Onnellinen perhe: äidistä tulee isäpuoli ja isästä äitipuoli, lapsi ei ole poika eikä tyttö eikä mitään siltä väliltä

4FEF5C2500000578-6147827-image-a-35_1536502750202

Britanniassa valmistaudutaan hieman toisenlaiseen perheonneen. Nimittäin Draven perheen äidistä tulee kohta isä. Isästä taas tulee äiti. He aikovat laittaa palikat todellakin uuteen uskoon.

Middlesboroughissa asuvat  Louise ja Nikki Draven ovat olleet aviossa pitkään ja heillä on yhteinen viiden vuoden vanha lapsi Star Cloud. Lapsi taas ei ole poika eikä tyttö, eikä mitään siltä väliltä, vaan hän saa itse valita vanhempana sukupuolensa, isä ja äiti kertovat Dailymail.co.uk:lle.

Isä Louise on siis lapsen biologinen isä, mutta on kohtapuoliin nainen. Lapsi kutsuu isää jo ”mamiksi”. Toisin sanoen Louise on Star Cloud-lapsukaisen isä ja äitipuoli. Äiti Nikki on myös remontin alla ja kohta hänkin on ihka oikea mies. Näin ollen Nikki on tulevaisuudessa lapsen biologinen äiti ja isäpuoli nimeltään Charlie.

– Haluamme hoitaa asian nyt, sillä emme halua, että lapsemme viettää lapsuutensa puutteellisten vanhempien kanssa, isä/ äitipuoli ja äiti/ isäpuoli kertovat.

Lapsi Star Cloudilla on hieman vapaampi elämä kuin muilla ahdistavissa poika-tyttö-rooleissa olevilla lapsilla, hän saa tosiaankin valita itse sukupuolensa vanhempana. Toistaiseksi hän ei ole oikein mitään sukupuolta. Vähän kuin entinen joo-joo-mies, joka ei ollut puolesta eikä vastaan eikä mitään siltä väliltä.

– Star Cloud saa leikkiä kuten haluaa, maalata kynsiä vaikkapa.

Star Cloud on kuitenkin jo tullut kyselyikään ja kyselee asioita.

– Kerran hän kysyi minulta kun olimme uimassa, että miksi olin pukeutunut uimapukuun enkä kuten muut isät. Minä sanoin, että olen menossa kohtapuoliin erikoislääkärille, joka ottaa minun ankan (ducky) pois, joka on Starin sana penikselle.

Myös muita harmillisia sekaannuksia on tullut.

– Star oli lastentarhassa ja tuli kotiin loihe lausumaan, että ei voi leikkiä nukeilla, ne ovat tytöille. Istuimme kaikki alas ja kerroimme, että kuka tahansa voi leikkiä nukeilla. Se on hyvä asia kunnes hän kasvaa isoksi ja tulee isäksi.

– Silloin hän sanoi: Ehkäpä minusta ei tulekaan isää vaan äiti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

59 thoughts on “Onnellinen perhe: äidistä tulee isäpuoli ja isästä äitipuoli, lapsi ei ole poika eikä tyttö eikä mitään siltä väliltä

 1. Aivan sairasta touhua,lapsen mahdollisuus normaaliin lapsuuteen ja elämään tuhotaan.

  147
  4
  1. Mikä on normaalia? Eikös me kaikki olla enemmän tai vähemmän epänormaaleja/ normaaleja?

   5
   36
   1. Kaipa normaaliksi voidaan katsoa kaikki sellainen toiminta, jota aikuiset oikeustoimikelpoiset ihmiset tekevät keskenään molempien yhteisestä suostumuksesta ja halusta vahingoittamatta itseään, läheisiään tai ulkopuolisia.

    Tämä pariskunta vahingoittaa ainakin lastaan psyykkisesti ja sosiaalisesti, joten en katso sitä voitavan hyväksyä normaaliuden piiriin, vaan peräänkuuluttaisin ainakin lastensuojelua puuttumaan asiaan.

    43
    2
 2. Kaikki kunnioitus vanhempien oikeudelle järjestää _oma_ elämänsä siten, kuten parhaaksi näkevät. Lapsen suhteen huostaanotto olisi paras ratkaisu….

  132
  4
  1. Kyllä yksin -tai kaksinhuoltaja isäpuoli äitipuolen kanssa saa asiat hoidettua. Älkää huolehtiko turhaan.

 3. Tässähän tapauksessa sukupuolen vaihdos voi olla täydellinen eikä vain kuviteltu. Kirurgi tekee tarvittavat elinsiirrot.

  7
  16
  1. Sukupuoltahan ei voi vaihtaa sillä se on sidonnainen fyysiseen todellisuuteen eikä mielentilaan. Kehoa voi murjoa ja silpoa, mutta se tekee sinusta lähinnä kandidaatin suljetulle.

   64
   4
   1. Ironiaani eivät kaikki ymmärtäneet, vaikka suvunjatkoelimien vaihdot isän ja äidin välillä ovat mahdoton operaatio.

 4. Juu…u Saavat tehdä mitä lystäävät, tälläisten sekoilujen kanssa ja lapsi tekee sitten aikuisena omia sekoiluja. Siihen haluan laittaa topin, että näitä asioita markkinoidaan ja ylistetään kulkuein, lipuin ja mitä mielettömin asustein. Se on sitten jo saatanallista, kun se kohdistetaan lapsiin ja nuoriin. Esimerkiksi, niinkin johtava evlut kirkonihminen, kun piispa Irja Askola kehtas vihkiä vuoden homoksi, oliko se muistaakseni vasta 15 vuotias poika. Markkinoidaan ihan kuin tämä outo meininki olisi suorastaan tavoiteltavaa.
  Jos yliopiston proffa ilmaisee mielipiteen, joka ei sovi tähän kuoroon, niin saappaankuva takamukseen, tai ainakin uhataan. Työnhaussa kolutaan hakijan menneisyyssanomiset ”ettei vaan ole sopimattomia homolausuntoja”. Voi mun päiviäni……..

  90
  4
  1. Taannoin Iso-Britanniassa isä meni hakemaan tytärtään takaisin pakistanilaiselta pedofiilirenkaalta. Poliisi pidätti isän. Sittemmin nousi kohu kun renkaan laajuus tuli ilmi. Kunnalliset viranhaltijat selittelivät, ketään ei tietääkseni ole vieläkään irtisanottu. Näitä siellä päin putkahtelee pinnalle parin vuoden välein. Ihan vain esimerkkinä sikäläisestä lastensuojelusta. Joitakin koskee joitakin ei.

   21
  1. Onneksi tuossa tekstissä on linkki DailyMailin juttun, niin voit mennä varmistamaan että juttu on valitettavasti totta.

   35
   1
    1. ***tanallisen ovelana vieläpä lavastanut valokuvankin. Erittäin pitkää valotusaikaa hyödyntäen käynyt sukupuolettomana lapsena, esi-isä-äitinä ja esiäiti-isänä pyörimässä kameran edessä.

     Ei meitä näin helpolla hämätä. Tämä uutinen on ankka, eli peenis.

     5
     1
 5. No – hyvänä puolena näkisin että tuo jälkeläisoletettu tulee olemaan niin mielisairas ettei se tule koskaan lisääntymään.

  41
  4
 6. Mitähän Britaniassa syötetään kansalle? Nämäkin ”vanhemmat” olisi voinut päästää lakanoille. Mielenterveysongelmien kategoriat ei taida riittää. Ei ainakaan yksi diagnoosi.

  36
  2
  1. Näino. Ja Suomessa otetaan lapsi huostaan jos on huoli että arki tai koulu ei suju 10 oppilaan mukaisesti. Mutta ulkomailla ei edes huomata aivovammaisia ihmisiä jotka antavat naperolle informaatiota joka juotaa lapsen pakkopaitaan varmaan loppu iäksi

 7. Vanhemmat nopeasti mielisairaalaan hoitoon ja lapsi pelastettava terveiden vanhempien hoidettavaksi.

  51
 8. Tätä on musujen kera taottu kansan päähän uutena normaalina ja hienona. Ei siis ihme että vaalitulos oli mitä oli.

  26
 9. Voisko tuosta irtileikatusta peniksestä tehdä vaikka nenän. Olis aika veikeän näköinen.

  19
  1
 10. Ennenvanhaan tuollaiset vanhemmat pantiin mielisairaalaan ja lapsi otettiin sosiaaliviranomaisten huostaan. Mutta nykyjäänhän kaikki on paremmin, eikös?

  24
 11. Siinähän sitten kasvaa tasapainoinen ja täysipäinen tenava jonka isin ankka siirrettiin äidille jonka ankan pesä siirrettiin isille ja itse ei tiedä onko poika vai tyttö vai jotain muuta ja ……
  Voi helvetti että tuollaiset edes hankkivat lapsia. Vaihtelisivat vaan niitä sukupuoliaan.

  23
 12. Tuollaisilta ilmiöiltä tulisi kieltää sanojen ”äiti, isä, tyttö, poika” käyttö jos eivät tiedä mitä itse ovat. Ehdotan että heitä kutsutaan olioiksi. Vanhat oliot ja nuori olio. Kauemmin eläneet oliot ja vähän elänyt olio.
  Sitäpaitsi miksi nuoren olion tukka oli leikattu poikamaiseen tyyliin, heidän pitäisi antaa kaikkien karvojensa kasvaa ilman muotoilua niin sitten he vasta olisivat sitä mitä oikeasti ovat.
  Voi vattu sanonpa vaan.

  19
  1. Eikös DR Robert J White kokeillut apinoiden päänvaihtoa 1970-luvulla ja se ei oikein onnistunut.

 13. Kierrätetäänkö siinä perheen isän munat äidille? Luulisi tulevan halvemmaksi kuin kirurgin muotoileman jortikan. Vanhemmat ovat sairaita ja saattavat kuohimisten jälkeen ajautua pitkäaikaiseen masennukseen ja…

  Pikkupoika pitäisi pelastaa uuteen kotiin. Tuo nykyinen on luonnonvastainen.

  18
 14. Tähtisumun tuleviin terapiakäynteihin pitäisi olla jo säästettynä pitkä penny. Luultavasti kaikki rahat ovat kuitenkin menneet vanhempien edistyksellisiin harrastuksiin. Tulevat liksat menevätkin sen funtsimiseen, miten isi voi perseestään pullautella muutamat penskat lisää ja miten ne sinne saadaan?

  Tulis jo se sharia.

  10
 15. Kyllä minä tällaisia ihmisiä suvaitsen ennemmin muutaman tuhannen kuin kymmenen miljoonaa luku- ja kirjoitustaidotonta kehitysmaalaista siirtolaisena meillä.

  Ja näiden muutaman tuhannen kannattaa olla kanssani samaa mieltä, koska kalifaatissa he pääsisivät hengestään viidessä minuutissa.

   1. Kyse onkin nimenomaan suvaitsevaisuudesta. Tuollaisia ihmisiä on sen verran vähän, ettei heistä ole juurikaan haittaa. Ainoa haitta, joka minulle on koskaan tullut transihmisistä on lähinnä visuaalinen. Eli se, mikä menee verkkokalvoilta aivoihin, jossa aivot tulkitsevat esim tässä kyseisessä kuvassa olevan henkilön korva- ja nenärenkaat ja muut lävistykset ja tuottavat sen jälkeen jonkinasteisen kärsimystilan, joka onneksi hälvenee melko pian, kun kuvaa lakkaa tuijottamasta.

    Muuten en ole pätevä arvioimaan sitä, ovatko transihmiset lapselle hyviä vanhempia. Intuitiivinen vastaus on tietysti selvä, mutta se ei vielä riitä siihen, että ottaisin asiaan selvän kannan.

 16. Kylla globaalistisilla on hauskaa , mita enemman ne sotkee ihmisia eli kaikki on PAHOLAISEN HOMMIA !LAHTEKAA IHMEESSA POIS EU:STA!!!! KATSOKAA ”JOHTAJANNE” LASISILMIA….MITA NAETTE NIISSA? Joa ette tajua mita tassa sanon , niin TOO BAD !!! OLEN OLLUT USA:N kansalainen jo kauan , ja meille ”syotettiin” samaa roskaa pikku hiljaa 5 edellisen pressan kautta , ja enemman viela edellisen eli viimeisen kautta , ja suuri osa kansaa HERASI ( PALJON ON VIELA IDIOOTTEJA TAI MIKSI HALUATTE NIITA KUTSUA ) MUTTA SITTEN TAPAHTUI JUMALAN IHME ……..MENKAA KUUNTELEMAAN YOUTUB’ESTA:” MARK TAYLOR PROPHECYS”…..Meilla on aivan FANTASTINEN PRESIDENT TRUMP.!!!!!!…..JA NYT MEILLA MENEE AIVAN FANTASTISESTI ( Ei kannata katsoa ROSKAA telkkarista , kuten Suomessa YLE:a , kertaavat vaan valeita USA:n CNN , ym, !!!!!)Tsekkaan ne joskus, ja ovat aivopesty! Ja California voisi kylla erota USA:sta. Mun mielipide!!!!!!
  JOS HALUATTE TIETAA TOTUUDEN LUKEKAA TAI KUUNNELKAA JUMALAN SANAA ! Mun ihanat vanhemmat tulivat myos tanne elakkeelle , ja paasivat TAIVAASEEN 88 JA 92 VUOTIAINA ja lopulta nukahtivat pois , niin hyva elama , ei juoppoilleet , eivat tupakoineet ( enka minakaan)
  GOD BLESS ALL OF YOU !
  MARJA E

  2
  1
  1. Painu vaan hiiteen jumalinesi, sellaista ei ole olemassa. On se kumma kun joku typerä uskonto saa ihmisen noin sekaisin. Jumala on yhtä roskaa, kuin parjaamasi TV:n Reality-ohjelmat.

   2
   4
 17. Katsohan ”suksi suolle” taman artikkelin aihetta, siina tuo perhe on joutunut PAHOLAISEN VALTAAN , KUN TUOLLAISTA PERHEELLEEN TEKEVAT….SIIS AIVAN SAIRASTA !!!! ja sinun kommenttisi minulle on myoskin sielta samasta paikasta , joten RUKOILEN SUN PUOLESTASI , ETTA SUSTA TULEE ONNELLINEN IHMINEN……JUMALA ( EI USKONTO vaan USKO HANEEN TEKEE SUSTA ONNELLISEN !!!!! Varmasti HALUAT NIIN, EIKO? GOD BLESS YOU ABUNDANTLY !!!!! Marja E

  1
  1
  1. Tässä on kuule sen verran paskaa tullut niskaan elämän aikana ja nähnyt kaikenlaista muutenkin, niin turha jauhaa paskaa mistään jumalista. Usko sellaisiin katosi ajat sitten. Saa siihen joulupukkiinkin uskoa, mutta onko sellaista olemassa on asia erikseen. Työnnä ne jumalasi vaikka sinne missä ei aurinko paista.

 18. Heippa taas ”SUKSI SUOLLE’ , en unohtanut sua , viela uudestaan taman artikkelin sisaltoon,,,,voitko sanoa etta tuon perheen lapsi esimerkiksi ei ole saamassa kaikenlaista pa…kaa elamaansa , kun taytyy kokea tuollaista elamaa?
  Kuulitkohan sina koskaan lapsuudessasi Jumalasta mitaan , vai ehka vaan kiroilua…..?Ja tietysti tiedat , etta meille kaikille ( ainakin melkeen) on lapsena sanottu Joulupukista, ehka perheen Isa tai naapurin seta pukeutunut punaiseen vaatteeseen , mutta sitten hieman isompana lapsena tiedettiin , että leikkiahan se vaan on! Mutta Jumalaa emme nae samalla tavalla ! Han voi ILMESTYA HYVIN MONELLA TAVALLA. Kun esimerkiksi ajelen taalla ruokakauppaan , ostan ylimaaraisia banaaneja ( joissa on tarkeaa potassiumia ( olisko kaaliumia suomeksi?)Ja kun naen jonkun ihmisen kadunkulmassa , ja hiljennan autoa , ja kysyn onko hanella nalka ,ja AINA vastaus on YES.Sitten annan hanelle banaania ja muuta ruokaa mita olin ostanut.Mina EN ole Jumala , mutta HAN kayttaa minua monella tavalla! Nayttaa silta , etta JUMALA on laittanut sinut minun RUKOILTAVAKSI, JA SITA OLEN TEHNYT, JA JATKAN EDELLEEN !
  SIUNAUKSIN, MARJA E

 19. Näin sairata yksilöitä on olemassa, ihan sairas yhtälö, en muuta osaa sanoa. Raukka poika rukka, mihinkä onkaan joutunut. Tässä on esimerkkiä pahimman pään itsekkyydestä, ihmisen täydellisestä pahuudesta, ja kapinasta luomistyötä vastaan. Näin sairaan kieroutunut on tämä perkeleen ihanne maailman kuva, mitä on aikaan saannut omassa valtakunnassansa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.