Oxiessa taas autopaloja, tilanne äärimäisen vakava poliisin näkökulmasta

Kuvakaappaus 2018-09-21 14-03-19.png
Malmöläinen savustettu Citroen.

Keskiviikkoiltana pidettiin Malmön ongelamlähiö Oxiessa infotilaisuus paikallisille asukkaille koskien viikkoja jatkuneiden autopalojen takia. Mitäpä tapahtui sen jälkeen?

No tietenkin lisää autopaloja. Viime yönä uusruotsalaiset taas juoksivat ympäri Oxieta polttopullojen kanssa ja puolenkymmenkunta autoa saatiin tuhotuksi.
Suurin palorypäs tapahtui Hammarbacksvägenillä kello yhden jälkeen, jossa tuleen tuikattiin kolme autoa. Palo levisi viereisiin autoihin, joten kaikenkaikkiaan viisi autoa saatiin poltetuksi.
Oxien uusruotsalaisilla on poliisin mukaan oma sytytysmetoodi, jota Oxiessa on käytetty käytännössä kaikissa paloissa. Eturenkaan päälle lokasuojan sisälle laitetaan bensapullo, joka sitten tuikataan tuleen. Tällä tavalla palo syttyy hitaasti, mutta kun se syttyy niin koko auto roihahtaa sitten tuleen. Syttymies voi rauhassa siirtyä kauemmaksi seuraamaan kättensä töitä ja katsomaan kun palolaitos sammuttaa paloa.
Polisen
Keskiviikkona Oxien kirjastolla pidettiin tiedotustilaisuus autopaloista. Loppukesän ja alkusyksyn aikana lähes joka yö on poltettu autoja. Palot rajaantuvat hyvin pienelle alueelle. Poliisi pyysi paikallisten apua syttymiesten kiinniotossa, sillä paikalliset tietävät keitä palojen takana on, mutta nimiä ei haluta kertoa poliisille.
Nytkin palon selvittämiseksi on vähän keinoja. Poliisi yrittää saada autosta DNA:ta tai muita jälkiä, joiden avulla tekijöitä voidaan selvittää.
 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
21.9.2018 14:32

Siinä oli vaalitulos mainiosti konkretisoituna. Ja nyt kun taas äänestettiin, kuten äänestettiin, ei oikein jaksa olla enää edes pahoillaan kehityskulusta. Kun selvästi näytetittiin, että tällä tiellä halutaan jatkaa, niin sitten jatketaan.

Minä
Minä
21.9.2018 16:36
Vastaa...  Valtsu

Sosiaalidemokraattien äänestäjät siellä osoittavat luonnettaan.

Albert
Albert
21.9.2018 22:23
Vastaa...  Valtsu

”Tilanne äärimmäisen vakava poliisin näkäkulmasta”.
Käänsin tuon translaattori ohjelman avulla, asetukseksi laitoin Ruotsi – Realiteetti – Suomi akselin, lopputulos sanoi että realiteetti kielessä Suomeksi tuo tarkoittaa:
”Tilanne erittäin hyvä Ruotsissa”
Sitä tuo poliisi tarkoitti lausunnollaan, eli maassa on nyt kaikki entistä paremmin koska seuraavista vaaleista ei ole enää huolta ainakaan seuraavaan 4 vuoteen ja parhaimmassa tapauksessa seuraavia vaaleja ei enää edes järjestetä.
Kansa itse äänesti lisää tätä Ruotsissa ja oikein olan takaa vielä enemmän kun muistaa sen faktan että 80%+ Äänesti jotain muuta kuin AFS:ää tai SD:tä. Eli säälin määrä on tällä hetkellä itselläni jossain 0%:in ja MIINUS 20%:n välillä, koen jo enemmän ehkä myötätuntoa noita riehujia kohtaan?
Mikäli kokonaisesta kansakunnasta on jo muodostunut globaalisti tunnettu paha esimerkki päin helvettiä hoidetusta maahanmuuttopolitiikasta ja esimerkki siitä mitä tapahtuu kun väkisin painaa realiteetit unohduksiin, niin luulisi ihmisten reagoivan ja äänestävän edes sen suuntaisesti että maa jotenkin saataisiin edes jonkinlaiseen järkevämpään tilaan takaisin? Maa jossa potkut saa jo professorikin joka toteaa naisten ja miesten olevan biologisesti erinlaisia? Miten pitkälle pitää mennä?
– Oikein äänestäminen ei onnistunut ja kuten mainitsin niin sääli loppui kuin seinään ainakin minun osaltani koskien koko kansaa.
Matut polttakoon jokaisen ruotsalaisen auton, talot, veneet ja raiskatkoon, pahoinpidelköön ja vaikka murhatkoon jokaisen ruotsalaisen joka liikkuu enää missään päin Ruotsia. Antaa koko roskan palaa minun puolestani, kun talo on riittävän mätä niin sitä ei kannata enää remontoida.
Tässä vaiheessa se kansa ansaitsee jo tuon ja tässä vaiheessa pitäisi sen kansakunnan viimeisten täysijärkisten jo vihoviimein tajuta mihin suuntaan tuo maa on matkalla, pakata kamansa Volvon katolle. Myydä asunto jos siitä jotain saa ja ostaa tilalle vaikka käytetty matkailuvaunu ja HÄIPYÄ maasta vielä hyvän sään aikana.
Noin teki eräs serbialainen tuttava perheeni ennen Jugoslavian hajoamissotia, keräsi omaisuutensa ja häipyi maasta ennen kuin luoti alkoi lentämään, koska tajusivat ajoissa sen mihin sen maan taru oli loppumassa. Koko perhe selvisi ja muuttivat ihan normaalien käytäntöjen perusteella korkeakoulutettuina työperäisinä siirtolaisina Uuteen-Seelantiin.
Ei kestänyt kuin puoli vuosikymmentä ja johan oli koko alue liekeissä aivan joka puolelta ja entiset (kirjaimellisesti) seinänaapurit tappoivat toinen toisiaan entisen kotimaan tilalle syntyneessä avoimessa helvetissä. He saivat seurata sitä aikalailla TV:stä.
– Luulisi että Ruotsissa alkaisi pikku hiljaa olemaan aika kova kiire muiden maiden suurlähetystöissä kun kantaruotsalaiset täyttelisivät tulevina siirtolaisina papereita?
Mikäli tunnette yhtään ruotsalaista joka vielä asuu ja elää Ruotsissa ja omaa SD:n tai AFS:n näkemyksiä niin tästä vaihtoehdosta kannattaa oikeasti alkaa keskustelemaan näiden kanssa avoimesti. Nyt vielä heidänkin asunnoistaan he saavat ihan kohtuulliset rahat mikäli pistävät nämä myyntiin ja Ruotsin tie on jo selvä, kannattaisi ainakin Ruotsista alkaa harkitsemaan pelastautumista. Mitä tulee Ruotsin talouteen niin se velkakakku räjähtää silmille siellä seuraavan talouskriisin aikana, aika paljon on pelkoa vuosien 2019-2021 aikana iskevästä globaalista suurlamasta ja se saattaakin sitten Ruotsin maana jo ihan eri aikakauteen.
Kaikki unelmat ja väkivalta fantasiat mistään ”vastarinnasta” ovat turhia koska kantaruotsalaisista ei melkein ketään ole kokenut sotaa viimeiseen 200 vuoteen ja nekin harvat jotka ovat vapaaehtoisina Suomen metsissä kolunneet (kiitos heille) ovat jo sairaalasängyissä tai tuonpuoleisessa. Kenellä on enää edes aseita Ruotsissa?
Ihmisten kannattaisi muutenkin suunnitella hieman elämää pidemmälle kuin seuraavaan kuukauteen. Mitä on Ruotsilla edessä ei ainoastaan seuraavan 4 vuoden, vaan seuraavan 10 vuoden päästä? Missä kunnossa maa on siinä vaiheessa?
Sulkekaa silmät ja kuvitelkaa.
……..
– Niinpä.
Nuo vuodet menevät nopeasti ja suunta on nyt jo täysin selvä, eli kamat kassiin, Google kuumaksi, työnhaku päälle ja siirtolaispaperit kuntoon.
Mikäli tapahtuu joku ”Ihme” ja Ruotsissa tapahtuu jotain positiivista ja maa muuttuu takaisin siksi hienoksi maaksi mikä se oli joskus 80-luvulla seuraavan kymmenen vuoden aikana niin pääsee sinne takaisinkin. Tosin, ulos sieltä ei pääse enää siinä vaiheessa kun maa palaa eikä omaisuuttaan voi siinä vaiheessa enää pelastaa.
Mitä tulee ajatuksiin muutosta muualle Ruotsin SISÄLLÄ, niin se kannattaa unohtaa koska mikään ei pelasta verojen korotuksilta ja Matujen pakkosiirroilta, elitte sitten missä tahansa päin maata. Kun se maa alkaa hajoamaan alkaa virtaamaan niihin samoihin syrjäisiin kolkkiin lisää muualta pakoon lähteneitä ja pian teidän alkuperäinen pakopaikkanne on taas pilalla koska perässä tulee se roskasakki ja ongelmat AINA.
Niin kauan kuin olette Ruotsin maaperällä olette myös kyseisen hallinnon alla, hallinnon joka on muuttumassa yhä hankalemmaksi kantaväestöään kohtaan.
Hitaasti mutta varmasti Ruotsi tulee kokemaan aikalailla saman kohtalon kuin Balkan.

T
T
22.9.2018 01:57
Vastaa...  Albert

Se mikä tässä hämmästyttää on tuhon nopeus. Muistaakseni 60 luvulla maa oli täysin eri paikka Tage Erlanderinkin kehuessa homogeenisyyttä. Olin aina luullut että kansat tuhoutuvat hitaasti eli vähintään 10 sukupolven aikana, mutta Ruotsin tapauksessa meni vain yksi sukupolvi.
Tajukankaalle ehdotus: Millaiselta Ruotsi vaikutti kun muutit sinne ja miten ja millaiseksi maa oli muuttunut kun muutit Viroon.

ro
ro
21.9.2018 14:46

HEH HEE taas niitä ähläminuorukaisten kepposteluja,mitä niitä tutkimaan,ei olla ennenkään viitsitty tutkia. Aavikkoleirinuotiolla lähitäläiset alikehittyneet suorittajat tahtois istuskella, vaan kun ei nyt joutuu polttelemaan hurrien biilejä… Mitäs läksit niin olisit pysyny savimajassa..

Jesse
Jesse
21.9.2018 14:56

Koneinsinööri regeneroi hiukkassuodattimen manuaalisesti.

Pena
Pena
21.9.2018 22:46
Vastaa...  Jesse

He käsittivät regeneroinnin nyt kyllä ihan väärin. Tarkoitushan olisi polttaa hiukkasuodatin pelkästään puhtaaksi, ei koko autoa tuhkaläjäksi. Mistähän nämä ovat saaneet insinöörinpaperit, samasta paikasta kuin Juha Sipilä ?

T
T
21.9.2018 16:16

Ruotsalaisilla oli mahdollisuus äänestää AFS-puoluetta. Mutta jos pitää enemmän autopaloista niin mikäs siinä. Ainoa harmi vain on että ongelmat helposti tuppaavat valumaan Suomen puolelle. Ja olihan Ruotsi myös kiva matkakohde aikoinaan…

Pessimisti
Pessimisti
21.9.2018 16:44

Ruotsi on rikas maa, mikseivät maksa kunnon ilmiantopalkkiota, vaikka 200 000Kr. tai enemmän ja piletti kotiin. Sillä saisi monta kamelia ja vois jopa päästä kalifiksi omassa maassa. Tietty anonyymisti ja tekijöille karkoitus. Tulis meinaan paljon halvemmaksi.

Kiikkuun vaan
Kiikkuun vaan
21.9.2018 17:00

Samaa metodia käyttivät vihervassarikommariterroristit kun murhapolttivat sen bussivarikon. Sytyspalat eturenkaan päälle lokasuojan alle.

Trilisser
Trilisser
21.9.2018 17:33

Voisi kokeilla ansaa. Jätetään liekehtivä himoja herättävä auto sopivaan paikkaan ja viritellään kamerat. Kun sytytysmies tulee, niin kameraan käy.
Toinen vaihtoehto olisi tehdä autosta ansa. Kun sytytysmies tulee, sopivassa paikoissa olevat tarkka-ampujat pamauttavat syttymisestä otsaan.
Kolmas vaihtoehto on kenraali Wrangelin menetelmä.

Acc
Acc
21.9.2018 20:44
Vastaa...  Trilisser

Tässä linkki kuvaukseen Wrangelin tavasta toimia.
https://timo-vihavainen.blogspot.com/2018/09/raakuuden-koulussa.html

Pena
Pena
21.9.2018 22:27
Vastaa...  Acc

Riistakamera toimisi varmaan hyvin. Eipä nekään nykyään paljoa maksa. Lähettäviä GSM-kameroitakin saa aika halvalla.

metaalman
metaalman
22.9.2018 11:18
Vastaa...  Pena

Riistakamera on vain sairauden hoitoa. Rajavalvonta olisi ollut se ainut keino estää tämän kulkutaudin leviäminen. Kun päästää viruksen kylään, niin ei auta kun sairastaa.

alkuasukas
alkuasukas
21.9.2018 18:34

Onhan päivän selvää että ketään ei haluta saadakaan kiinni. Jos täällä ryöstettäisiin sama liike lähes joka päivä eikä ketään saataisi kiinni niin se olisi jo negatiivinen lottovoitto..Poliisilla olisi monta keinoa jos vaan haluaisi esim. odotella piilossa seuraavaa kertaa. Mutta tässä se nähdään ei naapurissa tule tapahtumaan muuta kehitystä kuin kaikki kynnelle kykenevät muuttavat alueelta mutta sekin on väliaikaista paha tulee perässä.

Pena
Pena
21.9.2018 19:29

No mutta siellähän on vain ollut taas vähän, ”feel the heat of the night” pippalot meneillään. Pari autoa syttyi myös tuleen itsestään.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
21.9.2018 21:05

Onhan siinä jo yksi innovaatio, ajastettu polttopullo. Lisää vaan kehittelemään tuhovälineitä ja mahdollinen kokeilu sitten omalla vastuulla.

Anonymous
Anonymous
21.9.2018 22:19
Vastaa...  fatwantarkistaja

Eikös tuollaisen pitäisi näiltä raketti-insinööreiltä onnistua leikiten. Heillähän on vahvaa osaamista, mutta paperit tippuivat vahingossa mereen.

Anonymous
Anonymous
6.10.2018 23:14

poliisin mukaan äärimmäisen vakava,mikähän on seuraavana asteikolla,äärimmäisen pieni sisällissota,poliisi seuraa tilanteen kehittymistä ,mutta on huolissaan lisääntyneestä rasismista ja vihapuheesta,sitä ei voi sallia sillä se uhkaa demokratiaa.