Pt-median Facebook-sivu kuukauden kesälomalla

apple-bans-facebook.jpg
Pt-median Facebook-sivu pääsi kuukauden kesälomalle. Joten ei kannata ihmetellä jos Fabo on hiljaa. Kannattaa itse jakaa juttuja Facebookiin. VK:ssa juttuja jaetaan normaaliin tapaan.
Tällä kertaa kyse ei ollut polpon ja Fabon sensuurista vaan kuukauden bännäys johtui puhtaasti omasta toiminnasta. Kännispäissään tehdystä liian ”vihamielisestä” päivityksestä.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
rane58
rane58
15.9.2018 22:37

Fb. EVVK.

Pena
Pena
16.9.2018 00:23
Vastaa...  rane58

Olen kanssa sitä mieltä, että tuo facebook ei ole kuin idiootteja ja typeryksiä varten. Ei kiinnosta, enkä aio liittyä ikinä. En kyllä liity twittereihinkään yms…Minä en ymmärrä että huudellaan ja kuvataan kaikki tekeminen elämässä, tuntemattomien luettavaksi.

Pena
Pena
16.9.2018 01:20

Seurataan niin kiivaasti uutisvirtoja, että ei voida lähteä edes uloskaan 10 minuutiksi ilman älypuhelinta. Samoin joutoajalla aletaan vaan tuijoittamaan pelkästään älypuhelimen näyttöä esim..ruokatunnilla…Murkut.org löytyy lähes kaikki tarvittava uutisointi, facebookia en tarvitse siihenkään.

Karri Nyman
Karri Nyman
16.9.2018 05:49
Vastaa...  Pena

Hyvä tietää, että murkut on palannut astialle. Hyvä uutis kooste sivusto.

Aikki
Aikki
17.9.2018 05:10

FB avulla ihmiset on saatu tietoiseksi maassa tapahtuvista epäkohdista. Ilman Facebookia SD ja PS tuskin olisi noussut suosituimmiksi puolueiksi, eikä sosiaalidemokraattien suosio olisi laskenut, kuin lehmän häntä.

Pena
Pena
17.9.2018 19:18
Vastaa...  Aikki

Edelleenkään en facebookeja käytä, enkä tule koskaan käyttämäänkään. Silti saan tietooni nuo epäkohdat vaikkapa tuon murkut.org kautta. Onhan tuo facebook varmaan myös hyvä juoruilijoiden paskanlevitys-kanava, kaikkine helvetin puskaradioineen ja piiloryhmineen, hyvähän tuollaisessa piilo kerhokerhossa on ihmisiä haukkua ja mustamaalata. Miten joku jaksaa tuollaisia seurailla ja päivitellä koko ajan…Itselläni ei todellakaan riittäisi mielenkiinto tuollaisen sonnan seuraamiseen. Yhtä typerä sivusto tuo facebook, kuin IRC-galleria aikoinaan. Kuka helvetti jaksaa toljotella ihmisten naamakuvia vähän väliä koko päivän tai lukea tylsiä päivityksiä. En todellakaan ymmärrä tuollaista toimintaa.

Pena
Pena
17.9.2018 20:49

En kokeile, koska ei ole mitään mielenkiintoa kyseistä konseptia kohtaan. Mielummin istuisi oikeassa kahvipöydässä oikeiden ihmisten kanssa, kuin virtuaalisessa lumemaailmassa, missä ihmiset antavat täysin vääristyneen minäkuvan itsestään profiileissaan. Virtuaalisen egon kasvatus ja kuviteltujen ”kavereiden” kerääminen, ei ole minun juttuni .

Anonymous
Anonymous
21.10.2018 12:31
Vastaa...  Pena

joo,sitä olen itsekin ihmetellyt,että kaikki kuvataan ja kerrotaan koko kansalle,ihan vaikka näin,tänään meidän ”vauveli päästi ison kasan paskaa”,.ihan totta,voi voi,mitä se söi.ym.ym.

14
14
15.9.2018 22:53

Zuckerbergin jutku se siellä vaan ilmottelee mitä sitä sinne nettiin saa ei saa laittaa

Aikki
Aikki
17.9.2018 05:16
Vastaa...  14

Tuskin Zucerberg Suomessa on banneja antamassa. Bannien takana on punavihreät ilmiantajat, joille isänmaallisten kommentit on vihapuhetta.

Seuraavasta virheestä suolakaivokseen
Seuraavasta virheestä suolakaivokseen
15.9.2018 23:38

Siellä aika kuluu sokerista haaveilleissa.

Facebook= vankila
Facebook= vankila
15.9.2018 23:47

Olen kymmenen vuotta sitten käynyt kerran facebookissa enkä ole sen jälkeen käynyt. Olen aina kokenut, ettei siellä ole vapautta. Monta kommenttia olen kuullut vuosien varrella tyyliin: ”mikä sinua vaivaa, oma isoäitinikin on jo facebookissa.” Tänä päivänä täytyy olla vain tyytyväinen, ettei ole mokomaan rakkineeseen tuhlannut työtä ja aikaa.

"Tutkimus"
"Tutkimus"
16.9.2018 02:58

Jonkun pimeän tutkimuksen mukaanhan ihminen on heti, jotenkin epäilyttävä ja psykopaatti, jos ei kuulu facebookiin. Epäilevät myös että on jotain salattavaa. Kaikenlaisiin roskatutkimuksiin sitä rahaa näköjään tuhlataankin.

Aappa
Aappa
15.9.2018 23:56

Vanhaa sanontaa mukaellen ’lapset ja jossain määrin alkoholia nauttineet aikuisetkaan eivät tunnetusti ole poliittisesti korrekteimmasta päästä’.

MV
MV
16.9.2018 01:40

Känni hyvä. Bänni ei hyvä!

huugo
huugo
16.9.2018 04:21

Pienessä kännissä vihapuhe luistaa parhaiten. Tosin aamulla hieman hävettää kaikki ne mahtavat ajattelut ja visiot mitä silloin on mielessä. Varsinkin poliitikot saavat isän kädestä. Vartiainen on ykköskohteeni koska se on niin vitun idiootti. Laiska paska, verovaroin ja puoluekirjalla pinnalle noussut mitättömyys ja pyrkyri nousi parrasvaloihin demarien ”ajatushautomosta” Kehtaa antaa neuvoja työttömille ja vähävaraisille. Sai lisäpontta kun kokoomus otti tämän ”valtakunnan köyhien ruoskijan” siipiensä suojaan.

Maailman napa
Maailman napa
16.9.2018 05:13

Pisteet rehellisyydestä, harvinaista nykyään.

Aikki
Aikki
17.9.2018 05:05

Minulla 30 päivän pakollisesta Facebook kesälomasta jäljellä enää 10 päivää. Ainoa mikä lomassa on harmittanut on, kun en ole voinut kaverien päivityksistä tykätä. Olen vuoden sisällä lomaillut 98 päivää, lähes saman verran, kuin työstään uupuneet kansanedustajat.