Arif Moradi otettiin kiinni eillisestä AfS:n tapahtuman häiriköinnistä

Kuvakaappaus 2018-09-08 16-09-11.png

Eilen Tukholman Kungsträgårdenissa pidetyn Alternativ för Sverige-toritapahtuman yhteydessä poliisi otti kiinni useita ulkomaalaisia häiriköitä. Myös muutama äärivasemmistolainen otettiin kiinni.

Suurinta huomiota herätti monien tuntema seksuaalirikollinen ja turvapaikka-aktivistien lempiyksintullut afgaani Arif Moradi, jonka poliisi kantoi paikalta ”helikopterina”. Moradi oli mukana äärivasemmiston joukossa huutaen solvauksia Afs:n jäsenille.

Silminnäkijöiden mukaan Moradin tunteet kuumenivat lopulta niin paljon, että poliisi katsoi parhaaksi raudoittaa Moradin ja kantaa hänet pois paikalta. Arif Moradia epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Kun ruotsalaiset mediat kertoivat kuukausi sitten, että ulkomaiset tahot pyrkivät vaikuttamaan Ruotsin vaaleihin niin tämä näyttää pitävän paikkaansa. Lähes jokaisessa SD:n ja AfS:n tilaisuudessa on ollut kolmansistas maista tulleiden henkilöiden systemaattista häiriötä.

Lue lisää Moradista:

Seurakunta värväsi rippileirille aikuisia afgaaneja- yhdelle ahdistelutuomio

 

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Arif Moradi otettiin kiinni eillisestä AfS:n tapahtuman häiriköinnistä

  1. Samanlaisia pallinaamoja on kaikki afkaanit,mongooli on tuon näkönen ja valkonen on taas oman näköisensä.

   14
   1. Niin ja kaikki passit yms…tippui pakomatkalla mereen, mutta jostain syystä iphone säilyi tallessa.

 1. Arif aikoo Ruotsin pääministeriksi. Hänelle on sanottu että kaikki on Ruotsissa mahdollista ja kenestä tahansa voi tulla mitä vain.

  29
   1. Jep, ja yhden lähivuosien pääministerin mielestä työnkuvaan kuului tikkatauluna pyöriminen ja toinen vaihtoi pääministeriyden EU-uraputkeen.

    1. Eikös tuon maalitauluministerin yrittänyt aikoinaan Hitman ampua jopa ilmakiväärillä. On se ministerin homma vaarallista touhua.

  1. Juuri saadun tiedon mukaan demoni on hävitetty ja suvakkihorot joutuvat etsimään lempiyksintulleen uuden mongoloidin.

 2. Kummallista että valtamedia tiesi etukäteen tuon ulkomaalaisten vaikutusyrityksen. Sitä eivät arvanneet että ne on jo Ruotsissa.

  16
 3. Eikös toi ole se apina joka puoliraiskasi pikkutytön rippileirillä ja nykyään käyttää hurrinimeä Niklas Mo sosiaalisessa mediassa? Jättesvensk kille!

  15
  1. Sama apina on.
   Pyrkii pääministeriksi ei kylläkään omaan maahansa afkanistaniin vaan Ruotsiin.
   Ja ruotsissahan seki voi onnistua,mikään täällä ei ole mahdotonta.

 4. Kabulin nätti poika riehumassa ruotsalaista demokratiaa vastaan. Vaikka väkivaltaa tuleekin välttää, niin terveen demokratian pitäisi uskaltaa puolustaa itseään ulkoa saapunutta uhkaa kohtaan. Täytyy pitää lohtuna sitä, että nätti poika alleviivaa AfS:n sanomaa tavalla, jota ei saavuteta isollakaan vaalibudjetilla.

  12
  1. Jokaiselle kansalaiselle pitäisi olla pakollista katsoa Ariffi-sheriffin kuvaa ja lukea hänen taustansa ennenkuin menee äänestyskoppiin.

   1. Älkääs nyt…eihän tuo miss tampere 2018 myöskään aivan nappiin mennyt. Sama kävi kuin aikaisemmin miss helsinki kisassa.

 5. Free Arif! Keski-ikäiselle äijälle annettiin seksileluksi 14-vuotias tyttö, kait se nyt sitä käytti/yritti ainaki? Emma Karikin sanoisi hänen olevan nainen ja lapsi. Ennen kaikkea Arif on syytön.

  Nyt hän käytti demokraatillisia oikeuksiaan vaikuttaakseen uuden isänmaansa asioihin ja vastustaakseen natseja. Kytät, siat, natsien kätyrit kävivät kimppuun ja lähestulkoon kiduttivat hengiltä.

  Pitäisikö tuo vainojen ja sotien uhri ottaa tosipakolaiseksi Suomeen, helliä ja hoivata? Sale ostaisi polkupyörän ja kusettaisi Ruotsin kuninkaan antamaan jonkun pokaalin sille, kuten kusetti Englannin kuningatartakin. Monarkit tykkää, kun jonkun persläpivaltion pikkupäämies julkisesti alistaa ja nöyryyttää, henkisesti raiskaa ja runtelee peräaukon maantasalle. Vielä kun uskaltaisi **ttuilla Puuttinille, saataisiin joku kähinä aikaiseksi, Suomi vastaan kaikki.

 6. There is no more ugly face .Face shows who he is .This face asks for ………………………………… !!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.