä mitään ristiriitaa.

  80
 3. katsoo tuota saksan idiootien rock pop konsertia ei voi kun pyöritellä päätään
  Yle ei jauha muusta kuin äärioikeistosta eikä tuomitse tätä matu väkivaltaa millään tavalla
  jos olisin se saksan murha matu
  kuvitelisin että nämä 10 000 päinen kakaroiden massa on antanut tekoni anteeksi
  ja minä saa tehdä mitä tahansa
  krittikki minua kohtaan on paheksutavaa
  ja koko murha on sysätty äärioikeiston syyksi
  ei maahanmuutajan teoksi tai ei edes mitenkään väkivaltaan littyväksi teoksi
  loppuksi ennen vankila lounasta toteaisin vangin vartialle
  kiitos hyödyliset laittoman maahanmuuton matu väkivallan mitätöijät
  islamin kannalta olevat hyödyliset saksalaiset aivopestyt angela merkelin saksan kantaväestön vihaaja typerykset kiitos kittos näistä lihapalleroista ja synpatiasta puolustuksesta meitä matu rikolis murhaajia kohtaan ilman mitään tuomitsemista näköjään ennemistö hölmöjen ansiosta
  meitä matumurhaajia ymmärtämättömät savat kiitetävästi myös näiultä suvakki typerys toimitajilta pyytetömän siunauksen jatkaa
  me puolustamme teitä joka tapauksessa vaikka murhaisitte minun valtamedian toimittajan koko perheen tulevaisuudessa me rakastamme teitä lähi idän surffarit kuitenkin ennemän ja tuomitsemme ainoastaan äärioikeiston joka on noin terminäkin näistä
  matuja vastustavista ihmisitä sakssa vale
  emä vale pelkää politikointia

  36
  1
 4. katsoo tuota saksan idiootien rock pop konsertia ei voi kun pyöritellä päätään
  Yle ei jauha muusta kuin äärioikeistosta eikä tuomitse tätä matu väkivaltaa millään tavalla
  jos olisin se saksan murha matu
  kuvitelisin että nämä 10 000 päinen kakaroiden massa on antanut tekoni anteeksi
  ja minä saa tehdä mitä tahansa
  krittikki minua kohtaan on paheksutavaa
  ja koko murha on sysätty äärioikeiston syyksi
  ei maahanmuutajan teoksi tai ei edes mitenkään väkivaltaan littyväksi teoksi
  loppuksi ennen vankila lounasta toteaisin vangin vartialle
  kiitos hyödyliset laittoman maahanmuuton matu väkivallan mitätöijät
  islamin kannalta olevat hyödyliset saksalaiset aivopestyt angela merkelin saksan kantaväestön vihaaja typerykset

  kiitos kiitos näistä veronmaksajien kustatamista lihapalleroista ja sympatiasta
  puolustuksesta meitä matu rikolis murhaajia kohtaan
  ilman mitään tuomitsemista näköjään ennemistö hölmöjen ansiosta

  meitä väkivaltaisia matu murhaajia ymmärtämättömät silmät kiinni faktoista suvakit
  typerys toimitajat

  me suuri osa maahanmuutajista olemme oikeasti väkivaltaisia islam kultuurimme takia

  mutta silti he saksalaiset antavat pyyteetömän siunauksen jatkaa tätä toimintamme huume kaupaa
  jengiintymistä murhia islam terroria
  me valtamedian toimittajat puolustamme teitä joka tapauksessa vaikka murhaisitte minun valtamedian toimittajan koko perheen tulevaisuudessa
  me rakastamme teitä lähi idän surffarit kuitenkin ennemän
  ja tuomitsemme ainoastaan äärioikeiston
  joka on noin terminäkin näistä
  matuja vastustavista ihmisitä sakassa vale
  emä vale pelkää politikointia

  15
  1
 5. On kyllä hurjaa settiä, kun instituutiot kieltävät demokratian demokratian nimissä.

  68
  1. Todennäköisesti Ruotsissakin saa valittaa virkamiehen päätöksestä. Myöhäistähän se tietysti on, mutta olisi hyvä, jos tuomioistuin toteaisi päätöksen laittomaksi. Tilanne on täysin kestämätön, jos poliittisten oikeuksien käyttäminen on kiinni yksittäisen virkamiehen mielivallasta.

   35
 6. Se siitä ruotsalaisten demarien tekopyhästä suvaitsevaisuudesta kun ei enää demokratiaakaan suvaita, ei varsinkaan kun oma loppu on lähellä vain vajaan viikon päässä.
  Mitähän mahtaakaan tuon Karin Wanngårdin päässä liikkua? Mitä mahtaa liikkua viikon kuluttua?

  57
 7. neuvoksetarko määrää tukholmassa.. ja määrittelee demokratian.?.viimeistään nyt pitäisi herätä ja painua vaaliuurnille…

  49
 8. Karin on istunut virassaan aivan liian kauan aivan liian hyvällä palkalla ja pelästyi nyt kun jatko ei enää ole varma.

  38
 9. Absurdi ajatus että puolue, joka on sitoutunut parlamentaariseen prosessiin, olisi jotenkin antidemokraattinen. Missään ei heidän ole todettu käyttäneen väkivaltaa, mutta uhreiksi ovat kyllä joutuneet.

  28
  1. Jos ei ole olemassa virkamiehiä ketkä kantelun johdosta laita oikeuden rattaita pyörimään saadakseen tuonlaiset vallan väärinkäyttäjät ankaraan kurinpalautukseen niin se on selvä merkki siitä että yhteiskuntajärjestelmässä on kuolemanvakava valuvika.
   Nämä mielenosoitus-,vaalitoiminta jne. jutut ovat niiiin basic asioita että ei niiden kanssa vallanhimoisen edes pitäisi olla minkäänlaista varaa pelleillä. Aivan käsittämätön uutinen.
   Näköjään maailma oli edistyksellisempi ja tarkkanäköisempi 1800-luvullakin.
   Aivan uskomatonta.

 10. ”– Meidän tilojamme eivät saa käyttää ne, jotka vahingoittavat demokratiaa.” Valitettavsti tässä on taas omasta demokratiasta kyse, johon kuuluu länsimaisen demokratia sanan halventava hyväksikäyttö. Tämän harhaisen demokratia käsityksen mukaan demokratiaa on alati kasvava uhka omille kansalaisille ja turvattomuuden lisääntyminen. Koska nämä jäkimmäisenä olevat asiat lisääntyy. Ja tämän ratkaisun oikeanlainen hoito ei ole ”demokraattista” voidaan todeta viranomaisten syiden kiellolle olevan demokratia sanan väärin- ja hyväksikäyttöä. Viranomaiset ovat näinollen kansalaisten vihollisia.

  27
 11. Toivottavati tuo muija saa kenkää tuosta demokraattisen vaalikampanjoinnin estelystä ja demokratian halvantamisesta.

  Ehkä ei saa, mutta jos kansa laajemmin tajuaa mitä tuo tekee, kyllä tuomi tulee kansan silmissä.

  26
 12. Eli siis normaali poliittinen puolue ei pääse kaupungin tiloihin pitämään vaalitilaisuutta jos ei kannata Wanngårdin/demareiden arvopohjaa. Noi on hämmentävän suorasukasia aina lausunnoissaan, kun esim. Venäjällä taas koitetaan keksiä jotain tekosyitä poliittisen toiminnan rajottamisille.

  21
 13. Voih! Liian paljon liian myöhään. Wanngårdhan sen siinä ihan viime metreillä keksi, miten asiat tulee hoitaa. Jokaiseen vähäiseenkin taajamaan pitää saada oma kyläkommmunisti (ja varakommunisti, jos se pääkommari olisi jostain syystä estynyt.) Tuolle mainiolle punapäällikölle maksettaisiin kelpo korvaus siitä, että hän hallinnoisi yhteisiä, eli omistamiaan tiloja. Pam, demokratia kuoli.

  Myöhäistä se enää on, nyt pitää masinoida jokaiselle äänestyspaikalle punakaartilainen, joka huolehtii äänestyslipukkeiden määrästä. Sekin voi olla tekemätön paikka ja ehkä kovin laitontakin. Luin myös jostain, että jotain tarkkailijoitakin olisi tulossa, ehkä ovat jo maassa. Kuka päästi valkoroistot, nuo kelvottomat fasistit Ruotsin maaperälle? Ennen kaikkea, kuka ne kutsui? Rajat kiinni!

 14. Karin on ilmeisesti konsultoinut taannoisen Uddevallan torikokouksen arabipäälliköitä.

 15. Milloin Ruotsista hävisi kokonaan sananvapaus? Stubbinkin mukaan maailman hienoin valtio. Järkyttävää huomata, että niiden suut tukitaan, jotka eivät laula ylistystä monikulttuurille, vaikka sen vaikutukset yhteiskuntaan ovat viimeiatään nyt kaikkien ihan konkreettisesti nähtävissä! Vielä järkyttävämpää meidän suomalaisten kannalta on se, että meidän nilkit painaa perässä kuin sopulilauma, vailla päätä ja häntää tehden kaikki samat virheet ja odottaen erilaista lopputulosta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.