Paavo lukee uutisia norjaksi

Mitä ollaan mieltä? Pitäisikö hakea Norjan yleisradioon uutislikijaksi?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Paavo lukee uutisia norjaksi

  1. Ei varmaa ollu saamea, mutta puheen nuotti ja rytmi tuovat mieleen YLE:n saamen kieliset uutiset.

  2. Sen verran sain kouluruotslla selvää, että Einarin pitää ottaa vähän siideriä kyetäkseen melomaan ylävirtaan töihin mennessä, ettei tule leimatuksi marttyyriksi, jos joutuu helikopterilla virrasta noukituksi.

    11
    1. Ei kuulostanut Norjalta. Kun vuosia sitten asuin Ruotsissa, minulla oli norjalainen ystävä, joka puhui minulle norjaa. Kun hän kesken ruotsinkielen vaihtoi norjankieleen, en ymmärtänyt mitään. Hän nauroi minulle, kun ensin olin ymmärtäväni mitä hän puhui.

  3. Enempi ylä ja ala painotuksia niin hyvä tulee. Itse kun olin Norjassa hommissa, Nykänen oli suosion huipulla ja sen huomasi. Muutenhan norskit eivät suomalaisista perustaneet, jupoppoja ja tarttuivat heti puukkoon. Työkaverini lensi trodheimissa melkein joka kapakasta pihalle kun se viina ei oikein ”sopinut”

  4. No ei kyllä hajuakaan norjankielestä… Laitappa sen sijaan uusiksi se ”On ne niin ihania nuo meidän pojat!”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.