Tukholmassa ammuttiin teini-ikäistä koulun pihalla

skolan.jpg
Ampumapaikka on oikealla oleva puistikko.

Tukholman etelänaapurissa Huddingessa sattui tänään hyvin väkivaltainen vaaratilanne, kun joukko nuorukaisia ryntäsi koulun pihalle ja ampui toista nuorukaista.

Tapahtumat alkoivat hieman klo 14.00 jälkeen iltapäivällä kun Sjödalin koulun välittömässä läheisyydessä avatiin tuli kohti nuorukaista. Eri lähteiden mukaan naamioituneet tekijät saapuivat paikalle Volvolla ja avasivat tulen kohti kohdetta. 4-5 henkilöä hyppäsi autosta ulos aloittaen ampumisen. Nuorukaista ammuttiin jalkoihin, joten murhaamisen meininki ei ollut suoranaisesti kyseessä.

Poliisi laittoi heti tapahtuman jälkeen suuroperaation Etelä-Tukholman alueelle ja iltaan mennessä ainakin yksi oli otettu kiinni kuultavaksi.

Kohde sai vakavia vammoja, mutta ei hengenvaarallisia. Poliisin mukaan uhri on alaikäinen.

Kaikki osapuolet ovat uusruotsalaisia. Sjödalin koulu on hyvin levoton ja rauhaton paikka. Sen läheisyydessä notkuu arabitaustaisia nuorisorikollisia, joilla ei varsinaisesti ole koulun kanssa mitään tekemistä. Sellainen koulu, jonne kukaan täyspäinen aikuinen ei lastaan laittaisi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Tukholmassa ammuttiin teini-ikäistä koulun pihalla

  1. Tänään vuorossa ammuskelut, mukavaa vaihtelua autopaloihin. Vai oliko tällä kertaa ihan Sven ja Börje liikkeellä kun Volvolla ajoivat ?

    17
  2. Tulevaa normaalia touhua Ruotsissa. Ruotsalaisten pitää vaan tottua tähän että joku sivullinen joutuu luotein tielle ihan tavallisena koulupäivänä. Se on hinta demareiden ja suvakkiministereiden maailmaa syleilelevästä politiikasta jossa omilla kansalisilla ei ole sanan valtaa määrätä kuinka paljon näitä tappajia maahan otetaan.

    16
  3. minun mielestä noi ammuskelut ovat tosi hyvä juttu.mitä enemmän saisivat toisiaan hengiltä,sen parempi.voisivat alkaa tappamaan myös kokonaisia perheitä,vittujako se meille kuuluu.nämä ovat oikeasti hyviä uutisia ruotsista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.