Örebrossa tulitaistelu, kaksi sairaalaan ja sairaalan pihalle joukkotappelu

Kuvakaappaus 2018-09-19 21-36-40

Örebrossa saatiin ilta päätökseen pienimuotoisella sodalla. Kahta miestä ammuttiin Vivallan ongelmalähiön kupeessa sijaitsevalla Markbackenin alueella.

Tapahtumat alkoivat hieman ennen ilta kuutta paikallista aikaa kun Örnsköldsgatanilla kaksi tai useampi ampuja alkoi tulittaa kahta miestä. Poliisi ei kuitenkaan iltaan mennessä avannut asiaa tutkinnallisista syistä. Poliisin tiedottaja Stefan Dangardt kertoi paikallislehti Nerikes Allehandalle:
– Emme toistaiseksi tiedä tarkkaan ammuttiinko henkilöitä samalla paikalla vai tapahtuiko ammunta kahdessa eri paikassa. Emme tiedä sitäkään tapahtuiko ammunta sisällä vai ulkona.
Poliisi ei kerro tapahtuman muita yksityiskohtia.
Molemmat kohteet toimitettiin sairaalaan. Vammat olivat vakavia, mutta ei hengenvaarallisia. Heti tämän jälkeen poliisi joutui sulkemaan sairaalan. Paikalle kertyi kymmeniä uusruotsalaisia, jotka alkoivat tappelemaan sairaalan aulassa ja pihalla.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jukka makkonen
Jukka makkonen
19.9.2018 22:14

uusruotsalaiset tekee sentään jotain oikein,tällä menolla heidän määränsä sentään vähän vähenee.

Musta makkara
Musta makkara
19.9.2018 22:24

Jaahas. Siellä taas useampi haluaa kalifiksi kalifin paikalle. Oikein vituttaa, kun Ahmed Ahne tuntui olevan varsin mainio sarjakuva silloin joskus lapsena. Totuuden tultua julki näyttää siltä, että ko sarja oli varsinaista unelmahöttöä.

Marja E
Marja E
19.9.2018 22:31

Miksi eivat mene tappelemaan sinne mista ovat tulleet? Eiko maahan muutto tuonut sita onnea mita ehka hakevat….just wondering! Tietysti taallakin on tappelijoita ( sitahan ONNETTOMAT JA ERI TAVALLA TYHMAT tekevat!!!! ) , mutta taallla missa asun ( Floridassa , hieman etelaan suomalaisesta kaupungista) on ollut ihan hyva asua! Ja MEIDAN POLIISIT AJAVAT ROISTOT SINNE MINNE KUULUVAT , JA HE PITAVAT MEISTA KANSALAISISTA HYVAA HUOLTA .Poliisi asema on noin parin mailin paassa , ja vien silloin talloin jotain ’snaks’ia , erilaisia pahkinoita , syotavaksi, ja he ovat mielissaan! Miten tuo kavisi Suomessa …….Ruotsissa en tieda ?

kanander
kanander
19.9.2018 23:33

Rikolliset mamu-klaanit selvittelevät välejään ja ruotsalaiset potilaat ja hoitajat pelkäävät. On -kele meininkiä ja tämähän jatkuu vaalituloksen perusteella.

Unelmista totta
Unelmista totta
20.9.2018 02:59

Ruotsalaiset tilasivat unelmaa, joten tässä sitä nyt olisi tarjolla. Autot palaa, kranaatit lentää ja pyssyt paukkuvat läpi yön. Koskahan nämä alkavat yleistyä Suomessa ?

minä_muistan
minä_muistan
20.9.2018 09:26
Vastaa...  Unelmista totta

Kyllä sitä on Suomeenkin tilattu etnistä säpinää. Vihervasemmiston järjestämissä ”MEILLÄ ON UNELMA” juhlissa toivotettiin tervetulleeksi nimenomaan näitä ammuskelijoita ja joukkoraiskaajia Suomeen.
Ei siitä nyt ole kun 3v ,että pitäis tuo muistaa.
Vaikkakin äänestäjiem muistin sanotaan olevan 3 kuukautta pisimmillään.

Minä
Minä
20.9.2018 04:29

Joka päivä saamme todisteita siitä, että Stubb oli oikeassa luvatessaan monikulttuurisuuden olevan rikkautta ja Ruotsin olevan maailman turvallisin maa.

kossu
kossu
20.9.2018 10:21

Nämä nyt periaatteessa ihan hyviä uutisia,pieni miinus kun jäi ”kitumaan” sillä kun ei näitä muuten saada maasta pois niin hoitavat itse sen homman…..näiden keskuudessa ns. luonnollista poistumaa……..