Trondheimissä selviteltiin välejä, kaksi afgaania hengiltä

Kuvakaappaus 2018-09-19 22-13-04.png

Norjan Trondheimissa tapahtui maanantaina kaksoimurha. Kohteet olivat yksintulleita afgaaneja ja ampujaksi epäillään myös yksintullutta afgaania.

Tapahtumat alkoivat maanantai-iltana klo 18.00 paikallista aikaa kun poliisi sai ilmoituksen ampumistapauksesta Trondheimissa sijaistevassa asunnossa. Poliisin saavuttua paikalle asunnosta löydettiin kaksi ammuttua henkilöä. Toinen julistettiin kuolleeksi jo paikan päällä, toinen hetkeä myöhemmin sairaalassa.

Kohta tapahtuman jälkeen poliisi sai yhteyden tekijään Trondheimin rautatieasemalla. Tekijä ei uskonut poliisin käskytystä, joten poliisi joutui ampumaan tekijää jalkaan saadakseen tämän kiinni.

Poliisi on toistaiseksi vaitonainen asian taustoista ja tekotavasta. Vain se kerrotaan, että kahta kohdetta ammuttiin asunnossa, joista toinen kuoli heti ja toinen sairaalassa.

https://www.adressa.no/

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Trondheimissä selviteltiin välejä, kaksi afgaania hengiltä

 1. Ihme juttu, että afgaanit muka ampuvat toisiaan Norjassa, joka tarjoaa turvaa sotaa ja vainoa pakeneville aivan yksin maahanmuuttaville lapsukaisille.

  Vähän viittaa rasismiin moinen uutisointi.

  58
  1
 2. Kun minä viimeksi kävin Trondheimissä ei siellä edes tiedetty mikä sellainen ilmiö kuin matu on. Nyt tiedetään.

  45
 3. Voi ei mikä menetys. Siinä menivät lupaavat koneinsinöörit tai kirurgit.

  50
   1. Astronautti jäi ilmeisesti henkiin, mutta valitettavasti hänelle taitaa tulla pitkä loma…ei kun siis.linnareissu joten Norja menetti hänetkin.

    20
    1. Lapsukaiset kepposteli, ei tosta seuraa ku nuorisorangaistus(mikä vittu sekin on) ja pullahali.

     15
    2. Ei Norja häntä menettäny,nyt tälle on turvapaikkaja ja elätys/eläke taattu Norjassa.

     16
  1. Ja tälläiseen aikaan kun polttomoottoreista yritetään tehdä mahdollisimman vähäpäästöisiä.Minua tuo ei henkilökohtaisesti kosketa kun en koskaan tule millään ekohimmelillä ajamaan.

   1. Eihän ne hienot urealaitteetkaan työkoneissa, sekä kuorma-autoissakaan ole käytössä kuin näyttely-kalustossa. Heti kun se kone tai kuorma-auto lähtee oikeisiin hommiin, niin adbluet poistetaan käytöstä. En kuitenkaan usko että nämä menehtyneet insinöörit osaavat poistaa noita käytöstä. Muuten koki nyt kyllä Norjan yhteisö kovan menetyksen, otan osaa.

    1. Kyllä osaavat. Göteborgissakin saivat poistettua saastuttavat komponentit reilusta sadasta autosta tässä taannoin. Tosin siinä meni vähän ylimääräistä mukana mutta tarkoitus oli hyvä ja lopputulos luonnolle kokonaisuudessaan positiivinen.

     1. Miten sen nyt ottaa, tuleehan palokaasuista päästöjä. Ajoneuvo on vaan tuollaisen disabloinnin seurauksena vähän käyttökelvoton.

      1. Parempi kerta pölähdys kuin jatkuva tuprutus, viidakon vanha sanonta.

 4. Hermostui varmaan siitä, kun toinen sanoi E = mc2 ja toinen tuumasi, että se pyörii sittenkin.

  Ja lääkärikokelas ei tykännyt kun toiset osasivat fysiikkaa ja hän vain lääketiedettä.

  Tai sitten oli vaan liian kova ikävä vuohia ja kaverit sattuivat olemaan sopivasti lähellä.

  29
  1. Ja natsit olivat miehittäneet kaikki vapaana olleet vuohipaimenen työpaikat. Onneksi kamelikuskin paikkoja ei ole vielä viety. Hei nyt Suomi uuteen nousuun ja kamelit kehiin. Kaarnalaivat ja kamelit ovat mittaamaton voimavara jonka rasistit ovat poissulkeneet.

   27
   1. Nyt olisi vihreillä hyvä paikka kunnostautua ja ehdottaa, että esim. maataloudessa ja metsätaloudessa saastuttavat koneet heti pois ja tilalle ekologinen kameli. Suomi nousuun ja työpaikat lisääntyvät. Hyvinhän metsätyötkin hoituivat aikoinaan hevosellakin, miksi siis kameli huonompi olisi.

 5. Mikä saa sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet ammuskelemaan? Natzit ja rasistit! Nyyh…

  27
  1. Jospa oli pahaa puuroa ja kauhea seksihätätila. Kyllähän siinä mieli pahoittuu miehellä.

   18
 6. Nuorena miehenä kun olin töissä Trondheimissä olimme kerran (no olihan niitä muutamia) kapakkakierroksella viikonloppuna. Kapakoiden menessä kiinni siinä keskustassa oli paikka jossa porukkaa kertyi odottelmaan takseja, oli paljon opiskelijoita. Ihmettelin neekeriden määrää ja kaverini varoitti etten möläyttäisi mitään, lyövät kuulemma stiletillä helposti. No en malttanut sano ääneen kommenttia kun vaalea neito imutteli mustan murjaani kanssa. Kaverini otti heti ritolat kun musta mulatti tuli heti sönköttämään englanniksi että sanoninko neekeri sanan. Oli päätä pisempi iso kuntakinte tyyppinen. Nauratti jälkeen päin kun vastasin suomeksi että minähän sanon mitä huvittaa ja painu neekeri vittuun. Kävelin taksille ja nekru jä suu auki katsomaan ja ajoin kämpille. Silloin ei ollut niinkään ”kiintiöpakolaisia” vaan olivat kait ”opiskelijoita”

  18
 7. Paljonkohan näitä afgoja on kaikenkaikkiaan päästetty Pohjolaan? Heitä pyörii joka puolella: joko neitimäisiä hiustaiteilijoita tai sitten elähtäneen näköisiä, juonteisia ja ryppyisiä äijiä melkein pultsarityyliin. Oli suuri munaus ottaa heidät vastaan ja pitää täällä jonkin typerän lukioverukkeen perusteella. Nyt he vaativat mediassa asuntoja mutta kunnat sanovat ”olette täysikäisiä joten hankkikaa asuntonne itse!”

  Ei neiti osaa, jaksa eikä viitsi vaan syyttää yhteiskuntaa.

  12
 8. Siellä Afganistanissa poikien muorit odottavat 20 vuotta seuraavaa tekstaria kullannupuiltaan. Väärillä henkilöllisyyksillä esiintyneiden afgaanien koteihin eivät viranomaisetkaan saa yhteyttä ilmoittaakseen kuolinviestin. Vaan mitäs siitä.

 9. Tämäkin välikohtaus työllisti monta viranomaista, vankilan henkilökuntaa sekä hauturin ja bkt se vain jatkaa kasvuaan.

  Kaikkia meitä tarvitaan.

  10

Comments are closed.