Vihapuhe FM klo 19.00: Jedem das #ihmisroska

Eilisessä valtuuston kokouksessa käytetty sana synnytti massiivisen someraivon molemmissa ääripäissä.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Vihapuhe FM klo 19.00: Jedem das #ihmisroska

 1. ”Sopeutumattomat Ihmisroskat”, siinäpä uusi termi. ”Roskat” on kuitenkin kiltimpi sama kuin ”jätteet”.

 2. Mitäpä muutakaan tuollaiset sotkevat pultsarit ja nistit olisivatkaan. Ihan osuva vertaus. Kova poru täysin tyhjästä asiasta, kun möläytti vain totuuden noista jätteistä. Nämähän sotkevat jopa yleisövessoja neuloillaan ja jopa paskalla. Menisivät kovat someraivoajat sitten auttamaan näitä ”poloisia”, eikä mesoasi netissä. Ai niin kun eihän heitäkään oikeasti kiinnosta se sillan alla nukkuva tenukeppi tai neulaa suoneen tökkivä nisti puistossa, mutta somessa on kiva esittää pyhimystä ja ”raivota”. Itse nämä roskat ovat tiensä valinneet, kukaan ei pakottanut.

  4
  5
 3. En tiedä mistä tämä juttu tarkalleen ottaen on lähtenyt, mutta ottamatta kantaa esim. päihteisiin sinänsä, niin kaikki ei ole mennyt suunnitellusti, kun esim. jotkin kaupunkeihin rakennetut hienot puistot ovat, ja ovat olleet ehkä vuosikymmeniä päihdeporukoiden reviiriä.

 4. Tähän saakka on käytetty sanaa ”roskaväki”. Jari Tervo on moittinut suomalaisia roskaväeksi.

  https://yle.fi/uutiset/3-8336058

  Jos Tervo saa sanoa ihmisiä roskaväeksi ilman seuraamuksia, niin saman tulisi koskea myös Oulun kaupunginvaltuuston jäseniä heidän käyttäessään vastaavanlaisia sanoja. Aina mielestään oikeassa oleva Tervo kutsuu suomalaisia myös ”paskasakiksi”.

  1. Ero on siinä että Oulun kaupunginvaltuutettu tarkoitti juoppoja ja nistejä, jotka sotkevat katuja. Ei kaikkia Suomalaisia.

   2
   1
 5. Ketä saa julkisesti kutsua ihmisroskaksi? Valkoihoisia ihmisiä ilmeisesti saa aina ilman liian suuria seuraamuksia kutsua ihmisroskaksi. Odottelen innolla päivää, jolloin poliitikko kutsuu joukkoraiskareita ja taharrush gamaelaisia ihmisroskiksi. Ei taitaisi pelkkä työpaikan menetys riittää silloin. Voisi tulla juridisia seuraamuksia.

 6. Kas, suvakkeihin sovelletaan osin samoja sääntöjä, kuin kauheisiin natseihinkin. Sanot mitä ajattelet ja olet vieläpä oikeassa, menetät duunisi. Nytkin yksi pieni sanavalinta ratkaisi koko pelin. ”Roskaajaväki” ei aiheuttaisi toimenpiteitä, mutta ”roskaväki” kyllä.

  Vahingoniloisena paskana en ole suvakkia kummempi. Nautin siitä, että heidänkin täytyy jatkossa olla entistä enemmän varpaillaan, koko ajan, joka hetki, kaikkialla. Ilmiantajat kyttäävät jokaista sanaa ja tekevät kaikkensa saattaakseen suvakin vastuuseen. Mahtaa suvakeilla mielenterveys olla koetuksella, kun yht’äkkiä heidän natsivainokoneistonsa hyökkääkin myös heitä itseään vastaan. Tähän he eivät olleet varautuneet, hehän ovat hyviä ja natsit pahoja. Itsepä alotitte, onko järkeä lopettaa, ettei vaan sattuis mitään? Normaaliolot takaisin, vai onko liian raskasta tuhota oma luomus?

  Ei liity ja liittyy vähän aiheeseen. Halalviikko peruttu, muslimit poistuvat pettyneinä paikalta. Kukas sen keksi, että yritysten Fasebook-sivuille mennään porukalla tärvelemään firman maine yleisön silmissä? Maalitetaan, kirjoitellaan juttuja ja annetaan arvosanaksi yksi tähti. Mahdolliset asiakkaat pitävät sitten kehnona paikkana ja välttävät menemästä. Luulisi harmittavan, kun sekin luuserikonsti toimii molempiin suuntiin.

 7. On se kumma kun poru ja someraivo nousee joka asiasta nykyään. Tosiasiat eivät kiistämällä muuksi muutu. Totuus on se että tuskin nämä somessa mekkaloivatkaan vähät välittävät itsekään näistä ”syrjäytyneistä” , pultsareista ja nisteistä. Tekopyhää on helppo leikkiä internetissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.