Oppilas raiskasi opettajan Jönköpingissä keskellä koulupäivää

Raiskaustapausten kirjo on hyvin monimuotoinen, niitä tapahtuu puskissa kuin kouluissa. Viimeisin ilmitullut tapaus tulee Jönköpingistä, jossa uusruotsalainen raiskasi koulunsa opettajan.

Teko tapahtui viime perjantaina jönköpingiläisessä toisen asteen koulussa. Poliisi on ottanut teosta kiinni epäiltynä 20-vuotiaan nuorukaisen. Teko tapahtui koulun tiloissa. Kun poliisi hälytettiin koululle niin tutkimusten jälkeen poliisi otti kiinni epäillyn.

SVT:n uutisten mukaan uhri voi olosuhteihin nähden hyvin. Poliisi ei tässä tilanteessa avaa asiaa enempää. Epäilty oppilas on erotettu koulusta tutkinnan ajaksi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

41 thoughts on “Oppilas raiskasi opettajan Jönköpingissä keskellä koulupäivää

 1. Partalapsista 99,9% ilmoittavat ikänsä nuoremmaksi. Näin he pääsevät kouluihin ja opettajien raiskaukset voimankäytön osoituksena lisääntyvät. Nuo eivät ymmärrä muuta kuin vastausta väkivallalla.

  94
 2. Vakava seksihätätila iski ilmeisesti kesken koulupäivän. Nyt täytyy vain suvaita ja ymmärtää.

  89
  2
 3. Ja sitten kun se laillinenkin puoli näillä aikuisilla äijillä on 8 tunnin pelipäiviä Pleikalla, pikkutyttöjen naurattamista ja hiustaiteen luomista. Missähän kohtaa tuli annettua suostumus tämän paskan kustannuksiin osallitumiseen? Varmaan jossain kolmen promillen kohdalla.

  71
 4. Ja mitä tästä sanovat suvakit: ”Sitä on kanssa kaikenlaista hutsua opettajana nykyään! On tietenkin vemputettu persettä pikkupojan nenän edessä ihan tahallisesti!”

  93
   1. Silloin ei voida puhua raiskauksesta, ehkä vastentahtoisesta seksuaalisesta avustuksesta.
    Jokainen suvakki on LÄHEStulkoon antanut luvan raiskaamiselle.

    66
    1
   2. Ei vain voinut vaan opettaja oli suvakki. Tällaistä oli kirjoitellut iltalehden uutisen mukaan sosiaaliseen mediaan:

    ”– Et kuunnellut, kun sanoin ei. Et välittänyt, että vartaloni pelkäsi kuollakseen, et välittänyt että satutit minua vain, jotta saisit tyydytystä. Mutta kerronko ikinä kenellekään? En koskaan. Kuolinpäivääni saakka kiellän tämän. Miksi? Koska tällä ei ole väliä. Se, mikä on tapahtunut, on tapahtunut, opettaja kirjoitti lisäksi Aftonbladetin mukaan.”

    Missä ihmeen maailmoissa nämä tälläiset naiset elävät voiko joku selittää ?…Taikalapanen taisi unohtua kotiin ja sehän estää raiskauksen YLE:nkin videon mukaan. Taikalapanen raiskaajan naaman eteen ja jyrkkä EI. Lapanen olisi pelastanut tämänkin naisen. Huomiokaa muuten ettei taaskaan sanaakaan tekijän ulkomaalaisuudesta.

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/e738ef4d-0290-4228-ba59-3cd9e4d1146f_ul.shtml

  1. Ei niin, kummallista etteivät muistuttaneet opettajaa, että olisi poliisin soittanut paikalle.

 5. Vaimoni on opettaja. Jos hänelle kävisi noin, kostaisin syylliselle ruhjovia voimakeinoja käyttäen (108 kg).

  55
  1. Vaimoni ei ole opettaja, mutta kylläkin myös rikastajien kanssa tekemisissä. Sama reaktio ja kilolleen sama paino!

   35
 6. ”Epäilty oppilas on erotettu koulusta tutkinnan ajaksi”, miks ihmeessä, ”poikaraukan” opinnot vaan katkeaa ja karkotus uhkaa. Kyllä ovat rasistisia.

  60
  1. ”Tutkinnonajaksi erotettu”? Ja vitut,mitä niistä selvistä asioista tutkii.?????????????????????????

   24
 7. Minkälainen tilanne on mahtanut olla, onko opettaja laulanut pää-olkapäät-peppu-polvet-varpaat kun nuorukainen on noin innostunut. Mitäs lauleskelevat nuo suvaitsevat opettajat. Tottakai hän oli suvakki, kaikki opettajathan ovat.
  Ja uutisen mukaan ”uhri voi hyvin” joten ope varmaan olikin odottanut jotain, viimeinkin.

  46
  2
 8. Mikä tässä on ongelmana? Muslimi teki juuri niin kuin islam käskee. Oliko opettajalla miespuolinen sukulainen seuranaan? Käyttikö opettaja burkaa? Eikö? No sitten opettaja on HUORA, ja muslimi saa raiskata kuinka monta huoraa vaan huvittaa. Tässä ei ole minkäänlaista ongelmaa. Odotamme vielä muutaman vuoden kunnes Ruotsissa on muslimien ylivalta, niin silloin nämä jutut menevät niin että opettajahuorien raiskausten jälkeen opettajahuorat kivitetään kuoliaaksi koulujen pihoilla. Ala-asteen pikkupoikamuslimit saavat myöskin heittää kiviä. ALLAHU AKBAR! Tervetuloa uuteen jännittävään Ruotsiin!

  78
  1
 9. Opettajathan ovat mitä suurimmassa määrin mädätystä olleet edistämässä lapsia ja nuoria aivopesemällä joten siinä mielessä meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen.Hyvä että pääsevät itsekin nauttimaan suvaitsevaisuutensa hedelmistä välillä eivätkä aina vain ne oppilaat jotka eivät voi vaikuttaa edes äänestämällä.

  51
  3
  1. Opettajat on yksi ammattikunta, joka on pakotettu (jos haluaa alalla toimia) tai aivopesty myötäilemään vallitsevaa ’humanistista ideologiaa’ – ihan kuin siellä ei olisi jo ennestään kohtalaisen suuria haasteita

   29
   1
 10. Vanha normaali kansankodissa. Eiköhän svedutkin sen jo ymmärrä tai ainakin pitäisi kun vaalitulosta katselee. Sitä saa mitä tilaa ja homma senkuin kiihtyy. Jossain vaiheessa sota siirretään seuraavalle tasolle ja svedut jatkavat peukkunsa imemistä.

  35
 11. Poliisin teknisen tutkimuksen valmistuttua tiedämme tarkemmat mitat

  12
 12. Jokohan se on Suomessa? Mykkänen ostaa passin kaverille, niin pääsee heti ”työhommiin”.

  30
 13. Koulujen miespuolistenkin opettajien on syytä olla tarkkana ettei matu pääse porautumaan takkaapäin aunukseen. Vielä sekin päivä koittaa- voipi olla jo vaikka huomenna!

  26
 14. Siis vastahan kansankäräjät sääti lain, jonka mukaan hylsyn saaneet ja kaikki valitustiet käyttäneet turvapaikkasluibailijat voivat välttää palautuksen kotipaskastaniaan menemällä kouluun. Liekö ollut tällainen tapaus tässäkin kyseessä? Onnea vaan swedupetterit, itse olette tätä kerjänneet.

  18
 15. Yläasteesta kysymys ja ilmoitetaan iäksi 20 vuotta ?!?!!
  Tästä kehkeytyy väkisinkin tiettyjä johtopäätöksiä…

  22
  1. Yllättyikö joku että alaikäisellä miehellä on jo ennestään rikosrekisteri. Paljonkohan noita rötösmiehiä istuu Suomenkin kouluissa ?

   13
    1. Ehkä piankin näemme käytännön, jossa epäillyn tai tutkittavan nimi salataan ja lomakkeisiin laitetaan nimen sijasta jokin häneen liitetty numerosarja. Sitä sanottaisiin tutkintatunnukseksi tai väliaikaiseksi tutkintahenkillöliisyydeksi taikka oikeusnimeksi.

     Oikeudenkäynneissä käytettäisiin oikean nimen sijasta tätä numerosarjaa. Kun henkilö tuomittaisiin vankilaan, niin hänestä käytettäisiin vankilassa vain vankinumeroa.

     Näin voitaisiin salata suurelta yleisöltä rikoksia tehneiden etnisyys. Veikkaanpa, että Ruotsi ja sen seuraajavaltio Suomi valitsevat tämän tien. Todellisuus on liian rankka. Nyt vallassaolijat tekevät kaikkensa, että voivat elää unelmissaan.

 16. Heitteleehän suomalaislapsetkin sinitarran palasia opettajan niskaan. Hajaantukaa, ei täällä oo mitään nähtävää!

 17. Ruotsissa kaikki seisoo: ruotsalaisten järki, maahantunkijoiden kalut ja Tukholman koko vihreän linjan metroliikenne. Hyvin menee!

  15
 18. onkin jo aika uudelleensovittaa erinomainen Abban biisi ”when i kissed the teacher” versioon ”when i raped the teacher” esittäjäksi ehodtan vaikkapa Mahgreb Blatte bändiä

 19. No juu onhan se raisakaus väärin mutta nyt sentään osui oikeaan kohteeseen eikä viattomaan pikkulapseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.