Juneksen haastattelussa Rasmus Paludan

Junes haastatteli eilen Kööpenhaminassa tunnettua lakimies Rasmus Paludania, joka perustanut uuden puolueen. Hän joutuu pitämään luotiliivejä ja henkilökohtaista hälytintä, sillä Tanska on turvallisempi kuin koskaan.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Juneksen haastattelussa Rasmus Paludan

  1. Olipa todella mielenkiintoinen haastattelu. Tsemppiä tuolle Tanskan kaverille. Kiitos Junes ja kumppanit!

  2. Joo samaa mieltä, katsoin koko haastattelun ja Rasmus pisti kovaa settiä kyllä. Toki Junes on aina sanonut ihan samaa (kuten moni muukin tietty) mutta kait toistaiseksi vain suomeksi? Hieno haastattelu, kiitos Junes ja ilmeisesti Tiina oli siinä kuvaamassa että samoin sulle 🙂 Ei myö suomalaiset ihan ummikkoja peräkammarin poikia olla, saatetaan jopa ymmärtää vähän enklantia että jaksaa kuunnella mitä tanskassa ollaan mieltä, vaikka ollaan kansallismielisiä. Vaikka suvakit väittävät ettei osata englantia, ruotsia (kuka edes haluaa) eikä lukea, kirjoittaa eikä laskea niin totuus voi yllättäen ollakin ihan toinen. Ullatuksiahan tässä maassa nykyään riittää.

    12

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.