Mykkäsen kaavailema Irakin passivaltuuskunta on hyvin kummallinen

man-626666_960_720
”You pay, I stay.”

Sisäministeri Mykkäsen kaavailema passidelegaation tulo Suomeen on jotain sellaista, joka menee täysin yli arkijärjen.

Sisäministeri Kai Mykkänen on järjestellyt asian niin, että Irakista saapuu passivaltuuskunta Helsinkiin, jossa sitten myönnetään laittomasti maahantulleille paperittomille irakiaanoille passeja. Passeja ei myönnetä siksi, että laittomat irakiaanot saataisiin karkoitettua takaisin Irakiin vaan siksi, että he voisivat hakea työperäistä oleskelulupaa Suomesta.

Kuvio on kauhistuttava: Irakilainen tulee ensin monen turvallisen maan läpi Suomeen ja ”hukkaa” passinsa ennen kuin menee poliisiin lausumaan taikasanan ”asyl”. Sen jälkeen irakiaano sitten saa kielteisen oleskeluluvan, josta valitetaan kaikkiin mahdollisiin oikeusasteisiin. Näissä päätös ei muutu, mutta nyt irakiaanoille aletaan puuhaamaan passeja, jotta he voisivat hakea uudestaan oleskelulupaa. Peruste on nyt vain muuttunut turvapaikanhakijasta työpaikanhakijaksi.

Kai Mykkänen kertoo Ylen uutisessa:

– Päämäärä on, että passin saaneet voisivat työskennellä laillisesti Suomessa.

Työskenellä missä? Vuonna 2015 Suomeen tulleista irakiaanoista yksikään ei ole tänä päivänä oikeissa töissä. Yhdelläkään tulijalla ei ole mitään sellaista koulutusta tai tietotaitoa, jota voi käyttää hyväksi Suomen työmarkkinoilla. Useimmat heistä eivät opi ikinä kuin alkeellista suomen kieltä vaikka toisin väitetään.

Mutta, tällaiset päätökset ovat oikeastaan ihan hyviä. Se herättää ihmisissä vihaa ja sitä tarvitaan vielä paljon, ennenkuin oikeita päätöksiä aletaan tekemään.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

40 thoughts on “Mykkäsen kaavailema Irakin passivaltuuskunta on hyvin kummallinen

 1. Tuosta porukasta useimmilla on jo joku työpaikka, jonka ovat löytäneet tp-hakijoina. Ovatko sitten lopuilla työpaikka tiedossa, en osaa sanoa. Työkkäriin ei voine ilmoittautua, jos on hylsy päällä.

  1
  55
  1. Älä nyt viitti höpöttää,mitä työpaikkoja niillä nyt ”useimmilla” niin kuin kerroit olis ? Keksi nyt hyvä ihminen parempia vitsejä.

   58
   1. voi hyvänenaika

    Rautatientorilla makoili kuukausikaupalla laumoittain muslimeja. Joku kertoi heistä suurimman osan olevan työelämässä. Ne siis saivat palkkaa telttailusta, maksajana toimit sinä. Kertoja taisi olla tämä sama ”Työläinen”. Maksat luultavasti hänenkin telttaretkensä.

    21
  2. Juu, ja noista pitsaan- ja kebabiinsyleksijöistähän Suomessa on pulaa. Vai tarkoititko näitä Suomen merkittävimpiä aivokirurgeja Alia ja Hassania?

   30
 2. Mykkävitt…nen? Mikä se on, mistä se on tullut? Onko se täyspäinen. Silmät ainakin seisoo päässä. Taitaa olla joku hybridi. Voi tätä maata, voi petturipäättäjiä. Muistakaa äänestää EI valtapuolueille.

  70
  1. Kai se on alettava uskoon, että herrakansa haluaa Suomeen halpatyövoimaa,jolle valtio maksaa osan palkasta kun työnantajan maksamalla palkalla ei elä.

   Mutta että joku Mykkänen tilaa irakista passinkirjoittajat irakilaisille Suomen maaperälle ??????????? Olen kuvitellu näihin saakka,että Suomessa passeja kirjopittava vain suomalaiset viranomaiset henkilöille jotka taatusti tunnistetaan.

   Näitä passinsa tuhonneita irakilaisia Suomessa ei tunnista kukaan,ei yksikään ministeri tai muu herra,Siis ei yksikään suomalainen.
   Siinä hyvinkin voidaan irakilaisten toimesta kirjottaa komeasti passit vaikka isisteroristeille.Loistavaa valkopesua äärettömän vaarallisille ihmisille ja nehän jäävä Suomeen.

   47
   1. Halpatyövoima on huono selitys, sillä ne eivät käy nytkään töissä ja vaikka kävisivät niin kuka suomalainen yrittäjä muka palkkaa työpaikalleen mitään mistään osaamattoman irakiaanon, vaikka sille voisi maksaa muita pienempää palkkaa?

    53
   2. Juuri näin!Kuka tunnistaa kenet,kysyn vaan!Jo nyt riittää herroilla identiteettejä vaikka muille jakaa ja varmaan näin käykin!Aivan järjetöntä touhua,sairasta!

    22
 3. Miten helvetissä nuo irakit työllistyisivät yhtään mihinkään, kun eivät Suomenkieltäkään osaa ?….Aika huono se yrittää töitä tehdä arabiaksi. Mykkäsen kaikki aivopierut taitavat mennä yli normaalijärjen. Hänen järkensä on tuolla jossakin avaruudessa.

  74
  1. Eikö se orjatyö ollutkaan se 9€ päiväraha kuntouttava työtoiminta ?….Suomalainen kun kärähtää pimeistä töistä, niin taatusti käräjäreissu ja kovat korvaukset valtioille.

   50
 4. Mykkänen itse on hyvin kummallinen; tyyppi näyttää aivan kuin hypnotisoidulta tai aivopestyltä, silmät tosiaan seisoo päässä ja katse on aivan tyhjä. Miten tuommoinen ministeriksi ?

  Silpilä hieroo käsiään kun moisia jees miehiä ministereinä, kaikki pötypuhe menee täydestä.

  49
  1. Mykkis kokkari. ? Mut mikä ihme on tämän kaiken tarkoitus? Ei noilla mennä normi suomalaisen työpaikalle. Jotain muuta täs ajetaan takaa.ti

 5. Taitaa mohamed saada toisen passin ahmedina ja tupla korvaukset kummallakin passilla…?
  -Suomen passihan noille poloisille jaettiin jo aiemmin….

  32
 6. Touhu on jo niin sairasta, ettei tavallinen tallaaja ymmärrä. 2015-luvun matu invaasio oli etukäteen suunniteltu EU:ssa. Tällä keinolla eliitti ja punavihreät poliitikot saavat pikkuhiljaa Euroopan vajoamaan takaisin kehitysmaaksi ja alistettua kansat valtansa alle. Demokratia on muisto vaan.

  48
 7. Ei huumeiden tai lihavan Suomalaisakan omaisuuden myyntiin passia tarvita. Eikä tavaran ostoon työpaikkaa tarvita, velaksi saa vaikka mitä. Ja se lihava Suomalaisakka ostaa muslimikikkelilleen mitä vaan ihana Ali-mussukka haluaa, velaksi tietenkin. Ei lihavan akan reiki-healing, tarotkorttiduunit sekä neljän kakaransa elatusmaksut/lapsilisät ihan riitä tyydyttämään muslimin luksushakuista ilmaiselämää. Mutta rakkaus ylittää kaikki esteet!!!

  34
 8. Nyt kun on passit niin negatiivinen päätös työperäiseen oleskelulupaan ja palautuslento irakiin.

  36
 9. Asia on helppo korjata ensi keväänä, valitettavasti suomalaisista ei ole siihen. Mikäs Mykkästen ja Sipilä/Orpojen on ollessa, kun saavat kansan tuen taakseen, tekivät mitä tahansa. Sairasta, mutta totta !
  Ketä tai keitä on tämänkin asian suhteen ”voideltu”, jotta saadaa irakilainen delegaatio suomeen? Tässä näkee, että mikä tahansa onnistuu kun vain löytyy tahtoa.

  27
 10. Nyt on varmaan laitettu satoja starttiraha-anomuksia vetämään ja uusia pizzeria- ja kebab-paikkoja nousee kuin sieniä sateella. Niille ei kylläkään ole mitään tarvetta, koska niitä on jo joka nurkalla ja kun ei ole voitu myöskään osoittaa, että alle kustannusten myydyillä pizzoilla voi harjoittaa rehellistä liiketoimintaa. Mikään ei estä kuitenkaan viranomaisia, joilla on oma agendansa, tilastot kaunistuu ja voidaan edelleen laulaa samaa laulua siitä, kuinka maahanmuutto ja nimenomaan Lähi-idästä on se rikkaus ja voimavara. Mikähän taho muuten maksaa tämän irakilaisen passeja myöntävän porukan lennot ja majoituksen täällä Suomessa… ettei vaan olisi suomalainen veronmaksaja?

  31
 11. Hyvän kuvan (alla myös mainio teksti) on Paavo löytänyt tähän juttuun! Nuori mies, viimeisen päälle huoliteltu parta, hieno kello, nahkatakki ja tupakka suupielessä. Aika kaukana siitä kuvasta, joka halutaan antaa näistä kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevista, joille valtiovalta pakottaa meidät avamaan sekä sydämemme että lompakkomme!

  32
  1. Kyllä näin on.Näitä näkee kaupungilla,jokaisella tupakka suussa eli ainakin keuhkosyöpätapausten odote on oikein hyvä noin 20-30 vuotta eteenpäin.Ja tuo ylimielinen ilme kaikilla.Keittää!

   10
 12. Itse ehdin jo iloita, että nyt päästään eroon porukasta, jota ei voida lähettää kotimaihinsa, koska heiltä puuttuu passit, mutta kattia kanssa! Sellaisen silmänkääntötempun teki tämä Mykkänen taas, että tälle ei pärjää kuin Sipilä, joka ihmetteli sitä, että Ruotsissa vaalien alla keskusteltiin maahanmuutosta! Onkohan nämä miehet olleet kesällä siinä kuuluisassa käristekuplassa, joka on kärventänyt harmaat aivosolut ihan kokonaan vai onko niitä koskaan ollutkaan?

  28
 13. Vuoden 2015 mamu (maahantulija!)-invaasio oli todellakin suunniteltu juttu. Kysykää vaikka Sauli Niinistöltä mitä hän lupasi Kalle Kustaalle. Junat täyteen ananastukkia ja suunta pohjoiseen! Meitä huijattiin ja mitä teki ministeri jolle tämä kuului, oli jo hyvissä ajoin haistanut rahaa ja perustettiin lakitoimisto vaimon nimiin ja oltiin täysin välinpitämättömiä kun Torniossa mamua lappasi rajan yli solkenaan. Sama välinpitämättömyys jatkui Risikon aikana ja nyt meillä on tämä pölvästi sisäministerinä, jolla silmät seisoo päässä ja saamme päivittäin seurata hänen aivopierujaan.

  30
  1. Kuka sen suunnitteli ja miksi? Halpatyövoima on huono vaihtoehto, koska eiväthän ne käy töissä.

   22
 14. No mutta tottakai Suomi tarvitsee lisää arabeja ulisemaan rasismin erikoisasiantuntijoina,resitoimaan koraania pronssikautisten pedarikulttien erityisosaajina ja rikastuttamaan köyhää joukkoyllätysrakkauskulttuuria.Mykkänen varmasti saa järjestettyä tarvittavia virkoja riittävästi koska hän vaikuttaa niin erinomaisen pätevältä ja älykkäältä herrasmieheltä.Kaikki muut mielipiteethän ovatkin julmaa rasismia,fasismia ja natsismia sekä yhteisten arvojen vastaisia eli jo sinällään siis kansanmurhaan verrattavia rikoksia.Laittomasti maassaolevakin muuten kuulostaa pelottavasti Hitler-retoriikalta ja uuninluukkujen kolinalta synkkine kaikuineen 30-luvulta.Ehkä kannattaisikin alkaa puhumaan paperittomista punavihreiden äänestäjistä koska onhan se kuitenkin noiden kaikkien ikuinen pyhä ja jakamaton ihmisoikeus tulla heitä tänne äänestämään.

  20
 15. Irakilaisilla tarve patentoida menetelmä elää ikuisesti toisten rahoilla.

  22
 16. Homma käy niin kun pankit harrastaa rahanpesua niin pizzeriat ja vastaavat harrastavat ihmispesua päävoittona lopulta kansalaisuus ja ilmainen loppuelämä. Ehkä han siitä maksaa asianhoitajalleen yrityksen omistajalle.

  14
 17. Ei pelkällä passilla vielä Suomessa hilluta. Maahantuloon tarvitaan lisäksi viisumi, ja oleskelulupa jos aikoo olla maassa yli kolme kuukautta. Niin että ei kun palautukseen vaan samantien, nythän Irakin viranomaiset eivät voi kieltäytyä ottamasta vastaan rikkautta ja voimavaraa sillä tekosyyllä että passi on hukassa.

  19
  1. Kyllä irakin viranomaiset syyn keksivät,miksi he ei näitä omia kansalaisiaan ota maahan takaisin,vaikka niillä nyt olis heidän kirjoittamat passit.Ei islamistimaissa eletä samoilla moraalisäännöillä kun Euroopassa.

   Sitäpaitsi johan M;ykkänen kertoi meille tyhmille,että on parempi kun nämä Suomeen tulleet islmistisotilaaT ON TÄÄLLÄ TÖISSÄ KUN MUUTEN VAAN.Kyllä tuo puhe minun mielestäni ministeriltä Mykkäseltä sitä on, että tänne jäävät islmistit.

   Jos halpatyövoimaa halutaan ,sitä on tuotava aasiasta vietnamilaisia thaimaalaisia ja semmossia.Ne on tyäihmisiä,jota nuo arabit ei taatusti ole.Lisäksi siinä on seki,että ne ei hauku ”vääräuskoisiksi ja huoriksi” kaikkia muita,elävät maassa maan tavalla kun muutkin ihmiset.

   11
 18. Kauppakeskuksen parkkihallin nurkan autopesulaan kun autonsa vie niin siellähän noita geelitukkia häärää lauma pesemässä yhtä autoa. Voi vaan haaveilla meneekö edes alveja verottajalle. Jos 15e hinnalla saa auton käsinpesun tai kympillä hiustenleikkuun niin ainoa mikä järkyttää on ettei valtiovalta puutu samointein. No ei tietystikään koska palvelunkäyttäjistä suuri osa on parempiosaisia joille palveluiden halventuminen on vain eduksi

  17
 19. Suomessa on paljon valtion tuilla pyöriviä ”kebabpizzerioita” ja ”kebabpizzerioita”, joissa pestään rahaa, välitetään huumeita, ym, Nämä tekaisevat ns, työpaikkoja uusille tulijoille, rikollisille mielille saadakseen nämä porukoihinsa. Milloin esim. verottaja tekee suurtarkastuksen ja lakkauttaa vuodesta toiseen tappiolliset näennäisyrityksetja huijarityönantajat? Vai annetaanko niiden olla rauhassa siksi, että on helpompi valvoa? Turvallisuus näiden yritysten lähistöllä on olematon. Toisin kuin Mykkänen väittää, nämä eivät ole todellisia työpaikkoja, vaan peitetarinoita. Laittomasti maahan tullut hylyn saanut on mieleltäön rikollinen, vain todella yksinkertainen ihminen uskoo heidän satuihinsa.

  19
 20. Eikös se Sunniva Drake ole jaellut passeja tai muita matkalla hukkuneita papereita siellä Leppävaarassa Sellon kirjastossa jo useammankin kerran? En käsitä millä valtuuksilla se tehdään ja miksei mikään valtalehti edes ihan pikkuisen kritisoi asiaa. Mykkänen tekee nyt saman suuremmassa mittakaavassa?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.