Monissa kunnassa kymmeniä asunnottomia yksintulleita

Kuvakaappaus 2018-09-18 17-41-07.png

Kumlan kunnassa ollaan kärsimässä hätää, sillä kolmisenkymmentä yksintullutta on asunnottomana. Tilanne huolestuttaa varsinkin turvapaikka-aktivisteja.

Kyse on siitä, että Kumlassa (kuten muuallakin Ruotsissa) on paljon yksintulleita ”nuoria aikuisia”. Useimmat, jotka ovat hakeneet oleskelulupaa, ovat kuitenkin saaneet kielteisen päätöksen. Tästä seuraa se, että yksintulleille ei ole tarjolla enää ilmaista majoitusta. Niin kauan kun turvapaikanhakijan prosessi on kesken hän voi asua vastaanottokeskuksessa tai muussa kunnan järjestämässä asumuksessa.

Mutta kun päällä on kielteinen päätös niin henkilö joutuu muuttamaan pois vastaanottokeskuksesta eikä kuntakaan tarjoa enää tässä tilanteessa majoitusta.

Kielteisestä päätöksestä huolimatta yksintulleet ovat edelleen Ruotsissa, koska on olemassa vielä yksi viimeinen mahdollisuus. He ovat hakeneet uudestaan oleskelulupaa toisen asteen opintojen perusteella. Ns. afgaanilain perusteella.

Turvapaikka-aktivisti Linda Karlsson kertoo SVT:n uutisille:

– Kunta on saanut valtiontukea, jotta yksintulleille voidaan hankkia asunto. Mutta tässä tilanteessa kunta sanoo, että nuorukaiset eivät ole enää heidän vastuullaan. Tämä on petosta nuorukaisia kohtaan, Karlsson sanoo.

Kumlan kunnasta sanotaan, että yksintulleille on kyllä yritetty etsiä asuntoja, mutta niitä ei yksinkertaisesti ole vapaana.

Yksintulleiden parissa tämä aiheuttaa ahdistusta. Karlsson sanoo, että monet nuorukaiset voivat hyvin huonosti ja jotkut ovat puhuneet jopa päivien päättämisestä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Monissa kunnassa kymmeniä asunnottomia yksintulleita

  1. mmmm..ihanan seksikästä. Tabu… Muslimit ovat niin eksoottisen jännittäviä kun uskaltavat toteuttaa villeimpiä seksifantasioitaan rohkeasti ja häpeilemättä. Niin ihanan maskullinista ! Skandinaaviset pikkuhomot vaan käyvät yläasteen läpi opettajaneidin nänneistä unelmoiden ja raivokkaasti kotivessoissaan runkaten kuin mitkäkin säälittävät nyhveröt. Ilmankos vanhempana ovatkin sitten naisten pompoteltavissa. Ei ei kuulkaas, aito mies on ULJAS, MUSLIMIMIES JOKA PANEE SILLOIN KUIN HUVITTAA ! Sitä kaikki naiset salaa haluavat ! Toivottavasti saamme kuulla tämmöisiä ilouutisia useamminkin nyt kun padot ovat auenneet. Ihanaa islamilaista rakkaus-syksyä kaikille !

   18
   6
   1. Onhan se varmaan aika kuuma näky nainen normaalivaatteissa, mikäli jätesäkkeihin tottunut. Skandinaavisilla miehillä on sen verran järkeä, että menevätkin vanhempana mielummin vaikka leasingnaisiin, kuin alkavat puskaraiskata. Tulee paljon halvemmaksikin. Monet leasingnaiset ovat paljon seksikkäämpiäkin, kuin suvakkivalaat.

    25
    2
 1. Afgaanien oikea paikka on Afganistanissa rakentamassa kotimaansa kuntoon. Toivotan heille hyvää paluumatkaa ja islamista luopumista.

  35
 2. Mä oon ollut Helsingissä asunnottomana aika ***** monta vuotta, joskus 90-luvun lopussa(97?) olin aluksi numero 12000 ja risat sitten kun pääsin johonkin numeroo 2000-jotain niin kaupunki muutti sääntöjä niin, että annetaan asuntoja ”tarpeen mukaan”, no luonnollisesti, ei raskaana oleva satunnaisesti työssä käyvä(riippuen kuinka hyvä rappu käytävä) valkoinen mies ei ole vieläkään kaupungilta asuntoa saanut.

  22
 3. Eikös kymmenientuhansien ihmislaumat huutaneet Ruotsissakin välkommenia – nyt on aika vastata huutoon. Ns. Suvakin iltahuuto.

  25
 4. Kerrankin saavat tehdä ihan oman ratkaisunsa ettei se allah ihan kaikesta päätä sielläkään. Mitäs muuten allah sanoikaan tuollaisista pelkuriluusereista.. ei ole paikkaa kyllä tuollaisille paratiisissa. Nyt olis hyvä tutkia sitä uskontoaan tarkemmin. Vai iskikö hirvee taqyiamikreeni?

  12
 5. Ei muuta kuin IKEAan kauloja katkomaan, tai keskustaan ajelemaan rekkaa! Tai vaihtoehtoisesti Raping Line lautalla Turkuun torille naisia tappamaan. Näin pääsee talveksi lämpimään omaan sänkyyn, syömään viidesti päivässä ja pleikkaria pelaamaan!

  13
 6. Muslimit tuskin moisesta petoksesta riemastuvat. Kaikuu ylistyshuuto jumalille vielä monta kertaa, ennen kuin rauhoittuvat? Nythän se olisi, näytön paikka…

 7. Ingrid-tädeillä on varaa mistä valita, jopa jonkinmoista yltäkylläisyyden aikaa. Vai joko on iskenyt taisteluväsymys ja pillu vaatii hieman lepoa ja ”partalapset” jäävät heitteille.

 8. Se kolmas vaihtoehto Afgaanilapsukaisille on kun on viimeinen hylsy tullut matka Tornioon ja prosessi alusta. Ei tarvitse missään tapauksessa poistua maasta perhe vielä mukaan lomailemaan kyllä Mykkänen puoltaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.