Pt-median Facebook-sivu kuukauden kesälomalla

apple-bans-facebook.jpg

Pt-median Facebook-sivu pääsi kuukauden kesälomalle. Joten ei kannata ihmetellä jos Fabo on hiljaa. Kannattaa itse jakaa juttuja Facebookiin. VK:ssa juttuja jaetaan normaaliin tapaan.

Tällä kertaa kyse ei ollut polpon ja Fabon sensuurista vaan kuukauden bännäys johtui puhtaasti omasta toiminnasta. Kännispäissään tehdystä liian ”vihamielisestä” päivityksestä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Pt-median Facebook-sivu kuukauden kesälomalla

  1. Olen kanssa sitä mieltä, että tuo facebook ei ole kuin idiootteja ja typeryksiä varten. Ei kiinnosta, enkä aio liittyä ikinä. En kyllä liity twittereihinkään yms…Minä en ymmärrä että huudellaan ja kuvataan kaikki tekeminen elämässä, tuntemattomien luettavaksi.

   18
   1. Facebook on tällaiselle toimittelijalle elintärkeä kapistus, sillä sitä kautta saa paljon kaikenlaista tietoa ja kuvia. Monille se on lähinnä uutisvirran seuraamista..

    15
    1. Seurataan niin kiivaasti uutisvirtoja, että ei voida lähteä edes uloskaan 10 minuutiksi ilman älypuhelinta. Samoin joutoajalla aletaan vaan tuijoittamaan pelkästään älypuhelimen näyttöä esim..ruokatunnilla…Murkut.org löytyy lähes kaikki tarvittava uutisointi, facebookia en tarvitse siihenkään.

     10
     1
    2. FB avulla ihmiset on saatu tietoiseksi maassa tapahtuvista epäkohdista. Ilman Facebookia SD ja PS tuskin olisi noussut suosituimmiksi puolueiksi, eikä sosiaalidemokraattien suosio olisi laskenut, kuin lehmän häntä.

     1. Edelleenkään en facebookeja käytä, enkä tule koskaan käyttämäänkään. Silti saan tietooni nuo epäkohdat vaikkapa tuon murkut.org kautta. Onhan tuo facebook varmaan myös hyvä juoruilijoiden paskanlevitys-kanava, kaikkine helvetin puskaradioineen ja piiloryhmineen, hyvähän tuollaisessa piilo kerhokerhossa on ihmisiä haukkua ja mustamaalata. Miten joku jaksaa tuollaisia seurailla ja päivitellä koko ajan…Itselläni ei todellakaan riittäisi mielenkiinto tuollaisen sonnan seuraamiseen. Yhtä typerä sivusto tuo facebook, kuin IRC-galleria aikoinaan. Kuka helvetti jaksaa toljotella ihmisten naamakuvia vähän väliä koko päivän tai lukea tylsiä päivityksiä. En todellakaan ymmärrä tuollaista toimintaa.

      1. Facebookilla on monta funktiota eli käyttötarkoitusta. Sitä voisi verrata isoon ravintolaan, jossa on satoja pöytiä. Yhdessä pöydässä puhutaan nussimisesta, toisessa vatvotaan ihmissuhteita, kolmannessa jaetaan vaikkapa kuvia Ruotsin autopaloista. Neljännessä puhutaan vallankumouksesta. Viidennessä paikallisten videoita jostain mellakasta.

       Ihminen sitten itse valitsee itse mihin pöytään istuu. Kenenkään ei ole pakko istua ihmissuhdepöytään jos ei kiinnosta vaan voi istua vallankumouspöytään. Eikä tarvi kertoa omista asioistaaan jos ei huvita. Jos jossain pöydässä juorutaan ja mustamaalataan toisia niin sieltä voi poistua. Siihen ei ole pakko osallistua.

       Facebook on loppujen lopuksi aika yksinkertainen konsepti , kannattaa kokeilla.

       1. En kokeile, koska ei ole mitään mielenkiintoa kyseistä konseptia kohtaan. Mielummin istuisi oikeassa kahvipöydässä oikeiden ihmisten kanssa, kuin virtuaalisessa lumemaailmassa, missä ihmiset antavat täysin vääristyneen minäkuvan itsestään profiileissaan. Virtuaalisen egon kasvatus ja kuviteltujen ”kavereiden” kerääminen, ei ole minun juttuni .

   2. joo,sitä olen itsekin ihmetellyt,että kaikki kuvataan ja kerrotaan koko kansalle,ihan vaikka näin,tänään meidän ”vauveli päästi ison kasan paskaa”,.ihan totta,voi voi,mitä se söi.ym.ym.

 1. Zuckerbergin jutku se siellä vaan ilmottelee mitä sitä sinne nettiin saa ei saa laittaa

  13
  3
  1. Tuskin Zucerberg Suomessa on banneja antamassa. Bannien takana on punavihreät ilmiantajat, joille isänmaallisten kommentit on vihapuhetta.

 2. Olen kymmenen vuotta sitten käynyt kerran facebookissa enkä ole sen jälkeen käynyt. Olen aina kokenut, ettei siellä ole vapautta. Monta kommenttia olen kuullut vuosien varrella tyyliin: ”mikä sinua vaivaa, oma isoäitinikin on jo facebookissa.” Tänä päivänä täytyy olla vain tyytyväinen, ettei ole mokomaan rakkineeseen tuhlannut työtä ja aikaa.

  16
  1. Jonkun pimeän tutkimuksen mukaanhan ihminen on heti, jotenkin epäilyttävä ja psykopaatti, jos ei kuulu facebookiin. Epäilevät myös että on jotain salattavaa. Kaikenlaisiin roskatutkimuksiin sitä rahaa näköjään tuhlataankin.

 3. Vanhaa sanontaa mukaellen ’lapset ja jossain määrin alkoholia nauttineet aikuisetkaan eivät tunnetusti ole poliittisesti korrekteimmasta päästä’.

 4. Pienessä kännissä vihapuhe luistaa parhaiten. Tosin aamulla hieman hävettää kaikki ne mahtavat ajattelut ja visiot mitä silloin on mielessä. Varsinkin poliitikot saavat isän kädestä. Vartiainen on ykköskohteeni koska se on niin vitun idiootti. Laiska paska, verovaroin ja puoluekirjalla pinnalle noussut mitättömyys ja pyrkyri nousi parrasvaloihin demarien ”ajatushautomosta” Kehtaa antaa neuvoja työttömille ja vähävaraisille. Sai lisäpontta kun kokoomus otti tämän ”valtakunnan köyhien ruoskijan” siipiensä suojaan.

  11
 5. Minulla 30 päivän pakollisesta Facebook kesälomasta jäljellä enää 10 päivää. Ainoa mikä lomassa on harmittanut on, kun en ole voinut kaverien päivityksistä tykätä. Olen vuoden sisällä lomaillut 98 päivää, lähes saman verran, kuin työstään uupuneet kansanedustajat.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.