Ruotsin vaalien tulokset laskettu: Sosiaalidemokraatit suurin

Kuvakaappaus 2018-09-16 11-33-27.png

Ruotsin vaalien tulos on nyt tarkistuslaskettu ja tilanne on suurinpiirtein sama kuin ensilaskennankin jälkeen.

Suurimmaksi puolueeksi nousee sosiaalidemokraatit 28,26 % äänimärällä, toiseksi moderaatit 19,84 % ja kolmanneksi sverigedemokraatit 17,53 % osuudella.
Tilanne ei toisin sanoen muuttunut edellisvaaleista paljoakaan. Sosiaalidemokraattien ja moderaattien kannatus laski, SD:n kannatus nousi, mutta kolmen kärki pysyi samana. Sijoilla 4-8 tapahtui joitakin pieniä heittoja, Vihreiden kannatus laski. liberaalien pysyi suurin piirtein samana. Keskusta, vasemmisto ja kristilliset pystyivät nostamaan kannatusta.
Alternativ för Sverige sai 0,31 % äänisaaliin ja esimerkiksi Ruotsin vastarintaliike vain 0,03 % osuuden, joka tarkoittaa konkreettisina ääninä reilua 2 000 ääntä. Joten kannatus ei ole 10 miljoonan ihmisen maassa mitenkään erityisen suuri.
Kuvakaappaus 2018-09-16 11-59-45.png
Muista erikoispuolueista mainittakoot Raggaripuolue, joka sai 13 ääntä, Technopuolue 9 ja oma suosikkini Viinapuolue ei tainnut saada yhtään ääntä. Eivät känniltään varmaan päässeet äänestyspaikalle.
Sverigedemokraateilta odotettiin ja pelättiin suurempaa suosiota kuin se oli. Ennustettiin, että nyt vihdoin Ruotsi ”herää”. Itse olen sanonut useaan otteeseen, että mitään heräämistä ei ole näköpiirissä. Se on vain toiveajattelua. Vaikka joissakin Euroopan maissa, kuten Itävallassa ja Italiassa on tapahtunut hienoista muutosta, Ruotsi on kuitenkin yhteiskuntana aivan erilainen.
https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rike/index.html
Onko Ruotsi nyt tuhon oma? Tuskinpa. Elämä jatkuu. Tänä vuonna maahan saadaan noin 22 000 turvapaikanhakijaa ja perheenyhdistämisellä noin 50 000 henkeä. Maahanmuuttoviraston arvio ensi vuodelle perheenyhdistämisohjelman avulla tulleita on 55 000 henkeä.
Vanha juoppojen sananlasku kuuluu: Koskaan ei ole niin pohjalla, etteikä pääsisi vieläkin pohjemmalle. .

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
16.9.2018 12:29

Kolmen vuoden päästä on seuraava tilaisuus saada kunnon muutos, mutta ehkä nyt on jo jarrumiehen paikka ainakin maahanmuuttopolitiikassa Sverigedemokraateilla, tai sitten ei.

Korjaus
Korjaus
16.9.2018 12:38
Vastaa...  Minä

Neljän. 2022.

Hauki
Hauki
17.9.2018 11:20
Vastaa...  Minä

Neljässä vuodessa todella suuri määrä kehitysmaalaisia saavuttaa äänioikeuden ja ne äänestävät demareita/kommareita.
Ruotsi alkaa olla tiensä päässä ja edessä on vain hidas rappio.

AfS
AfS
16.9.2018 12:43

AfS nousee. Kuulin että jos saa 1% äänistä valtio kustantaa seuraavalla kerralla äänestysliput, muuten ne joutuu itse maksamaan.

Aikki
Aikki
16.9.2018 12:46

Olen pettynyt. Ei ruotsalaisten silmät aukene, vaikka maahan tulleiden myötä raiskausten määrä lisääntynyt, autoja poltettu tuhat määrin, kaduilla ammuskellaan ulkomaalaiset rikollisjärjestöt määrää tahdin . Tukholmassa ihmisiä jyrättiin rekalla kuoliaaksi maahanmuuttajan toimesta . Ovatko ruotsalaiset unohtaneet uhrit, joita maan valloittaneet ovat heidän keskuudessa tehneet . Kaikki alkoi Ikea murhista. Poliisi on voimaton. Sitä huolimatta kansa äänestää Sosiaalidemokraatteja, joiden äärivasemmistolaisen politiikan ansiosta Eurooppa on sekasorrossa. Hyvästi hyvinvointivaltiot tervetuloa islam, joka tulee alistamaan kansat heidän haluamalla tavalla.

sopii-miettiä
sopii-miettiä
16.9.2018 15:23
Vastaa...  Aikki

Niinhän se asia on! Jos ruotsalaiset haluavat tuhota oman maansa päästämällä rajattomasti kehitysmaa muslimeita maahan,ei siihen esim suomalaisilla ole valitusoikeutta.Edellyttäen tietenki että ruotsalaiset ei taas ala saalistaan roudaamaan kohti Haaparantaa ja Torniota, niin kuin tekivät 2015.syksyllä. Jos sen tekevät uudesti,se on kyllä sodanjulistuksen paikka Ruotsille.
Ruotsaliset kyllä saavat helposti maastaan islmilaisen,mutta tapahtuneen jälkeen peruuttaminen ei onnistu,se on sitte sitö mitö on.

Alku aina vaikeaa
Alku aina vaikeaa
16.9.2018 12:48

Monessa paikassa ei ollut Alternativ för Sverige- lappuja. Jos tyhjään lappuun kirjoittaa AfS ääni hylätään, pitää kirjoittaa nimi kokonaisuudessaan. Näin informoi puolue itse. Joten kannatuksen tarkkaa määrää on vaikea arvioida jos laput varastetaan ja äänet muotovirheen takia hylätään.

Imaami
Imaami
16.9.2018 12:50

Kuuluin kyllä itse toiveajattelijoiden leiriin. Heräämistä ei tosiaankaan tapahdu vaan mennään sen pohjan kautta. Pottunokkaiset svenssonit eivät varmaankaan suuntaa suomeen vaan suuntaavat norjaan ja tanskaan laumoina sitten kun dhimmin taakka tulee täysimääräisenä voimaan.

Pelle Peloton
Pelle Peloton
16.9.2018 17:10
Vastaa...  Imaami

Kuvittelen, että Suomen vaaleissa käy samalla tavalla. Mitään suurempaa muutosta ei tapahdu. Kaksi kolmesta tekee taas hallituksen pienten hallituskipeitten kanssa.
Ruotsissa ja Suomessa tavallinen kansa on valtamedian mielivallan alla ja maailman kuva muodostuu tv-sarjoja seuraamalla. Vain harvat seuraavat maailman todellisia tapahtumia ja näistäkin vain osa ymmärtää lukemansa merkityksen.
Vanhoissa itäblokin maissa kansa on valistuneempaa. Olot opettivat olemaan luottamatta mediaan ja todellista tietoa jouduttiin etsimään.

Kansallinen Sekoomus
Kansallinen Sekoomus
16.9.2018 19:16
Vastaa...  Pelle Peloton

Eiköhän Kokoomus ole taas ihmeen ja varsinkin kumman kautta suurin puolue 2019 eduskuntavaalien jälkeen ja jatkaa veronmaksajien rahoilla samaa mamutuksen pakolaisbisnespolitiikkaa kuin nytkin. Kataisen kertoma kokoomuksen 1.8 miljoonan mamun tavoite on vielä kaukana mutta Mykkäsen puheet kymmenkertaisista kiintiöpakolaismääristä siis min. noin 10.000 vuosittain ja EU:n puolen miljoonan pakolaisen ottamisesta kertovat karua kieltään kokoomuksen aatemaailmasta. Jos EU:hun tulee kahden vuoden välein sama määrä mamuja kuin 2015 mamumassainvaasiossa niin EU:n hajaannus ja kantaväestön vastakkainasettelu tulee vain lisääntymään, puhumattakaan menojen kasvusta kun kokoomus haluaa vielä tulijoille heti maahantultuaan täyden sosiaaliturvan, lapsilisät ym. heti. Porvarien suvakismi ja kansainsekoomus tuntuu olevan osalle sitä parempaa suvakismia.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
16.9.2018 13:35

Ruotsi muuttuu vasta kun viimeinenkin auto on poltettu!

Eivät autot lopu
Eivät autot lopu
16.9.2018 14:12
Vastaa...  Nestori Lundahl

Avaamme taas Saabin tehtaan ja lisäämme Volvon kapasiteettia!

Pena
Pena
17.9.2018 21:03

GM tuhosi Saabit ooppelin tekniikalla ja uudet Volvot tehdään kai kiinassa nykyään. Viimeiset oikeat Volvot tulivat takavetoisena 1998 vuonna. Alamäki alkoi noissakin 2000-luvun alussa, kun Ford tuli omistajaksi.

Unelmateatteri
Unelmateatteri
16.9.2018 13:38

Joo, kyl nää oli viimeiset iltamat. Ruotsilla edessä enää tumma ikuinen yö.

hemis
hemis
16.9.2018 14:07

Suomi voi vielä pelastua, jos isänmaalliset kokoomuslaiset syrjäyttävät Mykkäpojan ja Häkkäpojan, ja demarit kaivaa naftaliinista sisäministeriksi Kari Rajamäen. Toiveuntahan tämä on. Sainpahan kuitenkin elää yli puolet elämästäni suomalaisessa Suomessa.

En uskalla
En uskalla
16.9.2018 14:14
Vastaa...  hemis

Minunkin piti palata vanhana Suomeen mutta eipä se taida kannattaa…

Voihan perse tätä Ruotsin tyhmyyttä
Voihan perse tätä Ruotsin tyhmyyttä
16.9.2018 14:17

Hyvin on syynätty kupongit kun saatiin SD laskemaan entisestään.

M-muutto sotkee koko yhteiskunnan
M-muutto sotkee koko yhteiskunnan
16.9.2018 14:27

Monista paikoista on tullut runsaasti valituksia vaaleista. Nyt ehkä uusitaan äänestäminen tietyillä paikkakunnilla:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/valmyndigheten-det-gar-inte-att-utesluta-omval

Tuhnu
Tuhnu
16.9.2018 20:48

En muuta voi sanoa kuin että näitä vaaleja odotettiin kuin kuuta nousevaa kokonaista neljä vuotta. Piti tulla iso paukku mutta ltuli vain pieni tuhnu. Luoja että ottaa päähän ihmisten tyhmyys ja systeemin heikkous.

Valtakunnassa kaikki hyvin
Valtakunnassa kaikki hyvin
16.9.2018 22:38

Jytkyt ovat utopiaa, koska meidät on kasvatettu pohjoismaiseen sosiaalidemokratiaan. Enemmistö ei halua muutosta edes kirveelläkään.

Anonymous
Anonymous
16.9.2018 23:13

Kipukynnys ei vielä ylittynyt….eletäään vielä kuplassa mutta varmasti muuttuu 2 vuoden sisällä… Ensivuonna tulee sellainen vyöry joka oikeesti tuntuu ja herättää…

huugo
huugo
17.9.2018 04:13

Ruotsi ei muutu vaikka valtiopäivätalo palaa savuna ilmaan uusruotsalaisten toimesta jos vanhat puolueet ovat vallan kahvassa.

Realisti Reino
Realisti Reino
17.9.2018 06:25

Eikö Ruåtsissa ole vielä muslimipuoluetta? Sori, eikun olihan ne femakot, sosialistidemarit, virheet, kommarit, moderaattorit ja liberot, siellä.