Yön aikana grillattu autoja ja kesämökkejä

Autoja poltettiin eile illan ja viime yön aikan taas muutaman sadana tuhanne kruunun edestä.

Suurin pesäke oli Malmön ongelmalähiö Oxie, jossa kolme erillistä paloa. Ensimmäinen rypäs sytytettiin klo 22.15 aikaan, kun Oshövägenillä sytytettiin ainakin yksi auto. Palo levisi viereisiin autoihin.
Klo 22.45 aikaan sytytettiin niin ikään muutama auto tuleen Stenhögagatanillla ja vartin päästä niin ikään pari autoa muutaman sadan metrin päästä tältä palopaikalta.
Helsingborgissa saatiin tuleen myös muutama auto klo 04.00 aikaan. Palo levisi viereisiin autoihin. Naapurissa Ängelholmissa yritettiin polttaa kesäsiirtola-alue. Useita kesämökkejä poltettiin. Palokunta haravoi puutarhasiirtola-aluetta 00.30 aikaan ja sammutteli puolenkymmentä kesämökkiä.
Klo 05.20 sytytettiin vielä Brömollassa romuauto. Poliisi tutkii tapauksia tuhopolttoina, mutta ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teoista.
Palosaldo: 10-12 autoa ja 5 kesämökkiä.
Polisen

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kuka määrää ketä?
Kuka määrää ketä?
17.9.2018 10:48

Autot poltetaan, mökit poltetaan, metsää poltetaan, yleensäkin kaikki mitä pystytään tuhoamaan tuhotaan tai varastetaan jos se on myytävää kamaa (kuten Strängnäsin tuomiokirkon aarteet). Kaikki mitä voidaan valehdella ja petostella valehdellaan ja petostellaan. Joukkoliikenne seisoo (kuten taas tänään), liikenne seisoo, junat suistuvat raiteiltaan ja ihmiset kuolevat sairaalajonoissa.
Silti ihmiset äänestävät sossuja ja kommunisteja jotka tuovat lisää tuholaisia maahan? Schengen- raportti kertoo miten Ruotsin rajat vuotavat kuin seula mutta se salattiin ennen vaaleja:
https://www.expressen.se/kvallsposten/granspoliser-rapport-undanholls-infor-valet/

Ullatys
Ullatys
17.9.2018 13:49

Partalapset eivät olekaan moniosaajia, vaan pyromaaneja ja joukkoraiskaajia.

Rasistinen, kelvoton nazi
Rasistinen, kelvoton nazi
19.9.2018 01:06
Vastaa...  Ullatys

Kysytään vaikka näiltä naisilta:
Sunniva Drake, Aino Pennanen, Marjaana Toiviainen… RHC:n kotilemmikinottajat…
Veronika Honkasalo, Outi Popp…

acc
acc
17.9.2018 15:40

Jos polttajat ovat eri etnistä ja kulttuurista ryhmää kuin poltettujen autojen omistajat ja haltijat, niin kyse ei ole ilkivallasta vaan sodankäynnistä.

Äly hoi älä jätä
Äly hoi älä jätä
17.9.2018 15:46

Sitä saa mitä äänestää! Ruotsalaiset äänestivät edelleen maansa tuhoajia ja ryöstäjiä! Nauttikaa nyt äänestyksenne hedelmistä!

Jarkko kainulainen
Jarkko kainulainen
17.9.2018 15:51

Hullu on tämä naapuri kansa joka on ajanut armeijansa alas ja poliisikin täysin onneton tapaus ja silti haalivat näitä muslimi maahanmuuttajia hullunlailla lisää ja lisää ruotsalaiset tekevät itsemurhan koska on vain ajan kysymys kun ruotsista tulee ensimmäinen muslimi valtio euroopassa ei voi sanoa muuta kuin että nämä suvakki hurrit ovat täysiä sekopäitä ja ansaitsevatkin kohtalonsa tyhmyytensä takia vaikka viimeiseen hengen vetooni asti tätä islamia vastustankin.