Vihapuhe FM: Tubettavaa kaupunginvaltuutettua syytetään LIVE MENOSSA

Junes ja Tiina käy läpi lähetyksessä päivän tapahtumaa…

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

2 thoughts on “Vihapuhe FM: Tubettavaa kaupunginvaltuutettua syytetään LIVE MENOSSA

 1. Ehtaa orwellia tämän keissin tuomitsijahenkilöt – tavallisen ihmisen näkökulmasta voisi luulla ettei noilla ole helppoa, mutta voi olla ettei niillä vain ole empatiakykyä ja omatuntoa yms. Ehkä he käyvät uimahalleissakin vain ’siinä toivossa’…

 2. Muista sitten Junes, että jatkossa toimit kuten esim Veronika Honkasalo ja ilmoitat, että Tiina on ’kumppani’. Ei mikään vaimo, avovaimo tms, josta selviää sukupuoli.

  https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017/helsinki/ehdokkaat/15573

  ”PERHEESEENI KUULUU:
  Perheeseeni kuuluvat …, kumppani(tm), ja …, ….”

  Nykyään nyt vaan kuuluu olla poliittisesti korrekti ja käyttää ilmaisuja, jotka tukevat myös kaikkia mahdollisia vähemmistöjä. Näin vältytään joutumasta vankilaan tai saamasta sakkoja. Kumppani on siis ainoa korrekti nimitys.

  Tämä sarkasmini ei tietenkään tarkoita, että esim homoseksuaalit ovat jotain sellaista, mitä ei voi olla näkyvissä ja joka olisi jotenkin paha asia. Vaan pointti on nimenomaan siinä, että puolison sukupuolen pitäisi kenen tahansa voida reilusti ilmoittaa, myös heteroiden. Kaikessa ei tarvitse olla pönkittämässä vähemmistöjen asiaa, mutta vähemmistöjen ei myöskään tulisi erityisesti joutua salailemaan ’kumppaninsa’ sukupuolta.

  Jos vähemmistöjen ajamat asiat/agendat/tavoitteet ovat ristiriitaisia, niin silloin täytyy asettaa aavikkokulttuurien etu ykköseksi. Näin se nyt vain menee. Muuten häkki heilahtaa.

  Nimim ’kerrostalot pitää kieltää’

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.