Malmössä taas ammuskelua illalla

Kuvakaappaus 2018-09-17 09-30-03

Malmössä harjoitettiin viime yönä taas ampumista. Teon motiivi on toistaiseksi epäselvä.

Klo 23.15 aikaan hätäkeskukseen tuli useita soittoja, että ongelmalähiö Oxiesta kuului ammuskelua. Alueella oleskeli samaan aikaan useita poliisipartioita autopalojen takia ja myös poliisit kuulivat laukaukset. Tämän jälkeen alueelle hälytettiin erikoisjoukot, sillä tarkalleen ei tiedetty kuka ampumisen kohde oli vai oliko vain kyseessä onnen laukauksia.

Kun aluetta alettiin haravoimaan niin löydettiin yksi huoneisto, jonka ikkunasta luoteja oli mennyt sisään. Huoneistossa oleskeli tapahtuma-aikaan yksi henkilö, mutta henkilövahinkoja ei tapahtunut.

Poliisi aloitti teknisen tutkinnan ja nyt yritetään selvittää onko asunnon haltijan suuntaan olemassa ampumismotiivia. Ketään ei ole otettu kiinni teosta epäiltynä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

2 thoughts on “Malmössä taas ammuskelua illalla

 1. Olisi varmaan todella hauskaa kuulla miten poliisi noita ampumisen motiiveja yrittää selvittää.

  1. Ensin tarkistetaan kohteen rikosrekisteri. Se kertoo ammattilaiselle paljon. Jos siellä on huumerikoksia tms niin silloin motiivi voi olla huumevelka tai jotain sinnepäin.

   Jos kohde taas on ollut vaikkapa todistajana rikosjutussa niin tästä voidaan taas vetää sellainen tutkintalinja, että kyseessä on kosto.

   Jos kohteelta ei löydy mitään tällaisia perusjuttuja niin sitten lähdetään myös siitä, että kyseessä on summittain ammuskelua.

   SIinä muutama peruslinja miten poliisi alkaa tutkimaan asiaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.