Chemnitzissä tuhansien ihmisten mielenosoitusmarssi perjantaina

Kuvakaappaus 2018-09-16 08-43-37.png

Saksan Chemnitzissä pidettiin perjantaina 14.9. illalla mittava mielenosoitus joukkomaahanmuuttoa vastaan. Paikalla oli tsekkiläisen kuvaajan mukaan useita tuhansia ihmisiä.

Videolta voi nähdä kuinka osallistujia oli laidasta laitaan, mutta suurin osa näyttää tavallisilta ihmisiltä. Mitään häiriötä ei ollut. Tässä alkaa olemaan jo mielenosoituksen makua.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Chemnitzissä tuhansien ihmisten mielenosoitusmarssi perjantaina

 1. Tuo innostaa muitakin vastustamaan näkyvästi, jos vaan on aika sille tarpeeksi kypsä. Jossain vaiheessa vastustuksesta tulee pitelemätön ja mamuttajat saavat kyytiä, ehkä mamutkin.

  49
  1. Tavallisilta ihmisiltä nuo mielenosoittajat näyttävä.Turha nuita on ”natsitella” sen vuoksi, että ne vastustava oman maansa tuhoamista muslimien holtittomalla maahantunkeutumisella.
   Jos tuomonen joukko vasemmistoanarkistejä tai muslimija missä tahansa olis koolla,siellä hakattaisiin ja särjettäisiin kaikki eteen osuva,myös ihmiset.

 2. Tuo on jo määrä, mitä vasemmisti tai valtion väkivaltakoneisto ei halua ärsyttää… eli saavat marssia ilman provokaatioita.

  40
 3. Samaa meille, kiitos. Mieluiten jokaviikkoiseksi traditioksi.

  20
 4. Merkelin tiedottajakaan ei uskalla enää puhua maahanmuuttajia ahdistelleista sadoista natseista.
  Toivon mukaan nuo mielenosoitukset leviävät koko Saksaan!

  22
 5. Joko Ylenanto on kertonut, kuinka tuhannet kokoontuivat Saksassa vastustamaan razzizmia ja äärioikeiston väkivaltaa?

  14
 6. On se jännä kun kylmänsodan aikana idän puolelle jääneillä on joku rokotus tolenranssia vastaan. Nyt alkaa harmittaa ettei Suomen tapauksessa ole samoin…

 7. Saksalaiset kaatoivat kerran jo vihatun muurin. Nyt ne kaatavat vihatun liittovaltion johdon. Maerkel muss Weg!! Ja siitä se lähtee.

  Suomalaiset on vielä lampaita jotka määkii EU:N ja matuvyöryn alla.

Comments are closed.