Muuan uusruotsalainen urheilija: SD:läiset ovat tolvanoita

9913fe9c-fe79-4f40-b1bc-4ea7851aa5e1.png
Sand on tatueerannut tekstin ”vi gillar olika”, Tykkäämme erilaisuudesta.

Käsipallon pelaaja Louise Sand ottaa kantaa Instagramissa sverigedemokraatteja ja heidän äänestäjiään vastaan. ”Te tuhoatte meidän hienon maamme”.

Sand on nimestään huolimatta puhdas uusruotsalainen ja pelaa käsipalloa jonkinlaisena ammattilaisena Ranskassa. Sand kirjoittaa:
– Meillä oli muutama päivä sitten keskustelua politiikasta. Kaveri oli kuullut Ruotsin vaalituloksesta ja tuosta pönttöpäästä Jimmie Åkessonista. Kaveri sanoi, että on aina luullut, että Ruotsi on hyvin avoin maa. Nyt sain ensimmäistä kertaa puolustaa tätä.
Sand jatkaa rotupohdinnalla:
– En ole koskaan pohtinut kuinka ruotsalainen olen ennenkuin nyt. Ensinnäkin en oikein tiedä mitä tarkoittaa ruotsalainen, missä menee raja? Arjalainen rotu? En todellakaan ole yksin näiden ajatusteni kanssa. Mutta minä olen yksi niistä, jotka pelaavat Ruotsin maajoukkueessa ja jotka ovat lyöneet naisten käsipalloilussa Ruotsin maailmankartalle. Ilman meitä, joilla on ”hieman maustetta veressä”, olisi Ruotsi ollut vain harmaa hiirulainen.
– Kaikki henkilöt käsipallon piirissä ovat aina sanoneet kuinka hyvä Ruotsi on ja olen ollut todella ylpeä Ruotsista sen jälkeen kun olen alkanut pelaamaan ulkomailla. Nyt tämä ylpeys on karissut. Luulen ja toivon, että se klikki, joka äänestää sverigedemokraatteja ovat vain tyytymättömiä itseensä ja elämäänsä Ruotsissa. Heillä ei ehkä ole sitä työtä, jota toivovat, ehkäpä Ahmed on saanut sen työn heidän sijaan. Kuten sanottu niin jos maahanmuuttaja ottaa sinun työsi niin silloin on piru irti.
Sand kertoo kuinka sverigedemokraatit pelottavat, mutta sd:läiset eivät kuitenkaan ikinä voita.
– SD:n arvot ovat aivan kauhistuttavia ja te, jotka äänestätte heitä. Mutta te tolvanat [sverigedemokraatteja äänestävät] ette ikinä tule voittamaan meitä, jotka todella rakastamme todellista Ruotsia. Jos nyt pitäisi laittaa jotain rajoja niin te, jotka äänestätte sverigedemokraatteja pitäisi heittää ulos Ruotsista. Suoraan vain ulos meidän hienosta maasta, jonka te haluatte tuhota.
Loppuun käsipalloilija ottaa kantaa turvapaikkapolitiikkaan:
– Tämä ei ole mikään itsesäälipäivitys, minulla on paperi, joka todistaa, että olen ruotsalainen. Mutta kyseessä ovat humaanit ja tervepäiset arvot. Me olemme maa, jolla on varaa auttaa niin paljon kuin mahdollista ja siitä olen ylpeä.
https://www.instagram.com/p/BnuJ1FXBxQO/?taken-by=louisand
Louise Nelum Sandamali ”Loui” Sand on syntynyt Sri Lankassa vuonna 1992 ja pelaa Ruotsin naisten käsipallomaajoukkueessa. Tarkkaa tietoa milloin hän on muuttanut vanhempiensa kanssa Ruotsiin ei löytynyt.
Sandilla on vähän samankaltaisia ajatuksia uussuomalaisen Suldan Said Ahmedin kanssa.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
15.9.2018 11:55

Tämähän on ilmiselvästi sitä parempaa rasismia, Laitetaan vaan kaikki Ruotsidemokraatteja äänestäneet (taitaa olla jo reilu miljoona..) uuniin, niin maassa taas rauha ja kaikki hyvin – kun nyt digataan sitä erilaisuutta niin paljon eli taitaa olla tällä naisella pallo pahasti hukassa?

Hyppää lepsu voltti
Hyppää lepsu voltti
15.9.2018 14:01
Vastaa...  Kari Ilmarinen

Toi akkahan on rasistisika.
Ilman tummia ruotsalaiset olisivat muka harmaita hiirulaisia.
Hyppäis ämmä voltin ja söis sen käsipallonsa.

Ruotsi ruotsalaisille
Ruotsi ruotsalaisille
15.9.2018 12:05

Hmm… Saattaa olla että ruotsindemokraatit ”tuhoavat” sen hienon maan jonka ovat rakentaneet ne joilla on ”vähän mustetta veressä”. Se monikulttuurillinen maapala saattaa tulevaisuudessa muuttua valtioksi nimeltä Ruotsi ja sielä saattaa olla ruotsalaisista koostuva enemmistö. Jos näin ajatellaan ”tuhoamista” niin se saattaa toteutua.
Toisaalta, ruotsalaisille se saattaa olla korjaamista niistä virheitä joita on tehty. Onhan yhden terroristi toisen vapaustaistelija. Tosin, Ruotsissa riehuvat terroristit eivät ole vapaustaistelijoita vaan pelkkiä terroristeja. Ehkä siksi niitä jotka ovat luvatta maassa ja syyllistyneet rikoksiin, saatta pelottaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
15.9.2018 15:15

Niin ja taas ei mainittu mitään autopaloista ja huumeganstereista. Ikään kuin sellaisella ei olisi mitään väliä. Kuuluu monikulttuurisuuteen.
Vaikka huumeganstereita on vain pieni osa maahanmuuttajista, tämä pieni osa tekee tuhoa isolle joukolle, jotka heidän ’tuotteitaan’ käyttävät. Muuten gansteripomot eivät ajelisi premium autoilla.
Mutta nämä avoimuusajattelu ylistävät eivät koskaan puhu mitään epäkohdista näissä avautumisissaan. Ja kysyttäessä, pitäisikö maahanmuutoa rajoittaa, jos tulijoita alkaa tulla kestokykyyn nähden liikaa, ei tule mitään vastausta. Vain Tarja Filatov nauru ’minähän en vastaa ’rasistille’.

ruotsissa asuva
ruotsissa asuva
15.9.2018 18:03
Vastaa...  Suomi Finland

Ei minulle ole epäselvää keitä on ruotsalaiset.Ruotsalaisia on ne,joiden vanhemmat ja vanhempien vanhemmat hamaan menneisyyteen on olleet ruotsalaisia.Vuosikymmeniä olen Ruotsissa asunut,mutta hetkeäkään en ole kuvitellut olevani ruotsalainen,koska minun vanhempani ja heidän vanhempansa ovat suamalaisia,olen siis minäkin suomalainen.
Kyllä minusta tämä määritelmä sopii hyvin myös tuoille palloilijallekki.
Mitä tulee Ruotsidemokraatteihin,minun ymmärtääkseni he näkevät tarvetta pitää Ruotsin ruotsalaisilla ja siihen minulla ei ole poikkipuolista sanaa sanottavana.

Valtsu
Valtsu
15.9.2018 12:12

Jo Sandin oman olemassaolon oikeutus edellyttää ns. maahanmuuton kannattamista. Jos hän pohtisi jotain rajoja määrille tai kustannuksille, se on kuin miettisi oman maassaolon oikeutusta. Se taas vaatisi oikeasti uskallusta – on niin paljon helpompi kivapuhua ja olla etnopalvottuna kuin haastaa itseä ja muita. Mm. siksi Tino Sanandaji on kova jätkä.

Suomi Finland
Suomi Finland
15.9.2018 16:15
Vastaa...  Valtsu

Tino Sanandaji näyttää olevan korkeasti koulutettu jonkin sortin maahanmuuttokriitikko (3. maiden matalasti koulutetut maahanmuuttajat) Ruotsissa. Hän kritisoi kuitenkin myös Ruotsidemokraatteja ja siinä näen jonkinlaisen ristiriidan.
Eli jos on sitä mieltä, että ei kannata ottaa vastaan loputonta määrää kolmansien maiden tulijoita, niin miten sitten voi kritisoida puoluetta, joka tuota maahanmuuttoa haluaa rajoittaa? Lieneekö kyseessä vain retoriikka ongelma vai mikä?
Tietääkö kukaan hepusta enemmän?

Lue Tinon kirja "Massutmaningen"
Lue Tinon kirja "Massutmaningen"
15.9.2018 19:06
Vastaa...  Suomi Finland

Tino on vähän fiksumpi ja korkeammin koulutettu kuin SDn pojat jotka ovat ihan OK mutta eivät tarpeeksi meriteerattuja.

Anonymous
Anonymous
15.9.2018 12:26

Ruotsi tarvitsee todellakin uuden pulssin, jossa saapujia on vähintään pari miljoonaa. Ehkä he sitten vähän rauhoittuvat.

Anonymous
Anonymous
15.9.2018 12:34

Neekerin rasismi se onkin sellaista ihanaa väreilyä ja rasismin vastaista taistelua.Se myös kohdistuu fasistisia patriarkaatin rakenteita kohtaan aivan kuten mädättäjien rauhan väkivaltakin joten sitä pitää vain loputtomasti ymmärtää.Myös lisää rahaa tarvittaisiin kipeästi neekerin herkkääkin herkempien tunteiden oikeanlaiseen rasismivapaaseen tiedostamiseen.Hauskaa muuten miten neekeri omistaa Ruotsin heti rajan ylitettyään ja dokumentitkin sen kuulemma todistavat mutta Etelä-Afrikkalaiset valkoiset viljelijät ne eivät omista tietenkään mitään edes n:n sukupolven jälkeen.Ilmeisesti kyseessä on se kuuluisa valkoinen etuoikeus olla omistamatta mitään,edes omaa maataan.

VÄRIKOMPLEKSI
VÄRIKOMPLEKSI
15.9.2018 12:53

Kaikenlaiset alemmuuskompleksien täyttämät ihmiset laukovat omakeksintöisiä ”totuuksia” Ruotsista.
Totuus on tämä:
– 40 vuotta sitten Ruotsi oli hyvä ja turvallinen maa jossa kansalaiset viihtyivät ja voivat hyvin ja maassa oli me- henkeä eli yhteenkuuluvaisuutta.
– 2018 Ruotsi on turvaton maa jossa yhä harvempi viihtyy, yhteishenki on tuhottu, ihmiset pelkäävät ja tuntevat epävarmuutta tulevaisuuden suhteen. Kaikki muistelevat (jotkut salaa) kaiholla sitä aikaa kun Ruotsi oli Ruotsi eikä mikään MENA- maa. Yhä useampi kantis on vihainen kun yleisissä ”mulku”neuvoissa, kaduilla ja toreilla melkotetaan arabiaa/afrikkaa kovalla äänellä ja melkottajat tulevat yhä röyhkeämmiksi ja huonokäytöksisemmiksi. Heitä on yksinkertaisesti liikaa.

MV
MV
16.9.2018 01:48

Kauhee sanoo että joo ruotsalaiset perustuu arjalaiseen rotuun. Suomessakin passeja saa helpommin kuin s-etukortteja. Se tulevaisuus määrittelee mitä on ruotsalaisuus. Rotu on rotu ja passi on vain paperin pala. Ehkä tulevaisuudessa ruotsi on tummanruskea ihmiskunta. Ja varmasti onkin. Vielä on ennenaikaista huudella paperinpalalla?

Anonymous
Anonymous
16.9.2018 02:47

so says mutapää with älykkyysosamäärä 64…kyllä se tietää!!!!!!!!!jokainen mielipide on yhtä arvokas!!!!!!

huugo
huugo
16.9.2018 04:37

Neekeri pelkää että lokoista oltavat vaikeutuvat jos ja kun jossain vaiheessa demareiden valtakausi on lopullisesti ohi. Mikähän Ruotsalaisessa ajattelussa on muuttunut kun 60-70 luvulla Ruotsiin muuttaneet Suomalaiset olivat sitä alinta kastia ja siedettiin vain koska olivat kovia tekemään töitä. Nyt tilanne on mennyt kuin päälaelleen, Ruotsiin virtaa porukka jotka EIVÄT halua tehdä töitä mutta haluvat samat edut kuin kantaruotsalaiset ja myös saavat ne. Heitä taas paapotaan päättäjien ja eliitin taholta.
http://hybrislehti.net/32015-%E2%80%93-kaupunki-maaseutu/%E2%80%9Dei-me-olla-tasavertaisia-n%C3%A4itten-ruotsalaisten-rinnalla%E2%80%9D

Karri Nyman
Karri Nyman
16.9.2018 06:06

Jep, passi on paperi, joka kertoo sinun olevan jonkin maalainen. Ruotsissa asuva somali on ruotsalainen jos passissa niin lukee, se mitä kultuuria edustat ja jaat, siillähän ei ole väliä. Eihän?
Mv median videolla klooni kaapuun pukeutunut somali heilutteli suomen passia ja kertoi kuinka suomalainen hän on, kun on se passikin. Jep, selkeästi suomalainen ja bugkhaan pukeutuu…

jarmo backman
jarmo backman
16.9.2018 08:18
Vastaa...  Karri Nyman

pieni korjaus. ulkomaalaisita puhuttaessa passissa lukee minkä maan kansalaisuuden olet anonut ja saanut. EI suinkaan minkä maalainen olet. siinä on suuri ero. koska edelleenkin sinulla pysyy oma syntyperä ja kulttuuri . suomalaisilla suomalaisuus ja norjalaiset on norjalasii passista riippumatta.

Freya Snow
Freya Snow
16.9.2018 08:46

Olipa taas jälleen hyvin ylimielistä tekstiä uusruotsalaiselta. Mitä jos sanottaisiinkin: ”Ilman meitä vaaleaveriköitä te olisitte vain mutaista massaa”. Siitähän häly nousisi.