Mariehällin syksyn murhasta kaikki vapaaksi

6dm99g3bxsjq3o7t5st8f7wf0som231.jpeg
Marraskuussa murhapaikalle vietiin kukkasia ja kynttilöitä ihan kuin joku surisi murhattua gangsteria.

Mariehällin viime syksyisen huomiota herättäneen ampumistapauksen kaikki epäillyt on nyt vapautettu syytteistä. Svean hovioikeus vapautti tänään kaksi aiemmin t10 ja 18 vuoden tuomiot saaneet nuorukaiset.

Viime vuoden marraskuussa ammutiin Tukholman Mariehällissä nuorukainen autoon keskellä kirkasta päivää. Teolle oli kymmeniä silminnäkijöitä. Tekijät seurasivat autolla kohdetta, kyseessä oli takaa-ajo. Kun kohde saatiin liipaisimelle ammuttiin takaa-ajoautosta konepistoolilla pari lippaallista kohti kohdetta.
Tekijät poistuivat paikalta ja takaa-ajossa käytetty auto löytyi poltettuna.
Teosta oli kiinni kymmeniä henkilöitä, joista seitsemää vastaan nostettiin syyte, mutta vain kaksi henkilöä tuomittiin. 24-vuotias 18 vuotta murhasta ja 23-vuotias 10 vuotta murhan yrityksestä.
Nyt Svean hovioikeus kuitenkin vapautti molemmat. Poltetusta autosta läytyi kyllä molempien DNA-jälkiä. Lisäksi autosta löytyi puoliksi palanut hanska, jossa oli samoja partikkeleita kuin ampumispaikalta löytyneissä hylsyissä. Oikeuden mukaan nämä eivät kuitenkaan riittäneet näyttöön. Lisäksi hanskan jälkiä ei voitu poissulkea muista tapauksista.

Ruotsissa hurjanpuoleiset viimeiset 2-3 päivää; ryöstöjä ja murhia


Alamaailman tietojen mukaan murha oli tilausmurha, jonka kuvio on suurinpiirtein seuraava: Murhattu XX suunnitteli erään toisen uusruotsalaisen gangsterin NN:n murhaamista. NN sai kuitenkin poliisilta vinkin, jonka mukaan XX:llä oli murhasuunnitelmia. NN tästä sitten omat murhasuunnitelmat pystyyn. Molemmat suunnittelivat siis toistensa murhaamista. NN ehti vain ensin. Rento meininki.
 

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PM
PM
18.9.2018 15:31

Helevetin hyvä, ees yksi saatu hengiltä.

Pessimisti
Pessimisti
18.9.2018 16:06

Luonnollista poistumaa, hyvä näin.

mika
mika
18.9.2018 17:26

Auto korjauksesta, 836€, elatus 220€/kk, asuntolaina 700€/kk/keskimäärin, Visa, pari kulutusluottoa, lasten puhelimet ja muut laskut mitä omakotieläjä ansaitsee remontoinnin tykö sekä sakot 600€ järjestyksenvalvojan ”kurkuttamisesta” syystä että itse käytti liikaa voimaa tilanteessa jossa sitä ei enää olisi tarvinnut ja menin vähän siihen väliin.. niin nyt on PayPal vähän hataralla mutta mielelläni otan osaa Paavon menoihin heti kun saan talouden taas pystyyn 😉 Paavon tajunnanvirtaa tarvitaan joten tukekaa häntä. Itse osallistun myös kun saan enimmän hässäkän vähän hallintaan. Yllättävät menot niin tarttee saada aisoihin 🙂

Oikeusmurha
Oikeusmurha
18.9.2018 17:54

Tietenkään ei riitä todisteet kunniakansalaisten kohdalla.
Vaan kyllä riitti todisteet valkoisen suomalaisen miehen tuomitsemiseksi syyttömänä. Googlatkaa Esa Teittinen, joka istui Ruotsissa syyttömänä yli 8 vuotta, vapautui hiljattain. En laita tähän iltapaskojen linkkejä. Paavo voisikin ehkä kirjoittaa jotain tuosta tapauksesta?