Rosengårdissa ammuntaa, sihti huono

Kuvakaappaus 2018-09-18 15-51-57

Malmön Rosengårdissa oli taas viime yönä villin lännen meininki, tosin osumatarkkuus oli hakusessa.

Ampumaharjoitukset alkoivat klo 00.45 aikaan kun kaksi uusruotsalaista jengiä selvitteli välejään. Hälytyskeskus sai soittoja, joiden mukaan Hårdin tiellä oli ammuttu useita laukauksia. Poliisn mukaan useita aseita käytettiin.

Tähtäimet olivat kuitenkin vinossa, sillä ketään ei saatu hengiltä. Tietojen mukaan kukaan ei ole hakeutunut sairaalaan eikä poliisi löytänyt paikalta haavoittuneita. Alue eristettiin ja aloitettiin tekninen tutkinta.

Poliisi otti myöhemmin aamuyöstä kaksi henkilöä kiinni epäiltynä murhan yrityksestä.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Rosengårdissa ammuntaa, sihti huono

 1. Ruotsi alkaa olla villimpi länsi kuin villilänsi. Tätä ne puuhaavat Suomeenkin. Ovat hiljaa Ruotsin tilanteen kehityksestä, tai sanoisiko rappeutumisesta, jotta saisivat rauhassa hankkia Suomeen ihan samat olosuhteet. Lisäksi tietysti piilottelevat Suomessa tapahtuvaa rikastumista.

  Täytyy oikein ihmetellä, että kuinka osaavatkaan olla poliitikot ja media niin valheellisia ja vastuuttomia touhuissaan, että tieten tahtoen valehtelevat kansalle ja vievät kansaa kuin pässiä narussa kohti aiemmin niin lintukotoisen maan turvallisuuden ja elinolosuhteiden pilaamista.

  15
  1. ”kuinka osaavatkaan olla poliitikot ja media niin valheellisia ja vastuuttomia”
   – Poliitikot ovat joko
   1. Tyhmiä
   2. Pahoja
   3. Ostettuja
   Itse ne usko että kukaan olisi niin tyhmä että haluaisi tuhota oman maansa, joten pidän vaihtoehtoja 2 ja 3 todennäköisimpinä. Joku minua viisaampi on sanonut että politiikassa mikään ei ole sattumaa.

   11
 2. Eikös joitain vuosia takaperin joku kunta järjestänytkin tulijoille ampumakurssitusta noin kotouttamismielessä, muistelen ma. Saisivat jatkaa isossa mittakaavassa, sillä omatoiminen apuharvennus taitaa olla ainoa ajateltavissa oleva keino suitsia matujen määrää Ruotsissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.