Monokulttuurin kanava alhaalla, joku esiintyy Juneksena

Monokulttuurin Youtube-kanava on tällä hetkellä alhaalla, koska joku henkilö esiintyy Juneksena ja tehnyt ilmiantoja tekijänoikeusrikkomuksista.

Asiaa selvitellään koko ajan ja toivotaan, että kanava saadaan takaisin toimintaan. Luultavasti taustalla on sama henkilö, jonka takia Pt-median kanava viime talvena poistettiin Olavi Mäenpään kanssa tehdyn haastattelun takia. Tuolloin muuan mies esiintyi Olavi Mäenpäänä vaatien Mäenpään kanssa tehdyn filmin poistoa.

Katsotaan mitä asioille voi tehdä.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

44 thoughts on “Monokulttuurin kanava alhaalla, joku esiintyy Juneksena

 1. En oikein ymmärrä, miten lapo-jannulla saattaa olla tilejä sosiaalisessa mediassa. En ymmärrä, miten lapo-jannu saattaa pyrkiä eduskuntavaaliehdokkaaksi. En ymmärrä, miten lapo-jannu saattaa haastaa oikeuteen heteroseksuaalin…

  Ei siis liity varmaankaan tähän juttuun, tuli muuten vaan mieleen.

  21
  3
  1. Ai niin, en saata käsittää sitäkään seikkaa, että lapo-jannun kehottaessa ”maidanilaisia” murhaamaan kaikki Suomen poliisit, hän ei syyllisty rikokseen! Ettei olisi itse Raumalla poliisina koko jannu.

   16
   3
 2. Eikö tuota lapsipornotyyppiä tosiaan saada kuriin? Kai se fyysistä voimaa tottelee samalla tavalla kuin muutkin.

  20
  4
  1. Katotaan vähän mitä voidaan tehdä, mutta varmaan uusi kanava, jos aiempi ei pelitä…

   23
   2
 3. Ei kukaan ketään lavasta mihinkään. Näinhän Junes on sanonut. Ei kukaan ole voinut lavastaa Juneksen nimissäkään mitään poistopyyntöjä mihinkään.

  5
  20
 4. Juneksella taitaa nyt tulonlähde ehtyä, kun ei voi enää elellä SuperChat-lahjoitusten varassa. Joutuvatko Junes ja Tiina vihdoin ja viimein menemään peräti töihin itseään elättääkseen?!? KAUHEAA! Kyllä marokkaiselle kulttuurinrikastuttajalle moinen on aivan kohtuuton vaatimus!

  6
  47
   1. Marco ja Panu etc tekevät, Junes lähinnä sössöttää sohvalla. En kuitenkaan ole Junesta vastaan, kunhan ei hajota lapojutuillaan kenttää.

    3
    17
  1. Kovasti näyttää suomalaista työmiestä harmittavan Tiinan ja Juneksen ansiot. Yksikään meistä ei ole tehnyt yhtä paljon ansiokasta työtä isänmaamme puolesta, kuin nämä kaksi urhoollista ihmistä. Tiina ja Junes ansaitsevat palkkionsa.

   17
   5
   1. Mitä nämä kaksi alapeukkua laittanutta vihervasurisuvakkia tekee täällä isänmaallisten joukossa. Menkää Rasmuksen sivulle omienne joukkoon.

    13
    3
 5. Kaikki haluavat olla kuin Junes, harva kuitenkaan uskaltaa olla kuin hän.

  28
  5
 6. Mitä todisteita täällä hössöttävillä on, että teon takana olisi ko. ”raumalaisnuorukainen”? Ei mitään. Ei yhtään mitään. Voi vittu että olette idiootteja. Joku suvakki mennyt tekemään Lokalle kiusaa (ehkä ottanut mallia Mäenpään tapauksesta tai sitten ei, tai sitten itse tehnyt Mäenpään tapauksen tai sitten ei) ja syytätte toista kansallismielistä asiasta vailla YHTÄKÄÄN todistetta. Ei helvetti että olette tyhmiä ja toimitte täsmälleen kuten suvakit haluavatkin.

  Jos todisteita on, niin kehiin!
  Jos todisteita ei ole, niin TURPA KIINNI!

  Tajukangaskin voisi vähän miettiä, mitä vihjailee.

  2
  23
  1. Onko poliisi taas vienyt laposi, vai miten nyt ollaan taas niin känkkäränkkänä?

   9
   3
   1. Junes Lokka: PT sanoo:”Luultavasti taustalla on sama henkilö, jonka takia Pt-median kanava viime talvena poistettiin Olavi Mäenpään kanssa tehdyn haastattelun takia.”

    Tuolloin asia vieritettiin ”raumalaisnuorukaisen” syyksi. Päättelyä.

    2
    7
 7. Eihän me tarvita piffiläisiä ja vihapuhepoliisia mihinkään kun lapolavastuksen sankari huolehtii näistä videoiden ja kanavien poistosta sekä rikosilmotuksista.

  6
  3
 8. Viimeisin ”vihapuhe fm” video, joka näkyy haulla on laitettu Youtubeen 28.8.2018. Olisikohan vihapuhe-kanavakin suljettu.

  1
  3
  1. Laitoin Googleen hakusanoiksi ”vihapuhe fm”. Tuli seuraava vastaus:

   ”Video ei ole käytettävissä.
   Vihapuhe FM 4.9.2018: Tubet… ei ole enää saatavilla, koska Junes Lokka on tehnyt siitä tekijänoikeusvaatimuksen.”

   Olisikohan joku arvannut Juneksen salasanan. Tai sitten joku YouTuben henkilöstössä admin oikeuksin poistaa videoita näkyviltä.

   1
   2
    1. Aijai Junes, taisit juuri syyllistyä kunnianloukkaukseen. Moisten väitteiden esittäminen toisesta ihmisestä ilman todisteita on vakava rikos. Otin asiasta kuvankaappauksen ja pistän kyseiselle henkilölle, jotta voi lähettää sen edelleen Oulun poliisille rikosjuttuihin sinua vastaan. Muista, että viranomaiset eivät kuseta ja oikeus on korkein totuus joka ei erehdy, kun saat tuomiosi ja joudut maksaman hänelle kovat korvaukset törkeistä solvauksistasi!

     4
     2
 9. Suomen eduskuntavaalit lähestyy, kaikki maahanmuuttoa vastustavat kanavat suljetaan. Facebook bannaa järjenäänen

  3
  3
 10. Ihmettelen sitä, miksi nämä ilmiantajat yleensä tulevat maahanmuuttovastaisten ohjelmia katsomaan tai Facebook kommentteja bannaamaan. Minä en koskaan käy heidän sivustoillaan kommentteja lukemassa. Ilmiantajien nimet julkisuteen, niin voisimme antaa takaisin näille raukkamaisille idiooteille, jotka haluavat tuhota maamme maahanmuutolla.

  3
  3
  1. ”miksi nämä ilmiantajat yleensä tulevat maahanmuuttovastaisten ohjelmia katsomaan tai Facebook kommentteja bannaamaan”

   Niinpä. Ilmiantajat yrittävät estää agendalleen epäedullisten tietojen ja mielipiteiden julkisuuteen pääsyn. Tällainen strategia ei johda haluttuun lopputulokseen pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi Neuvostoliitolla, Itä-Saksalla ja Romanialla oli hyvät mahdollisuudet toteuttaa tätä strategiaa. Ei ollut edes nettiä näiden maiden johtajilla haittaamassa unelman toteuttamista.

   Suomen suvakkimokuttajat voisivat kokeilla toisenlaista strategiaa. Heidän tulisi luopua sensuurista ja väärässä olijoiden elämän vaikeuttamisesta. Suvakit voisivat kertoa lyhyesti ja ymmärrettävästi, miksi heidän ideologiansa on totuus. Vain muutama lause paperille. Se riittäisi. Miksi he eivät niin tee.

 11. Ainakin itsellä kanava toimii normaalisti, uusin video näyttää olevan ’Puhoksen puolesta 7.9.2018’. Mistähän vitusta nyt on oikein kyse, jos kanavan ylläpitäjät ei tiedä onko kanava pystyssä vai ei?

   1. Ah, ok. Siis uutta matskua ei pysty tuottamaan. Artikkeli olisi voinut olla vähän tarkempi tässä kohtaa.

  1. Kyllä kanava toimii siten, että aikaisemmat videot näkyvät siellä, mutta emme voi tehdä kanavalla livelähetyksiä tekijäoikeusrikkomuksen takia. Siitä on kyse.

   3
   2
 12. On aika tolkutonta, että ylipäänsä kukaan YouTube mode laittaa kanavan jolla livestreamataan kiinni juuri identiteettivarkausepäilyn takia vaikkei livestreamaus oikein teknisesti voi ottaa tapahtuakseen ilman kyseisen identiteetin läsnäoloa.

  Oliko niin, että tietyn kokoinen täytyy kanavan tilaajamäärä olla, jotta streamaaminen onnistuu? -Sitten Black Pidgeon Speaksin muistan maininneen, että joillakin ehdoin kanava saa oman moderaattorin YouTubelta, jonka periaatteessa pitäisi olla hieman perehtyneempi kyseiseen kanavaan.

  1
  2
 13. Voisitte nyt sit lopettaa koko Monokulttuuriroskan. Mitään uutta ei ole ohjelmanne pystynyt tarjoamaan viime aikoina. Vieraita ei saada lähetyksiin ja Tajukangaskin aina vaan kännissä solkkaa, kuten Tiinakin. Tuukka voisi alkaa omalla kanavallaan vetämään jotain ohjelmaa, vaikka Johannes Sipolan kanssa. Oulun hampparipariskunta voisi mennä töihin ja jättää Vihapuheet ja Monot. Ja onhan molemmilla isänmaallisen kentän hajottajilla blogit käytössä. Tykitelkööt siellä.

  3
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.