Ruotsi ei ole kiristänyt maahanmuuttopolitiikkaansa väitteistä huolimatta

Alliansen

Suomen uutiset kertoo Ruotsin vaaleja koskevan jutun yhteydessä Halla-ahon mainitsevan Ruotsin kiristyneestä maahanmuuttopolitiikasta.

– Myös Ruotsin oleskelulupa- ja perheenyhdistämiskäytännöt epäilemättä jatkavat kiristymistään. Suomen kannalta tässä on se vaara, että Ruotsissa jo olevat kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneet alkavat valua rajan yli Pohjolan hölmölään, Halla-aho kertoo Suomen uutisen artikkelissa.
Tosiasiassa Ruotsi ei ole kiristänyt millään tavalla oleskelulupa- ja perheenyhdistmiskäytäntöjä. Ensimmäisen vuosipuoliskon aikana Ruotsi on myöntänyt turvapaikkaan perustuvan oleskeluluvan 35 400 hengelle. Luku sisältää kiintiöpakolaiset 11 419 henkeä.
Perheenyhdistämisellä ensimmäisen vuosipuoliskon aikana tuli maahan 23 981 henkeä, eli vuoden loppuun mennessä noin 50 000 perhetulijaa. Tämä on kaikkien aikojen ennätys. Migrationsverketin arvio ensi vuoden perheenyhdistämisistä on 60 000.
Turvapaikanhakijoita maahan on tullut samaa tahtia kuin kahtena edesllisvuonna ja 10-luvun alkupuoliskolla. Vuodet 2014 ja 2015 olivat poikkeuksellisen suuria vuosia. Näistä vuosista omatoimisten tulijoiden määrä on laskenut selvästi, mutta se ei taas ole seurausta Ruotsin toimista.
Kun tähän lisätään Stefan Löfvenin hallituksen kesällä hyväksymä ns. afgaanilaki, jolla 9 000 yksintulleelle annettiin erityisoikeus määräaikaiseen oleskelulupaan opintojen perusteella, jos henkilöllä ei muuten ole turvapaikkatarvetta, niin mikään ei viittaa siihen, että Ruotsi olisi kiristänyt turvapaikkapolitiikkaansa. Päinvastoin, afgaanilaki helpotti oleskelulupien saantia ja perheenyhdistämisillä lyödään tänä ja seuraavana vuotena ennätykset.

Ruotsin löyhä maahanmuuttopolitiikka kolmansista maista jatkuu entisellään

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tuhottu maa
Tuhottu maa
14.9.2018 18:13

Käsittämätöntä politiikkaa. Historian tutkijat ihmettelvät samaa 100 vuoden päästä. Miksi Ruotsista tuli se mikä tuli. Muslimivaltio ja häirikkö.

Valtsu
Valtsu
14.9.2018 19:33
Vastaa...  Tuhottu maa

Määrät ovat aivan tajuttomia, vähintään 10-kertaisia siihen, mitä voitaisiin ottaa, ilman että syntyy ghettoja. Jos haluttaisiin integroitumista, voitaisiin ottaa ehkä 1 000 vuodessa tarkan valinnan jälkeen: maallistuneita, koulutettuja etc.

hemis
hemis
14.9.2018 18:50

On se kumma kun niinkin tarkka mies kuin Halla-aho on saatu höynäytettyä Ruotsin valtapuolueiden vaalihöpinöihin. Sossut saa ainakin 200 000 ääntä mamuilta, joten eihän vaalikarjaa sovi loukata. Demarit eivät ikinä vähennä laittomasti maassa olevien määrää ja antavat uuden mamusakin valua maahan. Ranskassa ja Saksassa on isänmaallisten ihmisten enää turha pyristellä mamu-invaasiota vastaan. Peli on hävitty.
Ruotsin vaalitulosta mulkataan edelleen mieleiseksi. Vaalien rehellisyys on samaa tasoa kuin Kazahstanissa. Maine on mennyt mutta suvakkimedia ei sitä kerro.

Anonymous
Anonymous
14.9.2018 19:33

Tinanicin soittokunta soittaa niinkauvan kun vajotaan pinnan alle. Hullut hurrit.Vetävät vaan meidät mukanaan.jos rajat on auki niin mamuväestö kasvaessaan tasaantuu naapurivaltioihin kaikki kärsii.

Kun sulkijalihas ei toimi
Kun sulkijalihas ei toimi
14.9.2018 21:53

Pissakakka – leikkeihin tässä virallinen linja näyttää viehtyneen.

rane58
rane58
15.9.2018 22:33

Hallituspuolueet höynäytti äänestäjiä muka tiukantamalla maahanmuutto politiikkaa, ettei porukat äänestäisi RuotsiDemokraatteja.
-Ai että mitä kusetusta ja mediapeliä…!