Keskusta: Tärkeintä on syrjäyttää SD Tukholman kunnallispolitiikasta

sweden-996001_960_720

Vaikka Tukholman kunnallisvaaliehdokkaiden ääniä ei ole vielä alettu edes laskemaan niin mielipiteet ovat jo valmiiksi jyrkkiä ja omia klikkejä on perustettu.

Nimittäin koska Tukholmassa Vihreiden kannatus on suurta niin porvariblokki on aloittanut kuhertelun Vihreiden kanssa, jotta saadaan ”blokkirajat” ylittävä enemmistö Sverigedemokraatteja vastaan. Myös Keskustapuolue haluaa mukaan tähän enemmistöön. Keskustan Karin Ernlund kertoo syyn paikallislehti Stockholmdirektille:

– Katsomme, että on kaikkien etujen mukaista saada aikaan stabiili enemmistö tulevaksi neljäksi vuodeksi. Tällä tavalla voimme varmistaa, että Sverigedemokraatit eivät saa mitään vaikutusta kunnallispolitiikkaan.

Tällä tavalla voimme varmistaa, että Sverigedemokraatit eivät saa mitään vaikutusta kunnallispolitiikkaan. 

Vihreillä ja Keskustalla on useita hyvin erilaisia mielipiteitä Tukholman kunnallispolitiikan hoidosta, kuten julkinen liikenne ja erilaiset henkilöautoliikenteeseen kohdistuvat rajoitukset. Vihreät ovat esittäneet mm. autoliikenteen kieltämistä vuoteen -20 mennessä osin Tukholman keskustaa.

Tässä tilanteessa kaikilla puolueilla on kuitenkin tärkeintä pelata Serigedemokraatteja vastaan. SD sai Tukholmassa eduskuntavaaleissa vajaan 10 % kannatuksen, mutta kuitenkin enemmän kuin Keskusta, joka nyt haluaa syrjäyttää SD:n kokonaan vaikutusmahdollisuuden.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Keskusta: Tärkeintä on syrjäyttää SD Tukholman kunnallispolitiikasta

 1. Sosiaalidemokratia lähtee siitä, että kun riittävän moni äänestää heitä, he voivat säätää lain ja pakottaa muut toimimaan haluamallaan tavalla. Islamissa toimitaan samalla tavalla, mutta siellä ei järjestetä äänestyksiä. Tai no, Egyptissä järjestettiin, mutta lopputulos oli sama (Muslimiveljeskunta pysyi vallassa).

  Sen takia kenenkään, joka arvostaa yksilönvapautta, ei tulisi kannattaa demokratiaa, joka on vain keino turvata enemmistön tyrannia. Vaaleilla ei tulisi päättää keskeisistä yksilönvapauteen kuuluvista linjauksista vaan valita hallinto, joka ajaa kansan etua yksilönvapaudet turvaten.

  Emme me tarvitse virkamiehiä kaitsemaan itseämme vaan takaamaan turvallisen elinympäristön kaikille vapaille suomalaisille.

  29
  1
  1. Center party (yeah they are from the center) wants more grilled cars and gang rapes.

 2. Kaikkein tehokkaimmin se syrjäyttäminen varmaankin noilta onnistuisi sillä että ulkoistaisivat sen niille pizzerioissa päähän ammuskeleville neekeriäänestäjilleen.Kyseessähän olisi silloin rauhan syrjäyttäminen ja sankarillinen kansalaistottelemattomuus.

  19
 3. Mitä kamalaa Sverigedemokraatit muka tekisivät, jos olisivat vallassa. Rajoittaisivat uusien tulokkaiden tuloa? Sitäkö nuo niin kamalasti pelkäävät?

  Eiväthän sverigedemokraatitkaan varmasti mitään petoja ole. Tässä lienee kyse siitä, että retoriikka on ollut Sverigedemokrateilla muitten mielestä liian selvästi sanottua. Puolueet haluavat tehdä ’rasistiset’ linjaukset, kuten poliisien määrän lisäämisen vaivihkaa, ilman ko toimenpiteen yhdistämistä ulkomaalaisten tekemiin rikoksiin.

  28
 4. Vanhat valtapuolueet pelkäävät niin svedustanissa kuin härmässäkin, että valtansa menetettyään niiden rikoksia aletaan tutkimaan tarkemmin. Aika monen politiikon tekemiset täyttävät maanpetoksen tunnusmerkistön.
  Jos sontatunkiota aletaan pöyhimään niin väistämättä jossain vaiheessa alkaa paska haisemaan, sitä vanhojen puolueiden kriminaalit pelkäävät.

  23
  1. Se parhaiten nauraa, joka toiselle kuoppaa kaivaa. Jokatoiselle kuoppaa kaivaa, jokatoinen siihen lankeaa.

   Isävainaan viisauksia käyn kylvämähän.

 5. Varmaan skoottereilla ja moottoripyörillä ajo keskustassa kuitenkin sallitaan.Eiväthän idän pikku kerubit nyt fillareilla voi alkaa suorittamaan hit and run kepposia.

  10
 6. Jani Toivolan mukaan taksilla ajelu on ympäristö teko. Tukholma voisi ottaa tästä vinkkiä. Kielletään yksityisautoilu mutta annetaan jokaiselle tukholmalaiselle oma taksi.

  10
  1. Ja lentokoneella vasta onkin vihreät päästöt, toteaisi Jani kysyttäessä? ”Ku siin hylsys o nii ihqusti niit penkkei, tai jakkaroit”? Itse olen tavannut kävellä joka paikkaan tällä kylällä, mutta onhan taksimatkailu huomattavasti ekoloogillisempaa. Taksilaki astui voimaan, joten taidan ostaa pihan täyteen autoja tyhjäkäynnillä tuottamaan vehreyttä. Väitän niitä takseiksi, niin pakoputkesta tulee pelkkiä hedelmäpuita, joiden varjossa musta Homo-Jani saattaa ottaa pakoputkeen vierailta HIV-N-sanaihmisiltä. Siis ihquu!

  2. Ei tarvitse ihmetellä miksi maa on tällaisessa jamassa kun kaiken maailman neekeripetteri homot valitaan mukamas edustamaan Suomen kansaa.Nuo tapaukset ovat se surkein esimerkki nykypäivän ”päättäjistä”, vittu omaa etuaan ajavat ja ”uupuvat” kun pitäsi oikeasti tehdä jotain ison palkkansa eteen. Aina vaan suurempi osa kansaa tippuu yhteiskunnan ulkopuolelle ja päättäjät eivät vieläkään huomaa tai ymmärrä, tai eivät oikeasti välitä paskaakaan mitä siitä saattaa seurata. Ainakaan ns. vihapuhe ei lakkaa, se yltyy.

 7. Kiitokset Ruotsin kansalle…

  BANAANIKALIFAATTI RUOTSI

  Kiitos Ruotsin kansalle ja suurkiitos teidän suurille johtajille!

  Kiitos, että ette anna islamkriittiselle puolueelle poliittista vaikutusvaltaa. Mitä nopeammin maa täytetään muslimeilla, sitä nopeammin voimme luoda Ruotsista kalifaatin. Muutamassa vuosikymmenessä saamme luotua Ruotsista islamistisen paratiisin, täysin dorkien ruotsalaisten veronmaksajien kustantamana.

  Kiitos Annie, kiitos Gustav ja Isabella, ja varsinkin; kiitos Stefan, että olette ansiokkaasti ajaneet sharia lakia. (Emme voi kuitenkaan taata, että te, jotka olette auttaneet meitä, saatte pitää päänne ottaessamme vallan. Kuten tiedätte, me emme ota vankeja.)

  Allahu akbar!

  Muslimska brödskapet, Sveriges muslimska råd, IS i Sverige, Antisemitiska sällskapet, Burkaförbundet, #Inte islamist, men

  https://petterssonsblogg.se/2018/09/13/tack-till-det-svenska-folket-fran/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.