Södertäljessä räjäytettiin ortodoksikirkko

99eee20997a632702b762446d8bff8085631cf28

Södertäljessä räjäyttettiin viime yönä syyrialainen ortodoksikirkko. Kirkon julkisivu sai suuria vahinkoja, henkilövahingoilta vältyttiin.

Poliisi sai ilmoituksen klo 01.00 aikaan Södertäljen Genetassa sijaitsevaan kirkkoon, jossa oli tapahtunut iso räjähdys. Kyseessä on S:t Afrem syyrialainen ortodoksikirkko. Räjähdyspanos oli aseteltu luultavasti kirkon eteiseen rikkomalla ikkuna. Rakennuksen julkisivu sai suuria vaurioita.

Räjähdys oli sen verran iso, että se kuultiin koko Södertäljen alueella. Lähistöllä olleet ihmiset kertovat mm. SVT:n uutisille, että räjähdystä seurasi iso paineaalto.

Poliisi eristi ison alueen ja Tukholmasta saapui poliisin pommiryhmä, joka haravoi aluetta pommikoirien avulla mahdollisten lisäpanosten löytämiskeksi.

Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta. Teon motiivi on myös toistaiseksi tuntematon.

2861316ecd5d76c6f8b55813ccf11a6c7c74caf0

Södertäljessä on toisinaan hyvin kireä tunnelma muslimitaustaisten ja kristittyjen tulijoiden välillä. Toisaalta kyseisen kirkon piiristä Södertäljen ja Botkyrkan alueella selvisi joitakin vuosia sitten suuri miljoonapetos, jossa seurakunta valelaskutti kunnilta tekaistuilla kotihoitopalveluilla suuria summia.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Södertäljessä räjäytettiin ortodoksikirkko

  1. Jos olisi ollut moskeija, niin olsi uutisoitu myös suomen valtamediassa. Ja tekijä olisi ollut tietenkin razizti nazzi, valkoinen hetero.

    22

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.