Örebrossa tulitaistelu, kaksi sairaalaan ja sairaalan pihalle joukkotappelu

Kuvakaappaus 2018-09-19 21-36-40

Örebrossa saatiin ilta päätökseen pienimuotoisella sodalla. Kahta miestä ammuttiin Vivallan ongelmalähiön kupeessa sijaitsevalla Markbackenin alueella.

Tapahtumat alkoivat hieman ennen ilta kuutta paikallista aikaa kun Örnsköldsgatanilla kaksi tai useampi ampuja alkoi tulittaa kahta miestä. Poliisi ei kuitenkaan iltaan mennessä avannut asiaa tutkinnallisista syistä. Poliisin tiedottaja Stefan Dangardt kertoi paikallislehti Nerikes Allehandalle:

– Emme toistaiseksi tiedä tarkkaan ammuttiinko henkilöitä samalla paikalla vai tapahtuiko ammunta kahdessa eri paikassa. Emme tiedä sitäkään tapahtuiko ammunta sisällä vai ulkona.

Poliisi ei kerro tapahtuman muita yksityiskohtia.

Molemmat kohteet toimitettiin sairaalaan. Vammat olivat vakavia, mutta ei hengenvaarallisia. Heti tämän jälkeen poliisi joutui sulkemaan sairaalan. Paikalle kertyi kymmeniä uusruotsalaisia, jotka alkoivat tappelemaan sairaalan aulassa ja pihalla.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Örebrossa tulitaistelu, kaksi sairaalaan ja sairaalan pihalle joukkotappelu

 1. uusruotsalaiset tekee sentään jotain oikein,tällä menolla heidän määränsä sentään vähän vähenee.

  25
 2. Jaahas. Siellä taas useampi haluaa kalifiksi kalifin paikalle. Oikein vituttaa, kun Ahmed Ahne tuntui olevan varsin mainio sarjakuva silloin joskus lapsena. Totuuden tultua julki näyttää siltä, että ko sarja oli varsinaista unelmahöttöä.

  16
 3. Miksi eivat mene tappelemaan sinne mista ovat tulleet? Eiko maahan muutto tuonut sita onnea mita ehka hakevat….just wondering! Tietysti taallakin on tappelijoita ( sitahan ONNETTOMAT JA ERI TAVALLA TYHMAT tekevat!!!! ) , mutta taallla missa asun ( Floridassa , hieman etelaan suomalaisesta kaupungista) on ollut ihan hyva asua! Ja MEIDAN POLIISIT AJAVAT ROISTOT SINNE MINNE KUULUVAT , JA HE PITAVAT MEISTA KANSALAISISTA HYVAA HUOLTA .Poliisi asema on noin parin mailin paassa , ja vien silloin talloin jotain ’snaks’ia , erilaisia pahkinoita , syotavaksi, ja he ovat mielissaan! Miten tuo kavisi Suomessa …….Ruotsissa en tieda ?

  17
 4. Rikolliset mamu-klaanit selvittelevät välejään ja ruotsalaiset potilaat ja hoitajat pelkäävät. On -kele meininkiä ja tämähän jatkuu vaalituloksen perusteella.

  20
 5. Ruotsalaiset tilasivat unelmaa, joten tässä sitä nyt olisi tarjolla. Autot palaa, kranaatit lentää ja pyssyt paukkuvat läpi yön. Koskahan nämä alkavat yleistyä Suomessa ?

  11
  1. Kyllä sitä on Suomeenkin tilattu etnistä säpinää. Vihervasemmiston järjestämissä ”MEILLÄ ON UNELMA” juhlissa toivotettiin tervetulleeksi nimenomaan näitä ammuskelijoita ja joukkoraiskaajia Suomeen.

   Ei siitä nyt ole kun 3v ,että pitäis tuo muistaa.
   Vaikkakin äänestäjiem muistin sanotaan olevan 3 kuukautta pisimmillään.

   10
 6. Joka päivä saamme todisteita siitä, että Stubb oli oikeassa luvatessaan monikulttuurisuuden olevan rikkautta ja Ruotsin olevan maailman turvallisin maa.

  13
 7. Nämä nyt periaatteessa ihan hyviä uutisia,pieni miinus kun jäi ”kitumaan” sillä kun ei näitä muuten saada maasta pois niin hoitavat itse sen homman…..näiden keskuudessa ns. luonnollista poistumaa……..

Comments are closed.