Miljööpuolueen muslimit yrittivät lahjoa moderaatteja ja muita vaalifuskuja

ali_gula_villan_beskuren.jpg
Ali Khalil, vihertävä politiikko.

Ruotsissa on vaalien alla tullut monenlaisia kummallisia tapauksia. Suurin kohu on tällä hetkellä Botkyrkan miljööpuolueen (vihreät) ympärillä kun muslimipolitiikko tarjosi moderaatti-puolueelle tuhansia ääniä moskeijatonttia vastaan.

Botkyrka on Tukholman eteläpuolella oleva maahanmuuttajavoittoinen kunta, jossa enemmistö asukkaista on taustaisia. Miljööpuolueella eli Ruotsin vihreillä on ollut kunnassa vahva sija ja puolueen ryhmänjohtaja Ali Khalililla on useita vaikutusvaltaisia asemia kunnan elimissä. Hän on myös kaupunginvaltuutettu.
Tapahtuma alkoi kesäkuussa kun moderaattipuolueen muutama jäsen kutsuttiin vierailulle Albyn moskeijaan. Vierailu sai uuden käänteen kun Ali Khalil, joka oli kutsunut vierailijat moskeijaan, heittää ilmaan ehdotuksen: Moderaattipuolue saa 3 000 ääntä, vaihdossa moderaatit sillä äänimäärällä pääsisivät kaupunginvaltuustoon ja sitä vastaan sitten hoitaisivta muslimiseurakunnalle moskeijatontin.
Ali Khalil kertoi, että muslimiseurakunnassa on 4 500 jäsentä ja jos imaami kehoittaa perjantairukouksissa äänestämään moderaatteja, silloin ainakin 3 000 muslimia äänestää moderaatteja. Vastapainoksi moderaatit sitten hoitelisivat sen tontin.
Moderaattien neuvosto ei kuitenkaa siltä istumalta hyväksynyt ehdotusta vaan he ottivat yhteyttä Uppdrag Granskning-ohjelmaan, jonka avulla tehtiin suunnitelma.
Muutaman viikon päästä moskeijaan otettiin yhteyttä ja mukaan saatiin Uppdrag Granskningin toimittaja. Ali Khalil kertoi vieraille:
– Ne, jotka tulevat moskeijaan joka perjantai, ovat hyvin uskollisia imaamille. Jos imaami sanoo, että moderaatit ovat paras muslimien kannalta, silloin he äänestävät moderaatteja.
Myöhemmin Ali Khalil sanoo, että koska vaaleihin on jäljellä enää vain viikko ja yksi perjantairukous, on realistinen äänimäärä moderaateille 1 000- 1 500 ääntä.
Kun tapaus tuli julkisuuteen on Ali Khalil kiistänyt tapahtuneen ja kertoo kyseessä olleen väärinymmärryksen. Hänen mukaansa kukaan ei ole luvannut mitään ääniä. Tästä huolimatta miljööpuolue on antanut Khalilille nyt potkut ja hän on joutunut jättämään kaikki luottamustoimet.
SVT
Toinen tapa kalastella ääniä tulee sosiaalidemokraateilta. Useilla paikkakunnilla on tullut ilmi, että sosiaalidemokraatit ovat järjestäneet uusruotsalaisille kyytejä vaalipaikoille. Monissa paikoissa varsinkin uusruotsalaisiin naisiin on vaikutettu mukavalla autokyytillä ja kehoituksella raapustaa tiettyyn kohtaan vaalilappua ruksi. Monissa tapauksissa, vaikka uusruotsalaisilla on jo Ruotsin kansalaisuus he eivät tosiasiassa tiedä mitä äänestäminen oikeastaan on.
 

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
7.9.2018 14:14

And than when inaf moskfuckingkejat will be built ,matu will say : you don’t like it ,leave Sweden .

Vanhalla kaavalla
Vanhalla kaavalla
7.9.2018 15:06

Yleensä tyypillinen kaava on että ensin mielistelevät, ovat kivoja, juttelevat mukavia ja vaikuttavat olevan ”ihan kuin me!”
Sitten alkaa ehdottamis- ja leipomisvaihe: jos saamme sitä tai tätä tai tuota niin sitten annamme takaisin blaa blaa blaa ja vaikka mitä.
Kolmas vaihe on sietämätön jankuttaminen jossa ei aina ollakkaan enää niin mukavia.
Neljäs vaihe on uhkailuvaihe joka muuttuu yhä törkeämmäksi: jos et tee niinkuin haluamme niin tapamme sinut, leikkaamme lapseltasi kurkun auki (kuten Jimmie Åkessonia on uhattu), raiskaamme äitisi ja siskosi.

Pelle Peloton
Pelle Peloton
7.9.2018 15:11

Tässähän on kysymys pelkästään demokratista. Kansalaiset äänestävät ja toivovat saavansa sitä, mitä haluavat. Demokratia kuitenkin vääristyy, jos puolue sitoutuu vähemmistön ehdotuksiin enemmistön kustannuksella.

H44
H44
7.9.2018 16:45

4500 ääntä on houkutteleva saalis….