Pariisissa puukkoisku, seitsemän haavoittunutta

Kuvakaappaus 2018-09-10 10-15-02

Sunnuntai-iltana tehtiin Pariisissa puukkohyökkäys, jossa haavoittui seitsemän ihmistä. Sivuliset yrittivät pysäyttää hyökkääjän heittämällä tätä petanque-palloilla.

Tapahtumat alkoivat klo 23.00 aikoihin Bassin de la Villetten rannalla, joka on suosittu vapaa-ajanviettopaikka. AFP:n mukaan afganistanilainen mies veti yhtäkkiä pitkän 25-30 cm pitkän veitsen esiin ja alkoi huitoa sillä ihmisiä.

Tässä vaiheessa parikymmentä sivullista, jotka oivat pelaamassa petanqueta yrittivät estää afgaania heittämällä tätä petanque-palloilla.

Sivulliset saivat lopulta pysäytettyä tekijän ja vartijoiden avustuksella hänet saatiin pidettyä kiinni poliisin tuloon asti.

AFP:n mukaan tekoa tutkitaan murhan yrityksenä eikä mitään merkkejä terrorista ole. Ainakaan toistaiseksi ei ole kuultu allahu akbar-huutoa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Pariisissa puukkoisku, seitsemän haavoittunutta

 1. Luotettavamedia Iltalehti kertoo luotettaviin lähteisiin, tai lähteiden lähteisiin, perustuen:

  ”Tapahtumapaikan läheisessä taloyhtiössä työskentelevä talonmies Jean-Francois kertoi BFM TV:lle nähneensä tapauksen sivusta ja tunnistaneensa tekijän….

  – Näin häntä päivittäin, hän on koditon, hän polttaa crackia Stalingradin (metroasema) kulmalla, talonmies kommentoi. Hänen mukaansa mies ei ollut väkivaltainen.

  – Ei, ei, ei. Päinvastoin. Hän oli normaali, rauhallinen, rauhallinen, Jean-Francois selitti BFM:lle.”

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201809102201190602_ul.shtml 😀

  4
  1
  1. Tietenkin se on kiva kaveri. Kaikkihan ne ovat, kunnes vääränväriset alkavat juoksemaan niiden kaarnaveistämöihin. Kovin epäkelpoa väkeä, kun noin menettelevät. Onneksi normiafgaanilla on nyt katto pään päällä. Kun vankilaimaami salakuljettaa perseessään tuolle poltettavaa, on olot varsin lokoisat.

   10
   1. Mistä näitä tietää…ehkä hän oli vain tuotannollisesta syistä työttömäksi jäänyt elintarviketyöntekijä, joka oli turhautunut, kun ei pääse tekemään osaamistaan vastaavia hommia…

 2. Valtamedian uutiset, terrori-iskua ei epäillä. Vaan mielenhäiriö tai muuta paskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.