Trelleborgissa ammuttiin ikkunan läpi ravintolaan

Kuvakaappaus 2018-09-19 18-53-57.png

Trelleborgilaisessa ravintolassa koettiin viime yönä kauhunhetkiä kun avoinna olleeseen ravintolaan ammuttiin kadulta useita laukauksia.

Tapahtuma alkoi hieman ennen puoltayötä nopeastai, ja oli yhtä nopeasti ohi. Tietojen mukaan ainakin kymmenkunta laukusta ammuttiin ja puolenkymmentä luotia meni ikkunan läpi ravintolaan sisään. Ihmeen kaupalla kukaa ei kuitenkaan loukkaantunut.

Kaksi tekijää nähtiin poistuvan paikalta heti tapahtuman jälkeen mopedilla, joka löydettiin kohta sen jälkeen poltettuna lähistöltä. Poliisi otti yöllä kiinni 25-vuotiaan henkilön, mutta hänet päästettiin aamulla vapaaksi.

Toistaiseksi ei tiedetä teon motiivia. Teko ei kuitenkaan ollut summittainen iloammuskelu vaan pakoreitti ja poltettu mopedi osoittavat, että teko oli suunniteltu.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Trelleborgissa ammuttiin ikkunan läpi ravintolaan

  1. Rikos ja pakovälineenä skootteri, joka hetken kuluttua löytyy poltettuna. Sen verran usein toistuva kuvio, että järjestäytyneen rikollisuuden hommia.

    13
    1. Kohtahan siirrytään talviaikaan ja silloin muistisäännön mukaan ”grilli otetaan sisälle”.

      13
  2. jos ei sanoittais maata missä nää tapahtuu,niin ihmiset sanois,on se hirveetä olla maassa jossa soditaan.eikö suomi voisi lähettää rauhanturvaajia ja tuoda suomeen naiset ja lapset turvaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.