Illan ja yön aikana taas useita autopaloja ympäri Ruotsia

ahlgrens_grillbilar_640x360.jpg

Eillisen illan ja viime yön aikana on taas grillattu autoja. Useilla paikkakunnilla on poltettu useita autoja.

Malmössä Rosengårdissa Hardin tiellä – autopaloje luvattu tie – sytytettiin klo 01-aikaan yksi auto tuleen. Palo levisi viereisiin autoihin. Vajaa tunnin päästä muutaman sadan metrin päässä sytytettiin toinen palorypäs, jossa paloi kaksi autoa. Rosengårdin yön saldo viisi poltettua autoa.

Södertäljessä Linassa ensimmäinen ilmoitus autopaloista tuli klo 22.55 Kakelvägeniltä, jossa tuleen oli sytytetty kaksi autoa. Tässäkin palossa tuli levisi viereisiin autoihin. Palokunta ei ehtinyt edes sammuttaa ensimmäistä paloa kun Fornbackenilta tuli uusi hälytys klo 23.07. Siellä tuleen oli sytytetty yksi auto. Palo vaurioitti myös viereisiä autoja.

Södertäljen tapauksessa yhdestä palavasta autosta löydettiin kaasupullo kun palo saatiin sammumaan. Onni onnettomuudessa palomiehille oli siis se, että palo saatiin sammumaan nopeasti eikä kaasupullo ehtinyt lämmetä niin paljoa, että olisi räjähtänyt silmille.

Tämän lisäksi Tenstan kupeessa sytytettiin aamyyöstä yksi auto tuleen parkkipaikalla. Yön autopalojen saldo oli siis reilu 10 tuhottua autoa. Aika rauhallinen yö toisin sanoen.

Poliisi epäilee kaikkia tekoja tahallaan sytytetyiksi ja tutkinta jatkuu. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoiista.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Illan ja yön aikana taas useita autopaloja ympäri Ruotsia

  1. Tosiaan autopalojen tilauskanta näyttää vahvalta. Varmaan maailmantalouskin lähtee näiden takia kovaan nousuun. Oletteko huomanneet, että valtamediat ovat näistä ihan hiljaa ?

   11
 1. Oisko porukka ollut nukkumassa, että jaksaa kouluissa ja työpaikoissa? Sitä ei väsyneenä jaksa suunnitella Jas Gripeniin häiveominaisuuksia. Tulee vielä lentävä kameli.

  17
 2. Tulevat Ruotsin valtiaat totesivat, että juu svedut on alistettu ja kuohittu joten juhlat jatkukoot. Ruotsalaiset äänestivät matalan intesiteetin sodan puolesta ja sen he vähintään saakoot. Eipä juuri enää kiinnosta svedujen kohtalo muutoin kuin siltä pohjalta miten mutakuonot hiovat seuraavaa steppiään sodassa yhteiskuntaa vastaan.
  Voin Suomessa alkaa lipastamaan kun on selvillä tulevan vihollisen käyttämästä taktiikasta.

  24
 3. hyvällä ystävälläni firma juuri lina industri områdessa…mulla ollut auto tuhat kertaa siellä, yleensä ”karvikset” pitävät hyvää huolta ettei ligistit pääse sinne. huom. esim. parkkivahdit ei uskalla tulla sinne. saa vapaasti parkeerata kuinka lystää..näin södertäljessä.

  12
  1. Kyllä Ruotsi on muuttunut 1983-luvun jälkeen, kun sieltä muutimme takaisin Suomeen. Vielä 1970-luvulla Ruotsi oli ihannemaa asua ja elää.

   24
 4. No, ruotsalaiset äänestivät autopaljone ja raiskausten puolesta. Mitä muuta voi odottaa?

  28
  1. No ainakin sitä voi odottaa, ettää Ruotsi ja EU alkaa ennen pitkää työntämään samaa tavaraa rikastamattomiin maihin.

   18
 5. Palaako ruotsalainen volvo komeammin kuin saksalainen bemari tai japanilainen tojo ? Onkohan tässä käynnissä tieteellinen vertailututkimus kehitysmaa insinöörien toimesta ? Luulisi heidän kyllästyvän ja siirtyvän toisenlaisiin harrastuksiin jollei tässä ole takana jotain mitä me emme vaan hoksaa.

  10
  1. ”…jollei tässä ole takana jotain mitä me emme vaan hoksaa.”

   Kosto, vakuutuspetos, sabotaasiharjoittelu, hauskanpito, voimannäyttö/terrorismi, autottoman kaupungin haluaminen..?

  2. Luulisi komeimman lähdön ottavan sen, jonka omistajalla ei ole ollut varaa täyttää tankkia (bensiinillä). Pari litraa pohjilla lojahtaa uljaiten?

   Muistaakseni vanhoissa moottorisahoissa oli magnesiumia polttoainetankit ja paloivat kirkkaalla liekillä, voisi soveltaa nykyautoihin tuota.

   Nestevetyä ja tulta perään, siinä tulevaisuuden autogrillaamo?

 6. Ruotsalaiset saavat mitä ovat tilanneet. Äänestystulosten perusteella tilaus jatkuu. Onneksi olkoon!

  15
  1. Ei kannata ruotsalaisille naureskella. Nimittäin ihan meillä itselläkin ’tilaus jatkuu’ seuraavissa vaaleissa. Ja sitä seuraavissa. Ja sitä seuraavissa….

   10
   1. Mielestäni saa ja pitääkin nauraa. ”Kusi sukassa” menemme samaan grilliin. Menemme muutenkin, mutta ehkä yksi sukupolvi perässä. Tulee vähän ”lykkyä”.

    Torjuntataistelut oli ja meni ja melkein voitettiin. Ei silloin mietitty, mitä tekee kuspäiset kakarat aikoinaan. Monesti tyhjäksi tehdään saavutuksia, joita ei keltään pois saa. Tarkoittaa, että jokainen sukupolvi tekee omat hölmöytensä. Nyt on annettu mahdollisuus ja ellei sitä käytetä, ei uutta enää tule. Puuttini ei meille mitään anna, eikä Trumppi, itse on asiat hoidettava. Nyt kun kustaan hommat.. toivottavasti netti kielletään ja valokuva-albumit, ettei jälkipolvet esitä kysymystä ”miksi”?

 7. Näyttävät äänestäjät juhlivan Löfvenin ”torjuntavoittoa”.

  11
  1. Löfven on heidän suuri sankarinsa, ilmaista zillailua veronmaksajien ja työssäkäyvien rahoilla jatkossakin…tai niin luulevat.

Comments are closed.