Tukholmassa useita vakavia ampumistapauksia muutaman päivän sisällä

Kuvakaappaus 2018-09-20 14-06-18

Tukholmassa on ammuskeltu taas viimeisten päivien aikana sellaista tahtia, että villi länsi kalpenee.

Eilen illalla klo 23.15 aikaan Bagarmossenissa oli täysi sota. Tietojen mukaan iso joukko nuorukaisia laittoi pystyyn tulitaistelun. Tapahtumien kulku oli suurinpiirtein se, että kaksi poolia kohtasi Bagarmossenin keskustan kupeessa. Tästä seurasi, että aseet kaivettiin esille. Toinen pooli jäi alakynteen ja joutui pakenemaan. Nyt toinen pooli lähti ajamaan takaa pakenevaa poolia ampuen koko ajan perään.

Tapahtumapaikka oli yleistä tietä ja asuinpihojen aluetta.

Kun poliisi saapui paikalle löydettiin kolme vakavasti loukkaantunutta henkilöä. Kaksi oli saanut useita osumia ja tila oli vakava. Kolmas pahoinpideltiin henkihieveriin.

Poliisi laittoi heti tapahtumien jälkeen ison operaation pystyyn. Maastoa haravoitiin koirien ja helikopterin avustuksella. Aamuun mennessä poliisi oli ottanut kiinni seitsemän henkilöä. Tapahtumia tutkitana murhan yrityksenä ja pahoinpitelynä.

Toisella suunnalla Järfällan Kallhällistä löydettiin nuori nainen ammuttuna. Poliisi sai hälytyksen vakavasti loukkaantuneesta nuoresta naisesta. Nainen oli saanut osumaa ainakin olkapäähän.

Tapahtumaa tutkitaan murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole otettu kiinni teosta epäiltynä.

Tenstassa taas ammuttiin keskiviikkoyönä sosiaalitoimiston ikkuna palasiksi. Alueen kunnallisia tiloja on tuhottu viime aikoina urakalla, mutta nyt tilanne katsotaan jo vakavasti, sillä sosiaalitoimen ikkunoiden läpi oli ammuttu kymmeniä luoteja.

Sosiaalitoimisto on nyt toistaiseksi muutettu toiseen paikkaan, sillä ilkivalta on mennyt siinä määrin vakavaksi, että henkilökunta ei enää uskalla työskennellä Tenstassa. Elokuussa samaan kiinteistöön heitettiin palopommi.

Tästäkään teosta ei toistaiseksi ole ketään otettu kiinni.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Tukholmassa useita vakavia ampumistapauksia muutaman päivän sisällä

 1. Alkaa olemaan aika hyvin haarukoituna Tukholman keskusta lähiöiden välissä. Tarkkana saa turisti olla, ettei nouse väärään bussiin ja päädy tulitaistelulähiöön.

  33
  1
 2. Taitaa alkaa länsinaapuri olla väkilukuun suhteutettuna pian Euroopan vaarallisin maa mitä tulee ampumatapauksiin.Selvemmät perusteet taitaa jo olla sweduille hakea turvapaikkaa muualta kuin muiden hakea sieltä.

  38
 3. Ruotsin hallitus miettii kuumeisesti kuinka vierittää ampumiset kantaruotsalaisten ja äärioikeiston syyksi. Vaikeaa se on kun kaikki kehittynyt rajattoman maahanmuuton seurauksena. Virhettä ei voida myöntää.

  34
 4. Bagarmossen oli aikaisemmin vanha nukkumalähiö jossa oli muutamia kantisalkkiksia. Nyt se on matutettu ongelmalähiö joka vain pahenee ja pilaa ympäristönkin (omakotitaloja, rivitaloja).

  30
 5. upeeta,a.stup.sanoi aikanaan,monikulttuuri on rikkaus ja voimavara,katainen,me tienataan tällä.tulisivat uudestaan sanomaan samaa.

  24
 6. Onneksi kuningasperhe voi olla barbadoksella rantakuvissa lapsineen imemässä hanhenmaksaa. Ei kyllä kaarle kustaa kehtaa naamaansa tuoda julki.. Tämä tulee kohta olemaan helsinkiä myös jos hameet ei kohta vaihdu farkkuihin meidän päättäjillä.

  20
  1
 7. Tuntuu uskomattomalta. Ei kai vain kysymyksessä ole valeuutiset. Sellainenkin tulee mieleen, kun aikoinaan on käynyt Tukholmassa ja muistaa ne ajat.

  5
  9
 8. Oikeasti vituuttaa Ruotsin kohtalo. On puolituttuja sieltä. Oi niitä nuoruusaikoja, kesäloman aikaan koulusta ja sitten kesä aitojen ruotsityttöjen seurassa. sanoo:

  Sota leviää ja on onnetonta että viranomaiset eivät huomaa tilanteen pahenemista. Ehkä kantaväestöön kohdistuva joukko ampuminen herättäisi edes jonkun. Tosin turpa tukitaan äkki.

  12
 9. Taas ovat pyssyt paukkuneet kuin villissä lännessä konsanaan. Eikö poliisi tee mitään, paitsi syö munkkeja ja juo kahvia ?

 10. Juu, mutta pianhan Suomessa on sama meininki, suvakit hihkuu innosta.

  https://suomimedia.wordpress.com/2018/08/24/ilmastomuutos-tuo-suomeen-62-miljoonaa-pakolaista-ja-turvapaikanhakijaa-2050-vuoteen-mennessa/

  Se tietää sharialit voimaan, valkoiset ulos pakkaseen kodeistaan, vapata riistaa vähemmistönä.
  Suomalaisille täytyisi matujentuojien hankkia ilmaiset aseet, joilla puolustautua. Jos rajoja ei suljeta, täytyy ihmisten tehdä se raja itsensä ympärille.

  1. Maailmassa on 60-70 miljoonaa pakolaista mutta eivät tietenkään kaikki ole Suomeen tulossa!

   Mutta jos miljoonan saatte olette todella kusessa ja sodassa. Miljoona tulee äkkiä: 100.000 per vuosi 10 vuoden ajan eli Ruotsin malliin.

 11. Muistakaa että yli 90% tukholmalaisista äänesti muita kuin sverigedemokraatteja. Tulitaistelut on näillä city-ihmisillä kovassa suosiossa. Ei ainakaan päästä haukkumaan rasisteiksi.

  10
 12. Hädin tuskin ehdittiin SVTn iltauutisissa kehua miten ampumiset ovat vähentyneet viime vuodesta kun jo Göteborgissa ammuttiin mies kuoliaaksi. Joka kerta sama juttu kun kehutaan vähentymisistä.

 13. Eilenillalla ammuttiin myös Farstassa 25- vuotias mies kuoliaaksi. Farsta, Bagarmossen ja Skarpnäck ovat naapurilähiöitä Tukholman eteläosissa ja kaikki plus muutama lisää (Östberga, Bredäng, Hagsätra, Rågsved jne) ovat menossa huimaa vauhtia alaspäin maturikollisuuden kasvaessa.

  Ghettoalueita muodostuu siis yhä lähemmäksi Tukholman keskustaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.