Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa
Aappa
4.9.2018 19:10

Ehtaa orwellia tämän keissin tuomitsijahenkilöt – tavallisen ihmisen näkökulmasta voisi luulla ettei noilla ole helppoa, mutta voi olla ettei niillä vain ole empatiakykyä ja omatuntoa yms. Ehkä he käyvät uimahalleissakin vain ’siinä toivossa’…

Suomi Finland
Suomi Finland
5.9.2018 10:05

Muista sitten Junes, että jatkossa toimit kuten esim Veronika Honkasalo ja ilmoitat, että Tiina on ’kumppani’. Ei mikään vaimo, avovaimo tms, josta selviää sukupuoli.
https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017/helsinki/ehdokkaat/15573
”PERHEESEENI KUULUU:
Perheeseeni kuuluvat …, kumppani(tm), ja …, ….”
Nykyään nyt vaan kuuluu olla poliittisesti korrekti ja käyttää ilmaisuja, jotka tukevat myös kaikkia mahdollisia vähemmistöjä. Näin vältytään joutumasta vankilaan tai saamasta sakkoja. Kumppani on siis ainoa korrekti nimitys.
Tämä sarkasmini ei tietenkään tarkoita, että esim homoseksuaalit ovat jotain sellaista, mitä ei voi olla näkyvissä ja joka olisi jotenkin paha asia. Vaan pointti on nimenomaan siinä, että puolison sukupuolen pitäisi kenen tahansa voida reilusti ilmoittaa, myös heteroiden. Kaikessa ei tarvitse olla pönkittämässä vähemmistöjen asiaa, mutta vähemmistöjen ei myöskään tulisi erityisesti joutua salailemaan ’kumppaninsa’ sukupuolta.
Jos vähemmistöjen ajamat asiat/agendat/tavoitteet ovat ristiriitaisia, niin silloin täytyy asettaa aavikkokulttuurien etu ykköseksi. Näin se nyt vain menee. Muuten häkki heilahtaa.
Nimim ’kerrostalot pitää kieltää’