Irakilainen vangittiin Porin murhasta

Finskan-porukka-660x440
Albu-Salih Alaa kuvassa ei-pikselöitynä.

Satakunan käräjäoikeus vangitsi eilen Porin viime sunnuntaisesta murhasta epäiltynä irakilaisen vuonna 1990 syntyneet Albu-Salih Alaa Kadhim Mahdin. Epäilty määrättiin passitettavaksi Porin poliisivankilaan/ Turun vankilaan.

Tapaus sattui viime sunnuntaina. Palolaitos sai hälytyksen Porin Itäpuistossa sijaitsevaan asuntoon, jossa oli tulipalo. Palolaitos löysikin asunnonhaltijan kuolleena asunnosta. Poliisin tutkinnassa selvisi, että uhrilta löytyi väkivaltaan viittaavia vammoja, jotka olivat aiheuttaneet kuoleman.
Asiasta oli kiinni useita henkilöitä, mutta kaikki muut on vapautettu, paitsi Albu-Salih, joka siis vangittiin teosta epäiltynä. Miehellä ei ollut mitään sanottavaa vangitsemisesta.
Albu-Salih on tunnettu Satakunnan suunnalla. Hän pääsi Sastamalana Kaukokiidolle ”töihin” Kotona Karkussa-nimisen hankkeen voimin. Projektin katsottiin olevan osa hyvää integraatiota, jossa irakilaisille hankittiin ”työtä”. Albu-Salih oli Alueviestin mukaan ahkera työntekijä ja pidetty irakilainen.
Kaiken lisäksi mies on ollut Porin Teljän seurakunnassa seurakuntavaaliehdokkaana, kuten uhrikin. Teljän seurakunta kertoo omassa tiedotteessaan toivovan malttia. Seurakunnasta ollaan järkyttyneitä tapahtumien tiimoilta.
Mikä integraatiossa meni pieleen?

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Systeemin lemmikki
Systeemin lemmikki
20.9.2018 13:52

Milloin systeemi oppii lemmikkiensä todellisen luonteen? Kantasuomalaista ei todellakaan systeemi palvele tuolla tavalla, usein joutuu polvillaan kerjäämään töitä ja sekään ei aina auta. ”Juu eivät he vie kantasuomalaiselta työpaikkoja, ei” , sanovat poliitikot. Olen pitkään seurannut valtamedian ja muidenkin kuvausta terroristeista, murhaajista, lapsenraiskareista ym ja se on juuri tuo: ” Ai kun se oli NIIN mukava poika!” He ovat aina mukavia, ahkeria, pidettyjä, hiljaisia, kilttejä. Kukaan ei koskaan sano, että hän oli aivan k*sipää. Kannattaa palkata se seuraavakin lemmikki. Ullatusta pukkaa.

anti-sjw
anti-sjw
20.9.2018 14:00

Hommaforumilla mielenkiintoista tarinaa seurakunnan kirkkoherra Kaisa Huhtelan historiasta. Osallistunut mm. paperittomien piilotteluun kirkossa ja toimistotiloissa. Yksi murhaaja ja tuhopolttaja ei saa tuollaisen suvakin päätä kääntymään.

Anonymous
Anonymous
20.9.2018 14:12
Vastaa...  anti-sjw
Goran Kaltenbrunner
Goran Kaltenbrunner
20.9.2018 14:49
Vastaa...  anti-sjw

Porin Pöljän SRK. Porin uskonpuhdistaja, puhdistaa jäsenensä siviilirek. puolelle.

Basism
Basism
20.9.2018 14:52
Vastaa...  anti-sjw

Kaisa Huhtela, ruskean ison kyrvän himoitsija. Koko olemus, elämä, koulutus, elämänsä tarkoitus on rumana naisena saada arabi/neekerikyrpää. Aivoton, himojensa orja. Turhake. Aivan kuten miljoonat samanlaiset akat. Onko kukaan ikinä nähnyt kaunista suvakkinaista? Aivan.

Xxcx
Xxcx
21.9.2018 10:50
Vastaa...  Basism

Mauton viesti, joka vie asialta pohjan ja uskottavuuden. Ei tajukankaan linjaa .

Himokas Soini
Himokas Soini
25.9.2018 01:18
Vastaa...  Xxcx

Kaisa terve…

Yksintullut lapsonen
Yksintullut lapsonen
20.9.2018 14:12

Vai että malttia!? Mitä ikinä se tarkoittaakaan suvakkiseurakunnan sanavarastossa. Eli uhri oli seurakunnan hyväntekijä, joka piti yksintulleelle lapsukaiselle iltapyhäkoulua. Heille tuli varmaan joku riita jonkun raamatunkohdan tulkinnasta. Siitä voi tunnetusti tulla kiihkeitä edesottamuksia puolin ja toisin. Tämä on yksi vaihtoehto. Vai pitäisikö seurakunnalle sanoa, että sitä saa mitä tilaa täysin mitoin kukkupäin. Ehkä opit sen sä nyt, mutta epäilenpä sitä.

Valtsu
Valtsu
20.9.2018 14:36

Vähän tulkintaa ja sosiaalisen konstruktion hahmottamista, niin Albu on oikeastaan varsinainen uhri. Hiukan ihmetyttää, että vaikka Alueviestin jutussa koneinsinööreille oli korostettu Kaukokiidossa mm. naisten tasa-arvoa, niin silti näin pääsi käymään. Toki mukavaa lukea, että Sastamalan työllisyystilanne on niin hyvä, että liiat työpaikat voi korvamerkitä kielitaidottomille hepuille, joista ei ole kellään mitään tietoa.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.9.2018 14:36

Olisiko jonkin toisen kirjasen tulkinta ollut kaverin mielestä osuvampi kuin Raamatun ja riita kehkeytyikin siitä?
Jos kaveri on kääntynyt kristinuskoon Suomeen tultuaan, niin ei tuo toiminta vaikuta kääntyneeltä vaan ’kääntyneeltä’.

Valtsu
Valtsu
20.9.2018 14:24

”Mikä integraatiossa meni pieleen?”
Mitenkä niin pieleen? Integroitumisessa tärkeimmäksi on todettu omakielinen opetus ja erityisen arvokkaana on nähty oman kulttuuriperinnön säilyttäminen. Eli meni juuri niin kuin toivotaankin. Toivottavasti on seuraavissakin seurakuntavaaleissa ehdokkaana – vaikka maltillisten listoilta.

Anonymous
Anonymous
20.9.2018 14:43

Susi vaihtaa karva ,mutta ei vaihtaa tavat .Vitun idioti suvaki ei ymmärrä .

Juha KansanRunkku Sipilä
Juha KansanRunkku Sipilä
20.9.2018 14:48

Olen shokissa. Eikun siis, vedän käteen.

Juha Sipuli
Juha Sipuli
20.9.2018 19:35

Tuomitsen teon jyrkästi ja ajatuksemme ovat uhrien omaisten luona, olen shokissa

Suomi Finland
Suomi Finland
20.9.2018 14:50

”Teljän seurakunta on hyvin järkyttynyt, koska seurakuntaan kuuluvaa nuorta maahanmuuttajataustaista henkilöä epäillään Porin Itäpuistossa viikonloppuna tapahtuneesta henkirikoksesta.”
Arvatkaapa puhutaanko seurakunnan tiedotteessa uhrista yhtään mitään?
Seurakunta on varmaan hyvin pahoillaan siitä, sotaa ja vainoa paennut nuorukainen saattaa nyt joutua pitkäksi aikaa vankilaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.9.2018 16:51
Vastaa...  Suomi Finland

”Olemme seurakuntana mukana ajatuksin ja rukouksin sekä uhrin omaisten että kaikkien tapahtumaa koskettaneiden luona ja toivomme heille jaksamista surun keskellä.”
Kas. Seurakunnan tiedotteessa on tapahtunut revisionismia 😀
Joku tiedotuksessa tajusi, että uhri oli ehkä hieman ikävämmässä asemassa kuin tekijä.

Anonymous
Anonymous
20.9.2018 15:04

Indegraatiossa ei mennyt mitään pieleen, mutta maahanmuuttopolitiikassa sitäkin enemmän.

viistoontunu stadilainen
viistoontunu stadilainen
20.9.2018 15:21

Onhan se spekulointi aina kivaa, mutta kannattaa tosiaan odotella että tutkinnasta tiedotetaan enemmän ennen kuin aletaan heittelemään hatusta temmattuja teorioita.
Tuolla murha.info:n puolella tapauksesta on tietenkin jo oma ketju:
https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=26108
Pave&kumppanit varmaan jää seuraamaan keissiä jos sen tastalta paljastuukin jotakin kulttuurisia erityispiirteitä..?

MITÄITÄMATU?
MITÄITÄMATU?
20.9.2018 15:22

Miksi Suomessa kaikki ”Itä-” alkuiset paikat ovat paskapaikkoja kiitos Idän Ihmeitten: Itäkeskus, Itäpuisto, Itäinenkatu jne?

West
West
21.9.2018 11:15
Vastaa...  MITÄITÄMATU?

Syöpäkin ITÄÄ..

Tapsa
Tapsa
20.9.2018 15:36

Veikkaisin että on haettu turvapaikkaa kristityksi kääntymisen johdosta. Saa nähdä onko tällä vaikutusta kun arvioidaan onko kääntymyksen todellinen.

Van, Mie
Van, Mie
20.9.2018 16:10

”Mikä integraatiossa meni pieleen?”
Sitä lähdettiin edes yrittämään?

Anonymous
Anonymous
20.9.2018 16:12

https://www.diakoniaplus.fi/rajat-ylittava-lahimmaisyys/
Kaikkien suvakkien ylipapitar kirkkoherra Kaisa Huhtela. Miltä nyt tuntuu?

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
20.9.2018 18:51
Vastaa...  Anonymous

Miltäpä siitä mikään tuntuu. Ei kait papilla omaatuntoa ole, jos ei ole sellaista vaikka kolehtihaavista puhaltanut.
Luulen että tulemme vielä näkemään kuinka kirkkorouva Huhtela uhriutuu.

Van, Mie
Van, Mie
20.9.2018 16:19

”…mies on ollut Porin Teljän seurakunnassa seurakuntavaaliehdokkaana, kuten uhrikin.”
Nyt kaikki äänestämään uhria kirkkovaaleissa?
”Kirkon vaalisäännösten mukaan epäillyn seurakuntavaaliehdokkuutta ei voida perua. Vaalilautakunta voi kuitenkin todeta ehdokkaan vaalikelvottomaksi. Tällöin kyseisen henkilön vaalitulos mitätöityy ja annetut äänet menevät listan hyväksi.”
Vaan toteavatko myös murhan uhrin vaalikelvottomaksi?

Huomio tytöt/naiset!
Huomio tytöt/naiset!
20.9.2018 16:38

Kaikille tytöille/ naisille ilmainen neuvo: älkää kiltit ottako näitä sotaa ja vainoa paenneita lapsukaisia omaan kotiinne ja älkää myöskään menkö itse heidän kämpilleen. Se on vähäisintä, mitä voitte itsenne suojelemiseksi tehdä. Heillä vain on TÄYSIN eri käsitys naissukupuolesta kuin länsimaalaisilla. Olen itse naisihminen ja näen lähes joka päivä pelkästään kaduilla/ toreilla aivan tarpeeksi inhottavuuksia yksintulleiden ja vastaavien puolelta. Eilen viimeksi kauppareissulla. Silmiä särkee. Mitä heidän käytöksensä sitten on yksityisasunnoissa, joissa ei ole silminnäkijöitä, voi usein nähdä rikostilastoista.

Pena
Pena
20.9.2018 19:39

Luuletko että unelman sokaisemat neitoset tuota ymmärtävät ?

Puhuminen kannattaa (joskus)
Puhuminen kannattaa (joskus)
20.9.2018 20:33
Vastaa...  Pena

Olen sitä mieltä, että sanominen ainakin kavereiden kesken kannattaa. Olen itsekin saanut ”hereille” invaasion jälkeen vielä useammankin henkilön. Eräskin pyöritteli päätään vielä n. 2015, kun puhuin hänelle ”tulijoista”. Tänä kesänä hän sitten jo kiitteli ”herätyksestä”. Äärisuvakit eivät tietenkään silmiään aukaise, mutta tavalliset ihmiset voivat niin tehdä.

Pena
Pena
20.9.2018 22:13

Mitä suvakki ei nää, sen rasisti ymmärtää.

huugo
huugo
21.9.2018 18:57
Vastaa...  Pena

Se kiima sumentaa järjen.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
20.9.2018 17:05

Minä kirjoitin kaisa huhtalalle (joka seuraavaksi tähyää turun piiskan virkaan kaarlo kallialan lähtiessä pian eläkkeelle):
SAATANAN TYPERYS !

Pena
Pena
20.9.2018 19:31

Kotoutuminen onnistui taas hienosti ja unelma päättyi kuolemaan. Otan osaa. Sama kohtalo kävi sille lenkkeilijätytöllekin 2015. Ei saa antaa pelolle valtaa.

kanander
kanander
20.9.2018 19:59

Hengen riistäminen on hirvittävä teko. Irakilainen tekijä on ilmeisesti näitä Sipilän (kesk.) ja Orpon (kok.) luvalla Suomeen päästettyjä. Hyväuskoiset hölmöt ovat välillisesti syypäitä naisen tappoon/murhaan.

- Soomepois Eestist -
- Soomepois Eestist -
20.9.2018 21:32

Nainen ilmeisesti halusi erota miehestä, ja tämä kuumaverinen ”Irakin ihme” ei sulattanut päätöstä. No, se on voi voi ja parempi onni sitten seuraavassa elämässä (jos sellaista yleensäkään on?).
Polttavathan ja surmaavat suomalaiset(kin) eroa haluavan naisystävänsä!!! [sarkasmivaroitus]
Jos joku suomalainen teilaisi 2015 ”pakolais”aallossa tulleen työvoimapulan pelastajan, niin minkähänlaiset olisivat valtavirran meedian otsikot? Pitäisikö noita Lähi-idän kultamunia oikeasti alkaa viemään saunan taakse noin varotoimenpiteenä…..?
Mutta ansaittu Darwin-palkinto kun alkaa seurustelemaan lähi-itäläisen tyypin kaa, sitä saa mitä tilaa.

Ei kirkkoherralta peli vielä menetetty
Ei kirkkoherralta peli vielä menetetty
20.9.2018 23:22

Onneksi on tapaamishuone hengellisiin rientoihin.

huugo
huugo
21.9.2018 04:53

Kaverille oli tullut työstressi ja uupumus ja tämä oli avunhuuto, ”en kestä työtekoa kun alunperin loisimaan tultiin”. Meidät on petetty, luvattiin omat talot, rahaa kelan seinästä, mutta laittoivat uuvuttavaan työhön siksi tappoi.

The Kapiteit
The Kapiteit
29.9.2018 13:39

Nyt tullut ilmi että suvakkitädin pää oli leikattu irti. Vähän naurattaa. Tuleekohan tästä avonaista keskustelua, YMMÄRTÄMISTÄ, vai hyssytelläänkö tämäkin maton alle.. Meillä on maassa OLESKELUVAN SAANEITA PÄÄNKATKOJIA, meneekö kaaliin? Ei tämäkään kaveri ensimmäistä kertaa päänirroitushommissa ollut. YKSIKÄÄN maahan valheella tullut irakilainen mies ei ole kiltti, rauhallinen, naisia kunnioittava, sivistynyt moderni mies. He ovat kaikki naisvihaajamurhaajia ja te kaikki tyhmät kulttuuripatja-akat olette heidän halpoja huoria joita saa tappaa miten huvittaa. Noh, oman tienne olette valinneet. Ette tarvitse enää pipoja ja kaulaliinoja.

Tessa
Tessa
29.9.2018 20:22
Vastaa...  The Kapiteit

Tämä yksittäinen henkilö ei ole kaikki kuten on myös suomalaistenkin kohdalla vai oletko sokea sille mitä ovat viikoittain suomalaisten tekemät rikokset ja silti emme ole kaikki samanlaisia.