Sadat ruotsalaiset julkkikset ovat allekirjoittaneet SD:n vastaisen manifestin

fstjsftj.jpeg

Facebookissa on mielenkiintoinen salainen ryhmä ”Vad som helst men inte SD” (Mitä muuta tahansa kunhan ei sverigedemokraatteja), jonka manifestin on allekirjoittanut satoja ruotsalaisia julkkiksia.

Ryhmän ideana on ollut perustaa sverigedemokraattien vastainen ryhmä. Perustaja Kjell Bergqvist kertoo, että koko ryhmän lähtökohtana oli huoli ja pelko sunnuntain vaaleista. Ryhmäläiset voivat näin tukea toisiaan ja saada uskoa paremmasta tulevaisuudesta.
Kaikenkaikkiaan jäseniä on reilu 93 000 henkilöä ja joukossa on sellaisia suosittuja näyttelijöitä kuten Mikael Persbrand, joka tunnetaan Beckin Gunnarina. Niin ikään mukana ovat Eva Dahlgren, Helena Bergström, Björn Skifs, Zara Larsson, Henrik Schyffert, Martina Haag,  Claes Malmberg, Sanna Nielsen ym ym. Suosittuja näyttelijöitä tai julkkiksia on vajaa 300.
Ryhmä kehoittaa ihmisiä menemään äänestyspaikoille ja äänestämään selkä suorana. Varmasti mielenkiintoiset vaalit tulossa.
 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Van, Mie
Van, Mie
6.9.2018 21:28

Miikkaeli tunnetaan Beck-elokuvien Gunvald Larsson:ina.

#9/11
#9/11
6.9.2018 22:49
Vastaa...  Van, Mie

Tunnetaan myös huumesekoiluistaan ja naisten häirintähörhöilyistä.

Aappa
Aappa
6.9.2018 22:53
Vastaa...  Van, Mie

Roolihahmo ’Gunvald Larsson’ olisi suoraselkäisempi, mutta mm. taiteilija Perspirant on ilmeisesti natsikauhun vallassa.

Suomi Finland
Suomi Finland
6.9.2018 23:36
Vastaa...  Van, Mie

Selkä suorana äänestetään SD:tä.
Pitäisi tutkia, ovatko nuo fb ryhmän jäsenet yhtä aikaa jonkin cuckold ryhmän jäseniä. Veikkaisin että todennäköisesti.
Noita eivät vain cuckoldaa pelkästään dominat, vaan myös kehitysmaalaisäijät.

tero_vaaran_fani
tero_vaaran_fani
8.9.2018 09:00
Vastaa...  Van, Mie

Julkkisten on pakko kirjottaa nimensä minkälaiseen suvakkien listaan hyvänsä,muuten käy kun Tero Vaaralle,tai Jösse järvenpäälle.Heidän musiikkinsa ei enää soi radioissa,puhumattakaan että esim suursuosikki Tero Vaaraa nähtäis jossaki TV ohjelmissa.Hänetkin yritetään vaieta kuoliaaksi mielipiteittensä ansiosyta,siis tehdä hänestä entinen kuuluisuus.

Turha höpistä
Turha höpistä
6.9.2018 22:54

Tunettu huumepöllyssä riehumisestaan sekä naisten häirintähörhöilyistään. On mutiaisten perseen nuolija, koska huume riippuvuus.

Koska taiteilijoille on annettu äänioikeus ja miksi?
Koska taiteilijoille on annettu äänioikeus ja miksi?
6.9.2018 22:55

Mahtaako SD saada äänen ääntä, nyt kun jo hullutkin sitä hylkivät?

Leffafriikki
Leffafriikki
6.9.2018 23:05

Ja useista kokaiinin käytön tuomioistaan. Hyvä näyttelijä, mutta tässä on täysin väärässä.

maha54
maha54
6.9.2018 23:51
Vastaa...  maha54
En Muista Enää
7.9.2018 08:23
Vastaa...  maha54

Heh, eli lista on suurilta osin feikki ja SVT tietää tämän mutta silti uutisoi asian totena. Todellakin valtamedia jälleen Fake Newsin parissa. Uskomatonta paskaa.

Matsui
Matsui
6.9.2018 23:34

Onks kaikki ruotsalaiset näyttelijät viherpunikkeja Persepalosta lähtien? Hyvin on sossut aivopesseet. No, meillä oli Tauno Palo ja Ruotsilla Perse Palo. Että näin. Ei ruotsalaisille, kyllä kehitysmaalaisille. Ruotsalaiset dekkarit on samaa agendaa jos tarkasti katsoo..

99% vihervassareita
99% vihervassareita
6.9.2018 23:48
Vastaa...  Matsui

Ruotsissa kulttuuria ei voi mitenkään yhdistää edes porvarillisuuteen. Jos haluat saada töitä kulttuurin alalla on oltava sossu, kommari tai miljööjeppe.

Z8 geist
Z8 geist
7.9.2018 00:56
Vastaa...  Matsui

Se on selkeä asia joka liittyy yleissivistykseenkin, että tilastollisesti uusbolsut. eli uusbolshevikit ovat alkuperäisten bolsujen lailla voimakkaasti tunneihmisiä ja usein taiteellisesti tai verbaalisesti(moottorisuiden F1 luokassahan he usein kilpailevat) hyvinkin orioituneita ja että heidän ryhmäblokkiin kuuluu vastaavasti taipumus olla huonolahjainen abstraktissa ajattelussa (konseptit, filosofia, erittely ja analyysi) ja esim. luonnontieteissä.
Eli se on odotettavissakin että suurin osa näyttelijöistä kaikkialla ovat taipuvaisia kaikenlaiseen älyvapaaseen uusbolsuiluun.
Olen itse taiteilija, mutta samalla myös tasaisesti lahjakas (tai avuton?) useimmilla osa-alueilla ja (omille ajatuksillenikin) skeptinen luonne. Kun keskustelen kollegoitteni kanssa niin se on poikkeus löytää itselleen (eli myös omalle todellisuuskuvalle) skeptisiä henkilöitä kenenkä kanssa voisi käydä aidosti opettavaisia keskusteluja niin että molemmat oppivat toisiltaan. Jos sanoisin mitä heidän tarvitsisi pohtia tai ottaa huomioon niin ei menisi edes jakeluun. Minä olisin heti natsi, rasisti ja mitä ei. Siksi olenkin alkanut käyttää sellaisia ilmaisuja heidänlaistensa ryhmästä mitä ansaitsevatkin. On myös surullista etteivät sellaiset ihmiset tietenkään myöskään kykene huomaamaan että elävät kaikukammiossa ja ideologisessa peilitalossa.
On toki selvää että juntteja ja ideologeja on eri ryhmittymissä, mutta tällä hetkellä kulttuurimarxistiset porvarit ja proletaarit ovat ylivoimaisessa vallassa, joten muut vajakkiryhmät ovat paljon, paljon harmittomampia tällä hetkellä.

Goran Kaltenbrunner
Goran Kaltenbrunner
7.9.2018 09:17
Vastaa...  Z8 geist

Luulin, ettei nykyisin enää ole älykkäitä taiteilijoita. Vain lahjakkaita on tullut esiin harvenevasti. Olet siis maailmanharvinaisuus. Kaikki muistanevat, mitä Platon sanoi taiteilijoista.

Ihan vaan kysyisin
Ihan vaan kysyisin
7.9.2018 00:41

Ja julkkiksen arvo, myös äänestäessä on paljon suurempi, kuin normaalin, tuhon keskellä elävän kansalaisen?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.9.2018 01:31

Mitä tahansa muuta. Kivittäkööt vaimoni, polttakoot autoni, ampukoot seinän läpi, joukkoraiskatkoot tyttäreni päivittäin, potkikoot mummoni hengiltä, ei kiinnosta! Ihan mitä vaan, mutta en äänestä tässä ulottuvuudessa eläviä.

Faktus Palmu
Faktus Palmu
7.9.2018 06:59

Noi vasurit on ihan pihalla. Olettavat että Ruotsidemokraatit haluavat natsi-saksa meininkiä: homot, muslimit, juutalaiset ja neekerit kaikki kaasukammioihin! WHITE POWER! Hohhoijjaaaa.. Mutta kun todellisuudessa SD haluaa edes vähän alkuperäistä Ruotsia takaisin ja yrittävät epätoivoisesti parantaa/korjata tuota sossumuslimien maanvalloitusta jota aivottomat vasurit ovat viimeiset 40 vuotta harrastaneet. Mutta kun ei mene vasurin kalloon että mitään olisi vikana niin ei. Ruotsilla on hyvin pitkälle edennyt syöpä mutta ei halua mennä lääkäriin. Kyllätäätästä-meinikiä. Katsotaan sunnuntaina, olisiko päähän tullut edes hitusen järkeä…

pää pensaaseen
pää pensaaseen
7.9.2018 09:49

Jospa ruotsalaiset palaavat alun uhoamisen ja SD:llä äänestämisellä uhkailun jälkeen kuitenkin ruotuun, eli muslimien alamaisiksi. Rohkeus loppuu kesken ja äänestyslappuun piirretään kiltisti sd:n sijasta sdp tai jotain muuta sellaista. Toivottavasti olen väärässä ja ottavat tilanteen pikkuhiljaa haltuunsa.

Anonyymi
Anonyymi
7.9.2018 09:58

Eihän Euroopassa saa mitään pelätä, ei edes itämaisia kurkunleikkaajia tai pommimiehiä, niin miten sitten jotakin puoluetta, joka haluaisi ajaa nämä edellämainitut täältä pois? Tässä on jotakin todella nurinkurista.
Mitä tulee ruotsalaisiin poliisisarjoihin, niin kaikki ovat varmaan huomanneet, että koskaan ei tarinan roisto tai murhaaja ole tummaihoinen tai arabi, vaan aina kotoisin jostakin entisen itäblokin maasta, Venäjältä tai Suomesta. Sen sijaan maahanmuuttajat ovat sääliä herättävissä rooleissa ja aina pelkästään hyviä ihmisiä. Aivopesua ja asenteita voi jakaa tälläkin tavalla. Antti Reini on muuten ihan oikeana suomalaisenakin ”kunnostautunut” noissa sarjoissa.

Typerää listaamista
Typerää listaamista
7.9.2018 11:33

Jääkiekkolegenda Börje Salming oli laitettu listalle tietämättään:
https://www.svt.se/kultur/borje-salming-jag-har-inte-skrivit-under-uppropet

Buuu!
Buuu!
7.9.2018 15:11

Nyt yhä useampi haluaa listalta pois eikä ihme. Naurettavaa touhua aikuiselta mieheltä.

Tappernoje
Tappernoje
7.9.2018 13:37

Gunvaldi ja Mankell – toinen esittää muka kovispoliisia Mankellin elokuvissa ja Mankell itse vei tosielämässä rantapalloja Israeliin jotta arabit saisivat edes jotain tekemistä kun työ ei oikein maistu, mukana oli tosin jotain muutakin. Kunnian vuosi1918 tulee toistumaan ja itse olen Suojeluskunnan talolla käjet kopolla kun ensimmäisiä torrakoita jaetaan.

Konkurssi
Konkurssi
7.9.2018 16:59

Aikanaan yksi Saksalainen kuolinvuoteellaan antoi haastattelun jossa sivusi oman kansansa kulttuuriväkeä. Väkeä joka asettuu kansanyläpuolelle saarnaamaan vieraita arvoja, jotka häpäisevät Saksalaisen kulttuurin . Vaikka juuri tämän kulttuuriväen pitäisi puolustaa ja rakentaa Saksalaista kulttuuria.
Roska kulttuuri ihmiset ovat nykyään vieraantuneet todellisuudesta. Eletään maailmassa , jossa vain yksi mielipide on sallittua. Jahka sitä omaa mielipidettä kerkiää ajattelemaan kaiken loiston ja kimalluksen takaa ja miksi edes ajatella? Olenhan minä parempaa väkeä ja olenhan minä silloin oikeassa . Ei rasismille kyllä rasismille sille paremmalle

Rasistinen, kelvoton nazi
Rasistinen, kelvoton nazi
9.9.2018 03:40

Reilun pelin kerho. Löyhkäävät mädälle. Suvaitsevaisia!