Angela Merkel erotti tiedustelun johtajan Hans-Georg Maaßenin

Kuvakaappaus 2018-09-17 11-56-19
Hans-Georg Maaßenin.

Chemnitzin tapahtumat saavat uusia käänteitä Saksassa kun liittokansleri Angela Merkel määräsi,että kotimaan tiedustelun johtajan Hans-Georg Maaßenin on erottava.

Kyse on siitä, että Maaßen antoi Bild-lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi, että kotimaan tiedustelun mukaan Chemnitzissä ei tapahtunut väitettyä ulkomaalaisten vainoa. Monet muut saksalaiset viranomaiset ovat olleet samaa mieltä, kuten Saksin osavaltion pääministeri ja sisäministeri. Myös paikallislehtien toimittajat, jotka olivat paikanpäällä olivat samaa mieltä. Myös poliisiviranomaiset ovat vahvistaneet, että mitään ajojahtia ei ole ollut.
Angela Merkel perusteli erottamispäätöstä sillä, että Maaßen sekaantui politiikkaan, joka ei hänelle kuulu.
Chemnitzin tapahtumat ovat siis hyvin kaksijakoiset. Äärivasemmisto ja sen symppaajat väittävät, että mitään ulkomaalaiset joutuivat ajojahdin kohteeksi kun taas asioista perillä olevat viranomaiset ovat sanoneet, että mitään ajojahtia ei ollut.
welt.de

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
17.9.2018 12:12

Että ei siis saanut kieltää Merkelin mielestä sopivaa poliittista ”totuutta”. Sitähän tuo ”politiikkaan sotkeutuminen” tarkoittaa. Ei tosiasioiden kertominen jostain tapahtumasta ole politiikkaan sotkeutumista, paitsi suvakkien mielestä.

Merkelöfven
Merkelöfven
17.9.2018 12:34

Merkeleen mielestä olisi kauheaa jos joku JIHANA musmatu jättäisi tulematta Saksaan josta hänet voidaan antaa lahjana edelleen ystävämaille SU-RU Pohjolassa.

Acc
Acc
17.9.2018 12:36

Jo otsikon luettuani arvelin syyksi erotetun johtajan pätevyyden ja rehellisyyden. Merkel taustavoimineen perustaa toimintansa muulle kuin totuuden mukaiselle tiedolle. Tämä ei voi päättyä hyvin, jos Merkel saa jatkaa. Hän täyttää hallinnon ihmisillä, jotka viisveisaavat todellisuudesta. Tällaisesta johtamisesta on ennakkotapaus Saksan historiassa.

emäntä
emäntä
17.9.2018 12:40

Sairaaksi menee Saksa, kun politiikkaa on sekin, että ei näe jotain omilla silmillään.
Merkelin toiminta ddr-läisen yliopiston nuorkommunistien pomona ei ole ainakaan Suomessa tiedossa. Hän oli Itä-Saksassa ikäluokkansa eliittiä.

Anonymous
Anonymous
17.9.2018 12:46

Seuraavaksi Merkel varmasti retusoi herran kaikista valokuvista pois kuten ideologisella oppi-isällään oli tapana.Ihmisoikeuksien,ihmisarvon ja kansainvälisten sopimusten nimissä luonnollisesti.

huugo
huugo
17.9.2018 12:47

Merkelin toimia Saksan väestönvaihdosta, islamilaistamisesta ja siihen liittyvää ei saa arvostella.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
17.9.2018 14:04

Viimeinen näytös ”Vanha stalinisti hirttäytyy valtaan” on alkanut.
Saatamme nähdä joitain mielenkiintoisia kohtauksia ennen kuin Saksa pääsee eroon tuosta hirviöstään.

Anonymous
Anonymous
17.9.2018 14:44

Sen vain sanon, että rauhallisetkin ihmiset alkavat pian olla mitta täynnä tuota ämmää. Toivottavasti markkinatalouseurooppa pääsee todella pian eroon tuollaisesta stalinistista.
Eikö sellainen aate ole jo muutenkin vanhanaikaista, kuollut ja kuopattu, niinkuin toki saisi olla eräskin.

Pessimisti
Pessimisti
17.9.2018 15:52

Voi,voi ei saa puhua totta ”hitler” ei tykkää, saapi potkut.

Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
17.9.2018 16:16

Tuleeko erotetun juutalaisen tilalle kristitty,katollinen, hindu, islamilainen vai taas juutalainen. Veikkaan jälkimmäistä.

Sananvapaus ja totuus
Sananvapaus ja totuus
17.9.2018 17:08

Keisari Irwiön Stalin, alkaa olemaan aika ajankohtainen: https://www.youtube.com/watch?v=7M4Os0tDcW0

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
17.9.2018 23:39

Kätevät lait ja asetukset Saksassa. Kiellät holokaustin, joudut vankilaan, kiellät ulkomaalaisen näköisten perässä juoksentelun, menetät virkasi. Miksei tuo toimisi toisinpäin? Väität mislumin olevan ihminen, kenkää tulee. Ooh, syyllistyin ääriajatteluun! Toisaalta ääriajattelevat ne sakut nytkin, muttei porukka enää ymmärrä olevansa hirmuvallan ikeen alla = uusi normaali?