Angela Merkel erotti tiedustelun johtajan Hans-Georg Maaßenin

Kuvakaappaus 2018-09-17 11-56-19
Hans-Georg Maaßenin.

Chemnitzin tapahtumat saavat uusia käänteitä Saksassa kun liittokansleri Angela Merkel määräsi,että kotimaan tiedustelun johtajan Hans-Georg Maaßenin on erottava.

Kyse on siitä, että Maaßen antoi Bild-lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi, että kotimaan tiedustelun mukaan Chemnitzissä ei tapahtunut väitettyä ulkomaalaisten vainoa. Monet muut saksalaiset viranomaiset ovat olleet samaa mieltä, kuten Saksin osavaltion pääministeri ja sisäministeri. Myös paikallislehtien toimittajat, jotka olivat paikanpäällä olivat samaa mieltä. Myös poliisiviranomaiset ovat vahvistaneet, että mitään ajojahtia ei ole ollut.

Angela Merkel perusteli erottamispäätöstä sillä, että Maaßen sekaantui politiikkaan, joka ei hänelle kuulu.

Chemnitzin tapahtumat ovat siis hyvin kaksijakoiset. Äärivasemmisto ja sen symppaajat väittävät, että mitään ulkomaalaiset joutuivat ajojahdin kohteeksi kun taas asioista perillä olevat viranomaiset ovat sanoneet, että mitään ajojahtia ei ollut.

welt.de

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Angela Merkel erotti tiedustelun johtajan Hans-Georg Maaßenin

 1. Että ei siis saanut kieltää Merkelin mielestä sopivaa poliittista ”totuutta”. Sitähän tuo ”politiikkaan sotkeutuminen” tarkoittaa. Ei tosiasioiden kertominen jostain tapahtumasta ole politiikkaan sotkeutumista, paitsi suvakkien mielestä.

  45
 2. Merkeleen mielestä olisi kauheaa jos joku JIHANA musmatu jättäisi tulematta Saksaan josta hänet voidaan antaa lahjana edelleen ystävämaille SU-RU Pohjolassa.

  21
 3. Jo otsikon luettuani arvelin syyksi erotetun johtajan pätevyyden ja rehellisyyden. Merkel taustavoimineen perustaa toimintansa muulle kuin totuuden mukaiselle tiedolle. Tämä ei voi päättyä hyvin, jos Merkel saa jatkaa. Hän täyttää hallinnon ihmisillä, jotka viisveisaavat todellisuudesta. Tällaisesta johtamisesta on ennakkotapaus Saksan historiassa.

  37
 4. Sairaaksi menee Saksa, kun politiikkaa on sekin, että ei näe jotain omilla silmillään.

  Merkelin toiminta ddr-läisen yliopiston nuorkommunistien pomona ei ole ainakaan Suomessa tiedossa. Hän oli Itä-Saksassa ikäluokkansa eliittiä.

  40
 5. Seuraavaksi Merkel varmasti retusoi herran kaikista valokuvista pois kuten ideologisella oppi-isällään oli tapana.Ihmisoikeuksien,ihmisarvon ja kansainvälisten sopimusten nimissä luonnollisesti.

  31
 6. Merkelin toimia Saksan väestönvaihdosta, islamilaistamisesta ja siihen liittyvää ei saa arvostella.

  31
 7. Viimeinen näytös ”Vanha stalinisti hirttäytyy valtaan” on alkanut.
  Saatamme nähdä joitain mielenkiintoisia kohtauksia ennen kuin Saksa pääsee eroon tuosta hirviöstään.

  36
 8. Sen vain sanon, että rauhallisetkin ihmiset alkavat pian olla mitta täynnä tuota ämmää. Toivottavasti markkinatalouseurooppa pääsee todella pian eroon tuollaisesta stalinistista.
  Eikö sellainen aate ole jo muutenkin vanhanaikaista, kuollut ja kuopattu, niinkuin toki saisi olla eräskin.

  26
 9. Tuleeko erotetun juutalaisen tilalle kristitty,katollinen, hindu, islamilainen vai taas juutalainen. Veikkaan jälkimmäistä.

  7
  2
 10. Kätevät lait ja asetukset Saksassa. Kiellät holokaustin, joudut vankilaan, kiellät ulkomaalaisen näköisten perässä juoksentelun, menetät virkasi. Miksei tuo toimisi toisinpäin? Väität mislumin olevan ihminen, kenkää tulee. Ooh, syyllistyin ääriajatteluun! Toisaalta ääriajattelevat ne sakut nytkin, muttei porukka enää ymmärrä olevansa hirmuvallan ikeen alla = uusi normaali?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.