Illan ja yön aikana toistakymmmentä autoa taas romuksi

Kuvakaappaus - 2018-09-09 11-32-47

Vaalipäivä otettiin uusruotsalaisten keskuudessa vastaan polttamalla toistakymmentä autoa ympäri Ruotsia. Satojen tuhansien kruunujen vahingot siis.

Suurin palo sytytettiin Sollentunassa kun autokatoksessa sytytettiin muutama auto tuleen klo 20.17. Sen seurauksena kaikki 5-6 katoksessa ollutta autoa tuhoutuivat täysin. Palopaikka on Helenlundissa, joka ei varsinaisesti ole ongelma-aluetta, mutta Helenelundin juna-aseman ympäristö on vetänyt puoleensa kautta-aikojen Husbyn notkujia.

Poliisilla ja palolaitoksella oli alueella iso operaatio vaikean sijannin ja suurpalon riskin vaaran takia.

Klo 01.16 paloi Trelleborgissa. Siellä yksi auto oli tuikattu tuleen kadun varteen.

Seuraavaksi paloi Mörbylångassa. Klo 01.37 saatiin hälytys yhden auton molotovituksesta. Palo sytytettiin huoltoaseman pihalle parkeerattuun autoon.

Aamyöstä klo 03.00 aikaan saatiin Tomelillassa aikaan pikku roihu kun Onslundavägenillä sytytettiin kaksi autoa tuleen. Palo levisi ainakin yhteen viereiseen autoon, joten romuautoja: 3.

Helsingborgissa Dalhemsvägenillä oli vuorossa klo 04.30 aikaan seuraava roihu. Siellä yksi auto oli saanut koktailia. Palo levisi viereisin autoihin, joten täälläkin porohommiin lähti kolme autoa.

Vielä aauvarhaisella saatiin yksi pikkupalo Malmössä, jossa klo 07.19 aikaan yhtä autoa alkoi kuumottaa sen verran voimakkaasti, että se tuikahti tuleen.

Yön saldo oli kaikenkaikkiaan siis noin 15 poltettua auto. Henkilövahinkoja ei aiheutunut eikä poliisi ole toistaiseksi ottanut yhdestäkään teosta ketään kiinni epäiltynä vahingonteoista.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Illan ja yön aikana toistakymmmentä autoa taas romuksi

  1. Nämä autojen polttamiset kuuluvat nykyisin normaaliin ruotsalaiseen päiväjärjestykseen, eikä niillä tule olemaan mitään vaikutusta tänään käytävissä vaaleissa.
    Palaneen autonsa parkkipaikalta löytänyt Börje hyppää uusruotsalaisten täyttämään bussiin tai metroon ja menee äänestämään demareita kuten on aina tehnyt, ja sen jälkeen johonkin tilaisuuteen vastustamaan uusruotsalaisten kanssa AFS:ää ja SD:tä.
    Ensi yönä palaa sitten Börjen naapurin auto ja Ruotsissa on kaikki hyvin.

    33

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.