Uusruotsalaiset hyökkäsivät Alternativ för Sverigen edustajien kimppuun

Kuvakaappaus 2018-09-06 22-21-50.png

Alterntativ fö Sverigen toritilaisuus loppui tänään ulkomaalaisten hyökkäykseen paikalta poistuneiden auton kimppuun. Toritapahtuma Nyköpingissä oli muutenkin uusruotsalaisten häiriköimä.

Ensimmäisessä filmissä poliisi kaataa kovakouraisesti afrikaanon maahan sen jälkeen kun tämä yritti heittää AfS:n edustajia.

Toiselta filmiltä voi nähdä kuinka uusruotsalaiset ovat vihaisella päällä ja yksi heittää autoa kivellä tai muulla esineellä. Poliisi joutuu turvaamaan edustajien poistumisen paikalta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Uusruotsalaiset hyökkäsivät Alternativ för Sverigen edustajien kimppuun

  1. Onkos sulla jo arsenaali? MItä kokeneempi ja taitavampi henkilö on, sitä lähemmäs kohdetta hän voi mennä. Aloittelijan on sytä pysytellä ruutiaseen kantaman päässä.

   Entäs puolustus? Onko kaivettuna jo useitakin korsuja? Tai oletko jo valinnut paikat ja varustanut ne kuudenkin kuulauden elämistä varten?

   Jos et ole niin aloita nyt ensin hankkimalla vessapaperit, hammastahnat, shamppoot, kahvit/teet, hammasharjat, suolat, sokerit, riisit, pähkinät, rusinat, salamit, lamput, patterit, radiot, jne kuuden kuukauden edestä omaan käyttöön. Ja kun varastot kasvavat niin pidennä aikaa vuoteen.

   Sillä kun sota alkaa, kestää useita vuosia ennenkuin ollaan esim. sähkön osalta nykytilanteessa.

   8
   2
   1. Totta ja mitä enemmän yhteiskunta menee raunioiksi ja menettää kaikin tavoin toimintakykyään, sitä kotoisammaksi vastapuoli tuntee olonsa. Toisaalta sellaisessa tilanteessa suomimiehen vitutuskin nousee kattoon ja se hieman tasoittaa tilannetta.

 1. Taas toisinpäin: jos valkoihoinen heittäisi kivellä arabin autoa, koko maailman valtamedia huutaisi rasismia täyttä kurkkua. Mutta kun on valkoihoinen uhrina, koko maailman suvakkimedia ja suvakkipoliitikot ovat hiljaa. Jossain vaiheessa kaksoisstandardien on vain lakattava olemasta. Ei tällaisesta yhteiskunnasta tule mitään hyvää pitemmän päälle, missä näin suuri vääryys vallitsee.

  60
 2. Ruotsissa kytee ja niin kytee Suomessakin ja päättäjät tietävät sen, siksi yritetään vaientaa tiedonvälitys, tukkia ihmisten suut ja valehdellaan törkeästi kuten siitä Saksan Chemnitzin jutusta. Pakolla runnotaan monikulttuurista eurooppaa, joka on johtanut jo vakaviin kriiseihin, mutta tämä on vasta alkua.

  Pakko miettiä vaihtoehtoja itsellekin, minne muuttaa, jos ja kuinka nopeasti, sillä kun asuu pk-seudulla, ei voi tänä päivänä olettaa että hyväkään asuinalue pysyy loputtomiin hyvänä. Yhtäkkiä, jos vieressä on tyhjää tilaa, tontteja, voi huomata että laittomille maahanmuuttajille rakennetaan kiivaasti asuntoja.

  Nauratti kun Espoon keskuksen läpi ajoin ja siihen etnohelvetin eli Suvelan viereen rakennetaan kerrostaloja, joita markkinoidaan luksusasuntoina. Asuinalue ei ole luksusta, mutta ei kai niihin muuten ihmisiä saadakaan kuin huijaamalla. Tai sitten kovalla rahalla asutetaan tulijoita.

  44
 3. Jos uusruotsalaiset olisivat rauhallisia ja pidättäytyisivät kaikin tavoin huomioimasta tätä vaihtoehto Ruotsille ryhmää, he tekisivät itselleen suuren palveluksen.

  Sen sijaan kaikki riehuminen ja väkivaltainen räyhääminen ko ryhmää kohtaan osoittaa juuri sen, että vaihtoehto Ruotsille on erittäin tarpeellinen poliittinen puolue, joka todennäköisesti tulee nostamaan tulevaisuudessa kannatustaan paljonkin.

  30
  1. Jos ne malttaisivat olla rauhallisia noin yleensäkin ja keskittyisivät sikiämään, ei kukaan tajuaisi mitään. Määrän ollessa riittävän, laittaisivat kalifaatin pystyyn, kukaan ei mahtaisi mitään. Ei sitä sotaa noin voiteta. Tai voitetaan, kun paikallisista 70% on islamisteja, ehkä tajuamattaan.

   18
 4. Ja näitä maahan tulleita riiviöitä ruotsalaiset julkkikset sankoin joukoin puolustavat .

  22
 5. Ruotsissa on miljoonia sossumuslimeita jotka kaikki vihaavat Ruotsalaisia, heitä jotka maksavat sossumuslimien kaikki kulut. Jänniä vekkuleita noi sossuapinat.

  23
  1. Ei vielä miljoonia, mutta useita satoja tuhansia jotka halveksuvat vääräuskoisia ”svennehuoria”.

   16
 6. Jos ongelmat ovat Euroopassa jo nyt tällaiset, niin mitähän ne ovat sitten kun kehareita on 2-10 kertaa enemmän?
  Tavallisten kanttisten pitää alkaa verkostoitua, koska ennemmin tai myöhemmin jokainen joutuu valitsemaan puolensa.
  Esim. AfS tekee loistavaa työtä, osoittaessaan kuinka yhteiskunta väestönvaihdon seurauksena jakautuu. Tätä tarvitaan lisää. Valtiovalta koittaa estää kieltämällä tällaiset toimijat, suomessa esim. PVL. Kielto ei kuitenkaan korjaa itse ongelmaa. Ranskassa on arvioitu olevan 1500 no-go-aluetta ja hallitus on jo nostanut kätensä pystyyn ongelman edessä.
  Sorry, mutta homma kaatuu omaan mahdottomuuteensa, kysymys on ainoastaan meneekö siihen 5, 10 vai 20vuotta.
  Ainoa vielä poliittinen ratkaisu koko euroopan osalta on sulkea ulkorajat ja poistaa järjestelmällisesti keharit takaisin omaan kotimaahansa. Tällaisia pieniä toivon pilkahduksia on näkyvillä euroopan poliittisella kentällä. Kuinka realistinen vaihtoehto palautukset ovat(?)
  Suomen tilanne on vielä hyvä verrattuna moneen muuhun länsi-euroopan maahan, mutta jos gallupit pitävät paikkansa niin SDP:n johdolla suomikin ajetaan samaan suohon. Äänestäkää siis oikein !!!

  11
 7. TS:n toimittaja kävi kuvaajan kanssa Rinkebyssä katsastamassa nogo-aluetta ja vähän kiilloittamassa sen kilpeä jutullaan. Pieleen alkoi mennä jo heti alussa kun yhtä lukuunottamatta kukaan ei kertonut mitään, pelkäsivät seurauksia. Eikä tämä yksikään käynyt iltaisin ulkona. Retken lopuksi tapahtui tämä:

  ” Jatkamme kierrostamme, mutta joudumme pysähtymään islamilaisen keskuksen edessä. Paikallisen yhteisön johtohahmo hermostuu kamerasta ja komentaa puolen tusinaa nuorta miestä selvittämään asiaa. Tunnelma alkaa käydä levottomaksi.

  Meille kerrotaan, että kuvaaminen on Ruotsin lain mukaan kiellettyä. Näin ei tietysti ole, mutta ehkä ei kannata väittää vastaan.

  Miehet tarkistavat kameran ja haluavat, että joitain kuvia poistetaan. Näin tapahtuu ja tilanne rauhoittuu.”

  Eli hyvin meni ja rauhallista oli kunhan muisti totella ”paikallisen johtohahmon” itse keksittyjä sääntöjä sekä luopua samalla omista laillisista oikeuksistaan. Toimittaja ja kuvaaja pelkäsivät……

  12

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.