Maahanmuuttajalähiöissä jyllää sosiaalidemokratia ja vasemmistolaisuus vaalitulosten perusteella

Vaalituloksessa on joitakin mielenkiintoisia ilmiöitä. Kun tarkastelee maahanmuuttajataustaisia ongelmalähiöitä niin Sosiaalidemokraatit olivat kaikkialla ylivoimainen voittaja Vasemmiston peesatessa.

Malmön Rosengård jakautuu useaan vaalipiiriin. Kaikissa Sosiaalidemokraattien osuus oli vähintään yli 50 %. Rosengårdin mustassa ytimessä Herrgårdenin vaalipiirissä Sosiaalidemokraatit saivat jopa 79,6 % äänistä, Vasemmisto 10,1 % kun taas Sverigedemokraati vain reilun prosentin.

Äänestysprosentti oli matala, vain 57 %. Sama tendenssi näkyy kaikissa Malmön ongelmalähiöiden vaalituloksissa.

Alla kuva Rosengårdin ytimen vaalitulos.Kuvakaappaus 2018-09-10 17-18-33.png

 

Ero on merkittävä. Kun liikutaan muutama kilometri etelään hieman ruotsalaisvoittoisemmalle alueelle Käglinge-Lockarpin vaalipiiriin niin Sverigedemokraatit nousevat ykköseksi 28,1 % ja Sosiaalidemokraatit tippuvat kolmanneksi 23 % äänimäärällä. Myös äänestysprosentti nousee 88 prosenttiin.

Kuvakaappaus 2018-09-10 17-21-47.png

 

Sama ilmiö näkyy myös Tukholmassa. Kun Rinkebyssä äänestetään reilu 70 % sosiaalidemokraatteja ja Vasemmistoliitto toiseksi niin Sverigedemokraateilla on vain 2,5 %. Äänestysprosentti matala reilu 57 prosenttia.

Kuva alla Rinkebyn ytimen äänestysprosentti.

Kuvakaappaus 2018-09-10 17-27-37

 

Mutta kun siirrytään puoli kilometriä moottoritien toiselle puolelle Sundbybergin puolelle Lilla Ursvikiin niin äänestyskäyttäytyminen muuttuu aivan radikaalisti. Moderaatit voittavat reilulla 30 prosentilla ja Sverigedemokraatitkin nousevat kolmanneksi.

Huomatkaa äänestysaktiivisuus: Kun Rinkebyssä pyöritään reilussa 50 prosentissa niin Lilla Ursvikissa puolen kilometrin päässä äänestysprosentti on yli 90 %.

Kuva alla Lilla Ursvikin äänestystulos.

Kuvakaappaus 2018-09-10 17-32-10

 

Vaikka Sosiaalidemokraateilla on perinteisesti kannatusta ruotsalaisten keskuudessa, näyttää siltä, että myös uusruotsalaiset pitävät sosiaalidemokratiaa yllä. Samat lukemat toistuvat kaikissa maahanmuuttajalähiöissä. Sosiaalidemokratia ja vasemmistolaisuus on päivän sana.

Vaalituloksia lisää:

https://valresultat.svt.se/2018/101830124.html

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Maahanmuuttajalähiöissä jyllää sosiaalidemokratia ja vasemmistolaisuus vaalitulosten perusteella

 1. Mielenkiintoista olisi nähdä paljonko uusruotsalaisia meni läpi, ja minkä puolueen ja millä paikkakunnilla.

  18
 2. Siksi Suomessakin demarit sekä vihervasemmisto kannattaa maahanmuuton lisäämistä, tulijat äänestävät heitä ja keskiluokka maksaa.

  35
  1. Näin se on,vasemmisto ottaa avosylin vastaan kaikki kehitysmaalaiset,koska uskovat saavansa heistä äänestäjiä iyselleen.

   Niin saavatkin,mutta mikä on hinta niille äänille.Loppupeleissä siinä käy niin,kun kehareita on tarpeeksi,ne vievät päätäntävallan Ruotsissa.Sen jälkeen ne ei ruotsalaisia tarvitse enää yhtään mihinkään.Minä en sitä tilannetta ole näkemässä onnekseni,mutta lapset ja lastenlapset sen ehtivät nähdä valitettavasti.

   17
 3. Islamistit eivät äänestä sosiaalidemokraatteja, vaan odottavat.
  Sosiaalidemokraatit nielevät syötin koukkuineen päivineen ja luulevat saaneensa jättimenestyksen.
  Sitten eräänä kauniina äänestyspäivänä imaamit käskyttävät lähiöiden joukkonsa 90% vaalivoittoon.

  25
  1. Eikös nyt jo ollut osittain kampanjointia uusruotsalaisten keskuudessa että ”länsimaiset vaalit eivät ole halal. älä äänestä.” Muistan ainakin joitain tuon tyyppisiä twiittejä nähneeni.

   17
 4. Voisit Paavo tehdä vähän kartoitusta Ruotsin nousevista islamilaisista puolueista ja arvuutella, että miten ne vaikuttavat tuuleviin vaaleihin. Siirtyvätkö mamut läpsyt vilkkuen vasemmistosta halalpuolueisiin kuten Belgiassa, Hollannissa yms.?

  25
 5. Eilisessä Ylen vaalilähetyksessä oli kuvaa Rinkebystä jossa haastateltiin jotain ruotsinsuomalaista vanhaa rouvaa ja samalla taustalla näkyi sossetant joka jakoi kaikille ruusuja ja neuvoi tietysti paikallisia ahmedeja äänestämään oikeata puoluetta jotta taikaseinälle saadaan jatkoaikaa.

  22
 6. Kopioitu teksti:
  Juuri ennen ensimmäistä #huoltokatkoa tuli tämä: ”Ställdalen tulokset laskettu:
  SD saanut 41% kannatuksen.” Minulla on valistunut arvaus, että näitä superjytkyjä esiintyy vain niillä paikkakunnilla, joiden tulokset on laskettu ensimmäisten joukossa. Loppupäässä on toinen meininki? Mie vaan arvailen.

  Kun äänestysaluekohtaiset tulokset, joita nyt ei saatu reaaliajassa nähdä, tulevat luettaviksi, kannattais varmaan tarkistella miten ne sopii muihin muuttujiin. Jos kahdella sosiaalisesti samantyyppiisellä alueella on niin suuri ero, kuin es. SD: 4017, niin siihen pitää löytyä hyvä syy. Jos ei löydy, epäilyksen varjo on pitkä ja raskas.

  13
 7. Aika helppo huomata millä äänillä vassari-paskat vielä pinnistelee. Neljän vuoden päästä on muslimi äänestäjiä 500.000 lisää ja sossut ykkönen yli 50% kannatuksella ja sit se on menoa!

  19
 8. Tästä syystä SD ei tule koskaan saamaan tarpeeksi suurta äänimäärää, aikanaan keharit perustavat oman puolueen ja asettavat omat ehdokkaansa, sitten on sossujenkin aika väistyä. Näin väestönvaihto saa lopullisen huipentuman. Tähän on toki vielä matkaa, mutta lopulta vain ajan kysymys. 4 vuoden päästä kehareita on maassa vähintään 200k enemmän ja kanttiksia hiukan vähemmän. Hyvästi Ruotsi, teitte paskaa maahanmuuttopolitiikkaa.

  22
 9. Jos suvakki-Reinfeldtin kopla olisi 8 vuoden hallituskaudellaan laittanut stopin haittamuutolle, Allianssilla olisi nyt todennäköisesti yli puolet eduskuntapaikoista ja kaikilla paitsi turvapaikkabisneksellä rikastuneilla olisi parempi elää. Sitä saa mitä tilaa.

  16
 10. Olikohan nämä vaalit kuolinisku Ruotsille? Itse olin toivonut että SD ja AfS olisivat saaneet 20% + 5% äänistä, mutta ei niin ei. Saa nähdä mikä tilanne on 4v päästä. Varg Vikernes kiteyttää hyvin pettyneen tunnelmani vaaleista videolla ”I miss you Sweden”

  12
 11. Nyt on käynyt ilmi että Tukholman kaupungissa Moderaatit neuvottelevat Miljöpuolueen kanssa (!!!) ja viis veisaavat entisestä kumppanistaan Sosdemeista. Moderaatit ovat näköjään valmiita mihin tahansa pitääkseen Sverigedemokraatit poissa. Botkyrkan MP+M moskeijavaihtokaupat eivät siis olleetkaan yksittäistapaus.

  15
 12. Sosiaalidemokratia vietäköön kehitysapuna Afrikkaan tai mihintahansa ilmansuuntaan, kunhan pois täältä.

  11
 13. Siellä on katastrofilähiöissä käyny demarit jakamassa tiuhaan ovelta ovelle lipukkeita ja imaamien kanssa tehty diilejä. Ovat niin jättimäinen puoluekoneisto että rahkeet riittää helposti.

 14. Ruotsi kokee muutaman vuoden sisällä kriittisen pisteen, jolloin maahantunkeutuneet määräävät politikkaa ja se on sitten menoa. En pitäisi islamilaista pääministeriä mahdottomana. Tosin silloin naiset siivotaan pois päättämästä päivän politiikasta. Sihteerin paikkoja ja kahvinkeittäjän virkoja kyllä suodaan vielä puolueessa mutta hiukset pitää jo peittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.