Uddevallan bussikuskit lopettavat lipuntarkistukset jatkuvat väkivallan uhan takia

Kuvakaappaus 2018-09-08 21-50-49.png

Tilanne Uddevallan paikallisliikenteessä on mennyt sen verran pahaksi, että maanantaista klo 04.00 alkaen Uddevallan paikallisliikenteen bussikuskit eivät enää kysele matkustajilta lippuja. Syynä on lisääntynyt väkivalta ja sen uhka.

Bussinkuljettajien liitosta saatiin tarpeeksi ja ratkaisu nähdään ainoana keinona jollain tavalla suojata kuskeja lisääntyvältä väkivallalta ja jatkuvalta uhkailulta kun nämä kyselevät matkustajilta lippuja. Tilanteen kerrotaan jatkuneen kunnassa jo pitkään, mutta viime aikoina bussikuskit ovat joutuneet erityisen paljon väkivaltaisiin tilanteisiin.

Liiton mukaan ratkaisu on voimassa toistaiseksi, kunnes keksitään muita keinoja. Uddevallan uusruotsalaiset saavat näin ikäänkuin hyväksytyn keinon matkustaa ilmaiseksi. Toisaalta maksavien matkustajien lippuhinnat nousevat.

SR

Uddevalla on noussut muutamassa vuodessa no-go-kaupungiksi. Vaikka kaupungin väkiluku ei ole kuin noin 55 tuhatta henkeä niin ulkomaalaisten osuus on noin 20 %.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Uddevallan bussikuskit lopettavat lipuntarkistukset jatkuvat väkivallan uhan takia

 1. Tämä on selkeä signaali kunnallisten palvelujen käyttäjille: väkivalta ja sillä uhkailu kannattaa, myös taloudellisesti.

  71
  1. Näin se yhteiskunta murenee pala kerrallaan. Valkoiset vaan haaveilevat kun pitäisi toimia.

   47
   1. …ja ylen valikoituja ruotsin äänestäjien kommentteja: äänestin puoluetta xxxx kun se oli ainoa
    joka suhtautui maahanmuuttoon myönteisesti…..

 2. Bussiliikenne pitäisi lopettaa täysin. Periksi antaminen on kaikkein huonoin vaihtoehto.

  Ainoa keino saada idiootit miettimään tekojensa järkevyyttä on lakata palvelemasta heitä kokonaan.

  Jos jonkun työmatkailu vaikeutuisi bussiliikennekatkon takia, niin se on tietenkin ikävä juttu, mutta eihän noita saada ikinä kuriin, jos niille antaa aina siimaa.

  84
  1. Kyllähän nuo kehitysmaalaiset pitäisi kyyditä takaisin lähtömaihinsa, siitä alkaisi yhteiskunnan parantuminen.

   66
 3. Affen tilaston mukaan Uddevallan 15-44-vuotiaista miehistä 30,7% on ulkomaalaistaustaisia. Miljööpuoluetta äänestävä sanoisi tähän että väkivaltaisista uhkailijoista ainakin 70%:n täytyy olla kantaruotsalaisia.

  33
 4. Kyllä nyt tätyy kuskien lopettaa rasistinen lippujen kysely tältä ylivertaiselta ihmisryhmältä. Täytyy muistaa, että islamin mukaan meidän kantisten tulee alistua heille, kuten ruotsalaiset ovat tehneet jo pitkään, ei muuta kun valtiolta rahaa lisää ilmaisiin kyyteihin, eihän sitä sentään hyvänen aika olla mitään rasisteja.

  38
  1. Suomessa lippujen kyselystä tulee kenkää.
   Jos muistatte kuskin joka kyseli sompuilta lippuja, joilla sitä ei ollut.
   Sai kenkää.

   27
   1
   1. Pomolta vai somaleilta? Voipi tulla molemmilta ja todennäköisesti tuleekin.

 5. Voisiko tässä arvailla..että ketkä maksavat..ja ketkä ei…??? suuri hyppäys rassismiiin?

  22
 6. Olen itse nähnyt: ”kohteliaammat” matut sanovat kuskille ”en aio maksaa ettäs sen tiedät!” ja lompsivat sisälle bussiin. Epäkohteliaammat eivät viitsi edes sanoa mitään koska heillä on Allun antama itsestäänselvä oikeus olla maksamatta kuffarikuskille.

  19
  1. Koska Allu on reilu ja oikeudenmukainen, se antaa bussiliput. Pakkohan Allun on, kun kerran jakelee ilmaiset lentoliputkin, sekä vuosien ilmaisen elatuksen, hammaslääkärit ja sellaista pikkupurtavaa : ).

   (leegolohkeama -> lasku 160/eur viimeksi)

   Sitten tasapainon vuoksi, ja oikeudenmukaisuuden, Allun pitää jaella sopivin väliajoin KAULANKATKAISUJA – halshuggning.
   Ja uhata sillä poliitikkoa, tai poliitikon lasta.

   11
 7. Kuvastaa laajemminkin Ruotsin yhteiskuntaa, kuten Suomenkin jo.

  Kantaruotsalaiset maksavat kyytinsä asiallisesti ilman että bussin ovella pitäisi olla erikseen jotain vartijaa tarkastamassa että kaikki näin tekevät, istuvat siististi alas ja lukevat lehteä tai katselevat ikkunasta ulos ajatuksissaan matkalla töihinsä tai hoitamaan muita asioitaan kaupungilla.

  Kaikilla on mukavaa, siistiä, asiallista, järjestelmällistä, tehokasta ja toimivaa. Kyyti on turvallinen ja saapuu määränpäähänsä ajoissa kuten kuuluukin, siistinä.

  Afrikalais- tai Lähi-idän peräinen mamu tunkee bussiin possensa kanssa kauheaa Älämölöä pitäen ja haistattelee matkalla bussiin kuskille ja ilmoittaa ettei maksa mitään saamistaan ”Tuloistaan” eli sossurahoistaan kuskille, uhittelee työmatkalaisille ja käyttytyy kuin viidakon heimopäälikkö.

  Yhtäkkiä kaikilla on epämukava olla, turvallisuus on tipotiessään ja osa alkaa mielessään miettimään miksi he maksavat veroja noiden ihmisten elättämiseksi ja miksi v…..tussa he maksoivat sen muutaman kruunun bussikuskille koska nuokaan eivät lippujaan maksaneet ja matkustavat nyt siivellä?

  – Aika loistava kuvaus kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä miten nopeasti katoaa yhteisöllisyys ja yhteiskunnallinen koheesio mikä mahdollistaa erittäin menestyvän maan olemassaolon itsessään ja kuinka nopeasti maassa oleva kansa saadaan pudotettua ajattelemaan kehitysmaan tasolla arkielämässään.

  11
 8. Bussilippujen ja muiden yleisesti käytössä olevien taksojen hinta pitää ottaa matujen sossukorvauksesta jo suoraan päältä, jos eivät kerran halua suosiolla maksaa.
  On tässä muutkin saaneet koko ikänsä maksaa kaikesta, ihmeellistä että yhden ihmisryhmän annetaan tehdä ihan mitä mieleen juolahtaa. Ehkä kantisten on alettava toimimaan samalla tavalla, heräisikö joku päättäjä sitten, vai jatkaako torkkumista.

  10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.