Filipstadissa jättimäinen joukkotappelu

Kuvakaappaus 2018-09-09 11-00-59.png

Filipstadin ongelmakaupungissa vietettiin launtai-iltaa jättitappelulla. Poliisin arvion mukaan 30 henkeä tappeli rautaputkin, kettingein ja kepein.

Poliisi sai hälytyksen vähän ennen klo 22.30:a kun useiden soittajien mukaan kylän torilla oli menossa joukkotappelu. Kun poliisi saapui paikelle olivat sotajoukot jo poistuneet paikalta. Tantereelta löydettiin kuitenkin kaksi nuorukaista, jotka eivät päässeet omin voimin pois sotatantereelta vaan siihen tarvittiin ambulansseja. Molemmilla pahoja sotavammoja.
Poliisi ei toistaiseksi tiedä keitä itse tapahtumassa oli mukana eikä ketään ole otettu kiinni teosta.
Polisen
Filipstad on pieni 6 000 asukkaan kylä. Siellä on ollut jo useita vuosia suuria ongelmia paikallisten nuorten ja uusruotsalaisten välillä.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Missä tunkija, siellä ongelma.
Missä tunkija, siellä ongelma.
9.9.2018 12:21

Ennen tunkijoita: ei mitään ongelmia. Tunkijoiden tultua: pelkkiä ongelmia.

Albert
Albert
9.9.2018 13:06

Kyllä tuli aika haikea olo kun Googletin kyseisen kylän ja surffasin kylänraitilla verkossa systeemillä.
Näki miten vauras ja ihana idylli tuokin kylä on ollut aikaisemmin, vanhat rakennukset ja kylän raitin pienet putiikit (Osa suljettuja jo) huokuivat sitä upeaa vanhaa Ruotsia mikä oli todellinen paratiisi maan päällä. En yhtään ihmettele miksi Ruotsiin virtasi niin moni suomalainenkin aikanaan ja miksi aikoinaan Ruotsia katsottiin ylöspäin.
Äitini oli mm. ruotsinkielenopettaja koulussa ja meillä oli kotona massiivinen määrä vanhoja ruotsinkielisiä elokuvia, dokumentteja ja vastaavia VHS:siä joita katsellessa sai nähdä lapsena sen vanhan ja aidon Ruotsin. Kaikki Vaahteramäen eemelit ja muut pienemmätkin tuotannot, lastenelokuvat ja muut on katsottu moneen kertaan läpi.
Kyllä on erittäin haikea olo siitä missä kunnossa Ruotsi maana on nykyään. Loppujen lopuksi nyt päällä olevissa vaaleissa tulee käymään niin että AfS saa kivan kannatuksen SD saa ison kannatuksen, vaaleissa on jonkin sortin ”epäselvyyksiä” joita raportoidaan mutta ne eivät johda mihinkään tutkintaan tai vastaavaan tietenkään.
Lopuksi muut globalistipuolueet pistävät pystyyn ”sateenkaarihallituksen” jättäen SD:n ja AfS:n oppositioon ja Ruotsin kohtalo on tuhoutua lopullisesti maana seuraavan hallituskauden aikana.
Mikäli olette Ruotsissa ja äänioikeutettuja niin käykää silti antamassa äänenne SD:lle tai AfS:lle, kumpi sopii omaan makuun paremmin. Ainakin sillä tavalla voitte itsenne vapauttaa siitä henkisestä taakasta että te ette henkilökohtaisesti ole tukemassa Ruotsin nykysuuntausta ettekä te näin ollen, de facto ole siitä johtuvaan lopulliseen turmioon millään tapaa syyllisiäkään.
Toivon silti totisesti että olisin rajusti väärässä ja joku IHME tapahtuisi ja Ruotsin pelastaminen voitaisiin aloittaa lainsäädännöllisesti. Kyllä, käytän termiä ”Pelastaminen” tässä vaiheessa tai edes ”tuhojen rajaaminen”.
Seuraavat neljä vuotta tulevat hyvin suurella todennäköisyydellä olemaan aika karmeat Ruotsissa, kuten Suomessakin mutta positiivista on se että vihoviimein ihmiset ovat kummassakin maassa yhä etenevissä määrin heräämässä ongelmiin joista osa toki jo varoitti vuosikymmeniä sitten, osa vuosia sitten ja osa on vasta tajunnut eilen.

Albert
Albert
9.9.2018 17:01
Vastaa...  Albert

Ei mennyt kuin muutama tunti ja johan alkoi ”Epäselvyyksiä” ilmetä ja tietenkin nimenomaan SD:tä vastaan äänestyspaikoilla:
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005821103.html
Samaan hengenvetoon ilmoitettiin sitten tapahtuneen ”virheen” suhteen että ei ole vielä tietoa johtaako se seuraamuksiin vaiko ei?
Käännän nyt tuon kaupunginjohtajan toteamuksen Byrokraatti – Suomi translaattorilla:
”Tästä ei tule seuraamuksia koska tarkoituksemme on sabotoida mahdollisimman paljon SD:tä, vaikka lakeja rikkomalla.”
Eli näin, inhottaa olla oikeassa ja ennustaa tuokin oikein.

Albert
Albert
9.9.2018 17:49
Vastaa...  Albert

Taas jatkuu vaalien manipulaatio,
Nyt ovat ennakkoäänet kätevästi kuljetusportaassa ”Myöhässä” Eli luultavasti kuljetus on keskeytetty jossain kohti jotta ollaan saatu vaihdettua ”väärät” äänet niihin ”oikeisiin” ääniin, tai vastaavaa manipulaatiota on pelissä selvästi.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005821139.html
Aivan käsittämätöntä touhua.
Mitä tapahtuu kun demokratian ei anneta enää toimia? Mikä on vaihtoehto mikäli ei anneta enää laillisten mekanismien toimia?
Sitä voimme kaikki miettiä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.9.2018 20:49
Vastaa...  Albert

Onhan tässä se pieni toivon pilkahdus, että valtamedia on alkanut edes tämän verran kertoa Ruotsin tilanteesta totuudenmukaisesti sen sijaan, että jatkaisi valehteluaan syyttämällä mm. PT-Mediaa ja muita totuuden kertovia vastamedioita ”valeuutisista”.
Ehkä siellä on alettu jo aavistella heilurin saattavan kääntyä vastakkaiseen suuntaan?