Algerialainen miljonääri saapui Kööpenhaminaan sakonmaksuun

burqqa-e1530021375303

Moni muistaa miten ranskalais-algerialainen muslimimiljonääri Rachid Nekkaz lupasi maksaa kaikkien Tanskassa naamiointikieltoa rikkoneiden musliminaisten sakot. Mies lupasi matkustaa kerran kuussa Tanskaan ja kuitata kaikki sakot.

Nyt Nekkaz saapui eilen ensimmäistä kertaa Tanskaan Kööpenhaminaan maksamaan sakkoja. Nekkaz kertoi kesällä tanskalaiselle Berlinskelle, että aikoo kerran kuussa käydä Tanskassa.
– Tulen Kööpenhaminaan 11. syyskuuta, ja teen niin jatkossa kerran kuukaudessa. Tulen puolustamaan maailmanlaajuisesti naisten vapautta käyttää niqabia ja burkaa ja maksan heidän sakot, Nekkaz kertoi.
Nekkazilla on sakon maksulle joitakin ehtoja. Burkaa tai niqbia on pitänyt käyttää kadulla, jossa sakko on annettu. Hän ei puolusta huivikieltoa mm. kouluissa, ostoskeskuksissa, lentokentillä tms paikoissa turvallisuusyistä. Tanskassa on kiellon voimaantulon jälkeen kolme naista saanut sakon naamiointikiellon rikkomisesta. Nyt on epävarmaa maksaako Nekkaz yhden naisen sakot, jonka tämä sai naamioiduttuaan ostoskeskuksessa.
Nekkaz on maksanut mm. Ranskassa kymmenien naisten sakkoja, jotka ovat rikkoneet naamiointikieltoa vastaan.

Algerialainen miljonääri maksaa kaikkien Tanskassa naamiointikieltoa rikkoneiden muslimien sakot

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vexi P.
Vexi P.
12.9.2018 00:07

Miksiköhän tämä miljardööri ei auta miljoonillaan muslimeja heidän kotimaihinsa? Arvatewnkin siski, että haluaa muslimien tapohjen ja tottumusten saapuvan Pohjolaan keinolla millä hyvänsä.

Jumalan nimi huudettu
Jumalan nimi huudettu
12.9.2018 09:39
Vastaa...  Vexi P.

Hyvä huomio. Sehän voisi lähettää paljon rakennustarviketta ja oppikirjoja sinne kotimaihin. …mutta taitaa tuo euroopan invaasio olla lähempänä sydäntä. Ja siksi naiset täytyy pitää täälä synnytyslaitoksina.

Lentävä matto mukana?
Lentävä matto mukana?
12.9.2018 01:35

Hienoa nähdä, että huivit liehuen lähdetään. Se on ainakin visioni ja nyt on löytynyt haaremin perustamisesta haaveileva maksumies.

Igi Amin
Igi Amin
12.9.2018 07:09

Pelkkää silmänlumetta, jotta islamisaatio saadaan pysymään vauhdissa ja islamistit islamisteinä Euroopassa. Esim islamistinen Saudi-Arabia on vuosikymmenien aikaan ottanut vain muutaman pakolaisen suojiinsa. Saudeissa pakolais-statuksen saa vain todella harras muslimi. Kuuluisin Saudi-Arabiaan päässyt pakolainen on Ugandan entinen hirmuhallitsija ja harras muslimi Idi Amin.

Poka Hontas
Poka Hontas
12.9.2018 08:21

Maailmahan ei enää jakaudu kommunismiin tai kapitalismiin, vaan nyt maailman valloituksesta kinaa keskenään muslimit ja kristityt, joista kumpikaan ei ole meidän alkuperäinen identiteetti. Molemmat ovat itämaisa alkuperää. Jokainen vähäänkään historiaa tavannut tietää miten kristinusko on tullut myös Eurooppaan. Ristiretkien aikaan Euroopan alkuperäisuskonnot oli tuhottu ja faktat ei enää tapelleet keskenään, vaan uskonnot. Se, että väitetään kristinuskon olevan Euroopan alkuperäisuskonto, on pelkkää huuhaata. Sama kuin väittäisi, että kristinusko olisi Pohjois-Amerikan intiaanien alkuperäinen uskonto. Islamisaatio hiipii Eurooppaan ja ihan satavarmaa on, että ollaan kulmakarvoja myöten paskassa, jos tuo hengellinen syöpä pääsee pesitymään tänne. Eurooppalaisilla on samalla tavalla oma identiteetti hukassa kuin kristityiksi muutetuilla intiaaneilla. Meitä ei pelasta islamisaatiolta jotkin kristilliset arvot, vaan se, että aletaan olla ihan omaa kansaa ilman itämaisia huuhaa-uskontoja. Se miten esim. Kanadan intiaaneista saatiin kitkettyä kristinuskon avilla pois oma alkuperäinen identiteetti on ihan mielenkiintoista luettavaa. Islamisaation on helppo valloittaa maailmaa, kun se ei tartte kuin kopioida kristilliset maailman-valloitusopit.

Poka Hontas
Poka Hontas
12.9.2018 08:34
Vastaa...  Poka Hontas

PS. jäi liittämättä tämä TSn juttu, jossa vähän mainintaa noista kristillisistä sisäoppilaitoksista. Intiaaneille (samoin kuin eurooppalaisille) on identiteetin kannalta sama, juodakko itsensä hengiltä kristillisessä maailmassa, vai muuttua absoluuttiseksi raivopää-muslimiksi. Kummassakaan tapauksessa intiaanit ei ole intiaaneja. http://www.ts.fi/uutiset/maailma/1074085187/Kanadan+intiaaneille+korvauksia+vuosikausien+sorrosta

Ilmari
Ilmari
12.9.2018 13:29
Vastaa...  Poka Hontas

Totta kai kristinuskolla on ollut suuri vaikutus Euroopan kehityksessä. Aivan käsittämätöntä haaveilua ristiretkiä edeltävästä Euroopasta. Eiköhän kaiveta saman tien kivikirveet esiin.

Valtsu
Valtsu
12.9.2018 08:45

Viimeinkin saatiin ’Mehän tienataan tällä!’ tokaisulle katetta! Sitä vähän ihmettelen, etteikö ko. herra ymmärrä, että voi vain hävitä. Sitä en edes ihmettele, että kehitysmaamuslimeista heidän sortokulttinsa voittaa velvollisuuden itsensä elatukseen.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
12.9.2018 09:03

Voi vittu noita saatanan säkkipäitä ! Niitä on jo näkynyt täällä Åbossakin, niin että taytyy meikäläisen lähteä metsäkaartiin…
Ettei meinaan tartte tukehtua raivoonsa!

RIP joka kaupunki
RIP joka kaupunki
12.9.2018 09:54

Terveisiä Turkuun! Hieno, ihana kaupunki joka on siinä määrin pilattu ettei sinne enää halua tulla. Surullista. Viimeksi kun kävin Turussa siellä ei ollut yhtään ainoaa moskeijaa. Jos joku olisi puhunut terroriteosta Turussa se olisi tuntunut yhtä suurelta utopialta kuin ufohyökkäys.

Aikki
Aikki
12.9.2018 09:45

Voi miljonäärin rahat loppua nopeasti tuolla menolla. Tämä osoittaa sen, ettei huvipäät ole turvaa tulleet hakemaan, vaan selvästä invaasiosta on kysymys. Kohta meillä naisilla on jokaisella burka päässä, jos kukaan ei ala puolustamaan Eurooppaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.9.2018 20:57
Vastaa...  Aikki

Sopeutumishaluttomuutta todella vahvasti ilmentää tuollainen piittaamattomuus lain edessä. Ei noilla pitäisi olla asiaa Eurooppaan, ellei mieli muutu. (Tietysti normaalit turistihommelit ja muut vierailut menettelee.) Emme mekään saa mennä Mekkaan ollenkaan. Saudi-Arabiassa turha kännissä riehua, tai tulee turpiin. Joka maassa on omat sääntönsä, jollei niitä suostu noudattamaan, on parempi istua kotona.

Mikko
Mikko
12.9.2018 10:36

Jos tanskalaiset olisivat vieläkin fiksumpia, (nyt jo ovat) estäisivät tuon hyypiön maahanpääsyn.

Ilmari
Ilmari
12.9.2018 13:32
Vastaa...  Mikko

Hyypiö saattaa olla Ranskan eli EU-maan kansalainen, joten ei oikein voi estää tuloa. Jos hän on vain Algerian kansalainen, olisi Tanska voinut hyvinkin estää hänen tulonsa. Suomi ei estäisi.

Acc
Acc
12.9.2018 14:26
Vastaa...  Ilmari

Sakkojen maksaminen muiden puolesta on tämän miljonäärin tapa osallistua jihadiin. Koska hän ei maksa sakkoja kotimaastaan käsin, hän yrittää hankkia muslimien keskuudessa myönteistä julkisuutta.

Aappa
Aappa
12.9.2018 23:48

Miten olisi uusi sääntö islamiin: Kukaan miespuolinen muslimi ei saa poistua asunnoltaan ilman yhteiskunnallisen turvallisuuden takaavia turvatoimia – miespuolisille muslimeille jatkuva valvonta, ei mitään asiaa ihmisten ilmoille ilman erikoislupaa, ja silloinkin vain järjestysmiesten tiukassa valvonnassa.