Porin seurakunnan toimet on laitettava tutkintaan

pine-985868_960_720

Näyttää siltä. että Porin seurakunnan toiminta turvapaikanhakijamiesten kohdalla on hourupäisten hommaa. Kansalaisia on asetettu eriarvoiseen asemaan ja suoranaiseen vaaraan kun kolmansista maista tulleita miehiä on palvottu kuin kultakimpaleita.

Kirkkoherra Kaisa Huhtala on tullut tunnetuksi kovan luokan turvapaikka-aktivistina. Seurakunnassa on mm. ollut piiloasuntoja kielteisen oleskeluluvan saaneille tulijoille, eli laittomille muslimeille. Asiasta kirjoitettiin jo 2016.

Porin seurakunta majoittaa laittomia muslimeja


Niin ikään Huhtala on sepittänyt palautettujen lähetelleen hänelle kidutusvideoita. Asiasta aiemmin kesällä.

Porin kirkkoherra ampuu kovilla: sai kidutusvideon pakkopalautetulta


Nyt murhasta kiinniotettu epäilty oli tullut Suomeen 2015 ja hän on saanut oleskeluluvan. Mitä ihmeen tekemistä miehellä on seurakunnan toiminnassa? Mies tulee islamilaisesta maailmasta eikä hänellä pitäisi olla mitään tekemistä kirkon tiloissa. Seurakunnan tehtävä on palvella suomalaisia mummoja ja pappoja ja kastaa lapsia, ei paijata karvaisia irakilaisia miehiä.
Porin seurakunnan toimet pitää laittaa nyt tarkempaa syyniin ja heidän toiminnassa oleville irakiaanoille on tehtävä vaarallisuusarvio. Naivit ja lapselliset keski-ikäiset naiset saattavat kiihkoissaan ihmisiä hengenvaaraan lapsellisilla humanistileikeillä. Murhasta epäilty oli ehdokkaana jopa kirkkovaltuustoon. Hän on ollut jopa lasten kanssa tekemisissä.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kirkon toimet syyniin
kirkon toimet syyniin
21.9.2018 15:10

Jep. Tutkinta ja mahdollinen puhdistus erittäin, erittäin aiheellista. Viimeistään nyt.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
21.9.2018 15:14

on se kumma kun pitää paapota laittomasti maahantukeutujia , murhamiehiä, eikö seurakunnalla ole minkäänlaista hälytyskelloa aivoissa. suurin kiitos kylläkin holtittomalle rajanvalvonnalle ja rahanahneiden politiikkojen, kirkkokin mukana vielä. omat kansalaiset eivät näytä olevan muuta kuin veromerkkien kerääjinä ja meitä syyllistämällä.

Pessimisti
Pessimisti
21.9.2018 16:50

Erosin ko. saatanan synagoogasta viime vuonna, eipä tarvi maksaa enää piispojen viinoja. Nää rikolliset pitäis ottaa kiinni, vaikka ylin johtokin kannustaa rikkomaan lakia. Suomi-neito sairastaa, saas nähdä onko tauti kuolemaksi.

Possessiivisuffiksi
Possessiivisuffiksi
21.9.2018 18:12
Vastaa...  Pessimisti

Terve menoa vaan !

Albert
Albert
21.9.2018 20:00

Itse erosin myös, tosin muutama vuosi jo aikaisemmin kuin vasta 2017 mutta aikalailla samoista syistä.
Olisin eronnut viimeistään 2017 mutta muistakaa, koskaan ei ole liian myöhäistä erota sellaisesta kirkosta joka elättää kyitä povellaan, laiminlyö tehtävänsä eikä noudata omia oppejaan.
Tekopyhyyden huipentuma koko laitos, etenkin Suomessa pilalle myrkyttynyt.

RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
21.9.2018 16:51

Aika hiljaista ollut rasmuksen puolella tästä.

Albert
Albert
21.9.2018 20:05

Ettei uhri olisi itse ollut yksi Rasmuslaisista tai ainakin tunnettu piireissa, tai èhkä tekijä oli yksi yleinen ”lemmikki”?
Entä kuka vuonna 2018 enää edes KEHTAA sanoa olleensa missään tekemisissä näiden matujen kanssa, tai saati ollut näitä puolustelemassa missään vaiheessa elämäänsä?
Toivottavasti sekin porukka alkaa miettimään että mitä sakkia he elättävät omissa sängyissään ja alkavat miettimään voisiko jopa heille käydä näin myös lemmikkiensä toimesta? Ei näes ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta kun näin käy.

Ilmari
Ilmari
21.9.2018 22:52
Vastaa...  Albert

Kyllähän tässä on muutosta tapahtumassa. Kukaan ei kehtaa enää puolustella. Vielä joitakin vuosia sitten tällaisissa tapauksissa ilmestyi joku selittelemään että tässä on nyt kotoutus epäonnistunut. Näennäisesti oikea toteamus sisälsi sen väitteen että oikeastaan olemme kaikki syyllisiä.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
21.9.2018 16:58

Ei kait tällä kirkkorouva Huhtalalla ollut tarkoitus tällä yltiöpäisellä matutouhulla hiippailla Turun hiippakunnan seuraavaksi pipsaksi?
Ei näistä hulluista tiedä.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
21.9.2018 17:04
Vastaa...  Nestori Lundahl

Kyllä, juuri näin ! Ensin hiipparikunnan apupiispaskaksi ja sitten itse arkkiperkeleeksi, kun nykyiseltä loppuu mandaatti.
Tunnen näet laitoksen pitkältä ajalta; myös kirkkorouva huhtalan. Kunnianhimo on yli kaiken, ikävä kyllä hän ei ole tyhmä, ja seuraa mäkisen jälkiä vieläpä ylittäenkin ne. Parhaan työnne teette eroamalla koko lafkasta! Ja kehotatte kaikkia tuttujannekin tekemään samoin.

Pena
Pena
21.9.2018 19:59

Uskonto on suurin kusetus ikinä ja kaikki seurakunnat täynnä enemmän tai vähemmän hourupäitä. Suosittelen kaikille eroakirkosta.fi sivustolla käyntiä. Itsekin erosin tuosta huuhaa kirkosta ajat sitten.

arkkipiispasta
arkkipiispasta
21.9.2018 20:02

Tapio Luoman valinta kirkkomme arkkipiispaksi oli pitkästä aikaa positiivinen uutinen evlut-kirkosta. Mutta jää nähtäväksi vaikuttaako esim. näihin matu-asioihin yhtään ja millä aikavälillä.

Albert
Albert
21.9.2018 20:13
Vastaa...  arkkipiispasta

– Ei vaikuta, saattepa nähdä.
Koko kirkko on Suomessa niin ytimiään myöden jo myrkytetty ja solutettu että siitä on vain ja ainoastaan pakko erota mikäli nimi on vielä kyseisen firman rekistereissä.
Aina todellinen itseään kunnioittava kristitty, tai ylipäätään jonkinlaista moraalia ja itsekunnioitusta omaava ihminen eroaa tuollaisesta laitoksesta.
Oma lähisukulaiseni erosi kirjaimellisesti kuolinvuoteellaan ja täydessä ymmärryksessä kirkosta viime vuoden kevään puolella johtuen sen korruptiosta, hänelläkin meni malja nurin. Mikäli hän kykeni samaan ja vielä siinä tilanteessa että tiesi lähdön olevan lähellä, niin en ymmärrä miten kukaan voi enää millään perusteella rahoittaa tuollaista laitosta joka osallistuu lähinnä Suomen ja sen kansalaisten tuhoamiseen touhullaan kuin uskonnon ylläpitoon?
Saman vuoden syksyllä sitten olikin hautajaiset ja kunnioitukseni on korkealla kyseistä henkilöä kohtaan.

Jukka makkonen
Jukka makkonen
21.9.2018 20:23

paljonko paljastuu muita”kirkkorouvia”, ja piilossa olevia kunniakansalaisia.kirkkoväki on varmaan tyytyväisiä kun tietää että pennoset menee hyvään tarkoitukseen.eihän suomessa olekaan ruoka ja leipäjonoissa olevia oman maan kansalaisia.

kaikki kidutetut kuvataan
kaikki kidutetut kuvataan
21.9.2018 21:14

Minusta on myös kidutusvideoita, kun hinnasta sovitaan.

Jumalan terve
Jumalan terve
21.9.2018 21:45

Toiminta menee tosin tautiluokituksen puolelle, mutta saahan pappikin syntiä tehdä – suotavaa, ettei kuitenkaan kokopäiväisesti tai virka-ajalla.

Aappa
Aappa
21.9.2018 23:29

”Kirkosta” voi olla montaa mieltä, mutta varmuudella mennään pieleen, kun uskonnolla ruvetaan tekemään politiikkaa – tässä tapauksessa uhraamaan itsensä suvaitsevaisuuden nimissä.

MOT
MOT
22.9.2018 06:05

Olisiko tuon seurakunanna ja nuorten muslimimiesten taustalla jotain seksuaalisävytteistä toimintaa. En ihmettelisi yhtään koska maailmalta tulee jatkuvasti ”uutisia” mm. kirkkojen pedofiilitapauksista. Tuntuu että kirkot ja uskonnolliset yhteisöt ovat rakenettu täysin seksuaalirietasteluja silmällä pitäen. Ja nimen omaan kaiken sairaan ja epänormaalin.

Baalin seurakunta
Baalin seurakunta
22.9.2018 09:14

Saatanallinen viidakkokuume kun valtaa naisen mielen niin kaikki muu unohtuu. Suvakkifemakot kaipaavat sisimmässään patriarkaalista yhteiskuntaa, jossa heidän asemansa on alempi kuin koiran. Jos et tottelee niin tulee nyrkkiä tai tikaria..
Terve suomalainen Nainen arvostaa omaa kulttuuritaustaansa. Suomi on tasa-arvon pioneerimaita ja jokaisella on vapaus kulkea pimeitä katuja ilman häirintää. Porin seurakunnalla lähimmäisen rakkaus muuttunut kaukaisuuden kaipuuksi. Kohta pukeutuvat mustaan säkkiin ja silpovat itsensä.

Raimo Kivioja
Raimo Kivioja
27.9.2018 15:22

Oi mitä sontaa täällä kirjoitetaan. Kirkko on kyllä etääntynyt Jeesuksen opetuksista, ja oli välillä hyvinkin vitiavalkoisen fasismin kannattaja. Onneksi kirkko on viimein havahtunut siihen, että Jeesus käski rakastaa kaikkia ihmisiä. Raamatussa ei ole sanaakaan, joka tukisi höyrypäisten natsien uhoa. Jeesus ei pannut juutalaisia erityisasemaan, vaan käytti useissa opetuksissaan esimerkkeinä samarialaisia, jotka olivat juutalaisten silmissä vääräoppisia. Natsismia voi yrittää puolustella monilla tavoilla, mutta älkää vetäkö Raamattua lokaan. Sieltä, että löydä puoltakaan sanaa hourailujenne puolustamiseksi.