17 irakilaista yritti loikata Venäjältä Suomeen

42435663_10209422115830463_5036340666322386944_n

Arabimaista tulleet tulijat ovat systemaattisesti yrittäneet viime aikoina loikata Venäjältä Suomeen. Kaikissa tapauksissa Venäjän rajavartiosta FSB on kuitenkin kovillakin otteilla estänyt laittomien tulijoiden pääsyn Suomeen.

Venäläinen uutiskanava Regnum kertoo, että rajavartiat ovat ottaneet kiinni 17 irakilaista, jotka yrittivät laittomasti tulla Suomeen. Irakiaanot olivat tulleet turistiviisumilla Venäjälle ja suuntasivat kohti Viipuria. Joukossa oli myös lapsia.

Rajavartiat ovat kesän ja syksyn aikana ottaneet kiinni useita laitonta rajanylitystä yrittäviä. Tulijoiden joukossa on ollut pakistanilaisia, iranilaisia ja Afrikan maista tulleita tulijoita. Kaava kaikissa on sama. Henkilöt ovat tulleet turistiviisumilla Venäjälle ja sen jälkeen on hakeuduttu Suomen vastaiselle rajalle etsimään reittiä. Ennen irakiaanojen yritysta kymenet pakistanilaiset yrittivät ylitystä. Heidät otettiin kiinni aivan rajavyöhykkeeltä.

 

Venäjän oikeuslaitos käsittelee kaikki laittomat rajanylitysyritykset siten, että henkilöt pysyvät vangittuna alusta loppuun. Tuomio on puolisen vuotta vankeutta, jos henkilö on ”hyväkäytöksinen”. Tuomion jälkeen seuraa automaattinen karkoitus.

Venäjällä karkoitukset yleensä onnistuvat hyvin, sillä maalla hyvät suhteet Lähi-idän maihin ja palautussopimukset kunnossa. Ongelmia ei palautusten kanssa ole ollut.

https://regnum.ru/ josta kääntänyt suomeksi Aare Kougappi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “17 irakilaista yritti loikata Venäjältä Suomeen

 1. Ruotsin puolelta kun olisivat tulleet,niin olisivat heti päässeet rajalta bussilla kylpylään ja ikuiseen kelagolden kerhon jäseneksi ja mm.spr:n ”järjestämiin”hoitoihin. Rajoilla on väliä(eronsa)

  133
 2. https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005838123.html

  ”Ne hankkivat strategisia kohteita ja me olemme hölmöjä, kun olemme myyneet”, upseeri sanoo.

  ”HS:n lähteen mukaan sotilasviranomaiset ovat pohtineet, voisiko joitakin yrityksen kauppoja rajoittaa.”

  Avoin yhteiskunta? Pelkkä vitun vitsi.

  Niittykasemati on taas täynnä ’niitä’ itseään. ’Ne’ sen sijaan osaavat käsitellä hyvin näitä metsissä hiippailevia irakiaanoja. Suomalaiset sotilaat olisivat kantaneet matkalaukut valtion maksamaan hotelliin.

  Liian avoimet yhteiskunnat tulevat tulevaisuudessa olemaan pelkkiä kehitysmaita.

  101
  1. Kieltämättä vitutuskäyrä oli tänään tapissa kun kuuli tuon uutisen. Mikä vittu Suomea ja suomalaisia vaivaa?! No mitä turhia kyselen, feminismihän se Suomi-neidon syöpä on. Feministiset yhteiskunnat ovat kuin nyrkkeilijöitä, jotka eivät kehässä vaivaudu pitämään suojausta ylhäällä. Tietäähän sen, miten siinä käy…

   71
 3. Kun irakilaisia 2015 tuli Suomeen, ei Ruotsin ”rajavartiosto” tehnyt mitään sen estämiseksi.

  79
  1
   1. EU oli laittoman porukan Suomeen lähettämisen takana ja meidän päättäjät hyväksyivät päätöksen. Miten muuten 32000 laittomasti maahan tulleelle olisi heti löytynyt yösija . Kansaa höynäytettiin sanalla laittomasti maahan tullut. Luultavasti jokainen 2015 maahamme tullut asuu jo omassa vastavalmistuneessa asunnossaan, jonka vuokran maksaa veronmaksaja. Kantasuomalainen asunnoton kärvistelee sukulaisensa luona tai yömajassa.

    42
    1. 2015 kirjattiin n.32 500 matua, lisäksi 3000 arveltiin tulleen kirjautumatta ja menneen ”maan alle”.
     Sipilä lupasi että 2/3 ei saa turvapaikkaa mutta taisi Stubbin matikalla olla 1/3 ja niitäkään ei saatu poistettua maasta vaan Mykkänen ryhtyi hulluuden huippuna järjestämään uusia henkilöllisyyksiä irakin passeilla ja työlupia!
     Kun muslimimatut aka feikkipakolaiset lasketaan vuodesta 1990 klaaninyhdistämisineen niin kai niitä vuonna 2020 on Suomessa ainakin 250 000 elleivät ole lisääntyneet toisen mokoman, kaikki syövät veronmaksajan pöydästä joten 100 000 000 000 euron valtionvelasta vähintään puolet lienee etnisesti edistyneeseen monikulttuurisuuden mustaan aukkoon kaadettua Suomessa ja ulkoministeriön ym. toimesta paskastanioissa.

     32
  1. EI SIELLÄ OLE RAJAVARTIOITA ! NORJAAN MENTÄESSÄ ON NORJAN PUOLELLA , JA OLEN ITSE NÄHNYT KUN POISTAVAT BUSSISTA ULKOMAALAISIA , JA EIVÄT PÄÄSTÄ NORJAAN , SVINESUNDISSA . KOIRAT HAISTELEE JOS ON KNARKKIA JOLLAKIN BUSSISSA…MYÖS.

 4. Tässä on se hyvä puoli, että kukaan koskaan missään milloinkaan ei tule enää kuulemaan noista punkeista mitään mittän mitään!

  52
 5. Jos ei tällaisia ”turisteja” edes päästettäisi maahan säästyttäisiin vaivoilta, harmeilta ja kuluilta.

  62
 6. https://www.youtube.com/watch?v=KCq8M1FJDKQ

  Juicen sanoja hieman mukaillen…: ’aina oikein uskoa ei jaksa Suomen päättäjien järjenkäyttöön’.

  Videolla tyyppi saa iskun arkaan paikkaan, ilmeisesti munuaiseen. Sitten kuvaaja vittuilee, että ’sano, että rakastan omoneita’. Tyyppi ottaa sitten lukua, enkä ole varma meneekö pelkästään taju, mutta ehkäpä kuitenkin.

  Nuo ovat kovaa porukkaa. Mitäs meiltä löytyy? Ulkomaalaisten matkalaukkuja kantavia varusmiehiä?

  65
 7. Suomen pitäisi tehdä diili Venäjän kanssa, pientä korvausta vastaan laitetaan laittomat Venäjälle, joka hoitaa ko. ihmiset kotimaihin samalla tehokkuudella.

  73
 8. Onneksi ryssä hoitaa rajaansa,jos avaisi rajansa niinkuin suomi,saisimme välittömästi 100000-500000 rättipäätä elätettäväksi.tosin BAKISTANIT JA INTIALAISET lampsisivat ruotsiin ja siitä edeleen britteihin jos pääsisivät.Mutta afkaanit ja muut arabi kädelliset jäisivät loisimaan ja hauskutamaan suvakki akanmärätöjä.. onneksi on naapurina RYSSÄ…

  55
 9. Eiköhän Putleri jo ajattele asioita eteenpäin..vähemmän siivottavaa ottaessaan Suomen hallintaansa !

  16
  15
 10. Tämä todistaa että rajavalvonnassa on kyse pelkästään tahtotilasta. 2015 virhettä ei Suomi voi toistaa kovinkaan montaa kertaa, sillä maailmassa riittää yli miljardi ihmistä joilla olisi kyllä halua tulla Suomeen. Vaikka olen suurimman osan elämääni vihannut Venäjää niin nyt joudun toteamaan että Venäjä on meille parempi naapuri kuin Ruotsi.

  67
  1. Varmasti moni muukin kantasuomalainen ajattelee Venäjästä toisin, kuin vielä 20 vuotta sitten. Putin on järkähtämätön ja hyvä niin.

   32
 11. Sipilä lähettää kohta nootin Putinille kun tämä ei päästä kultamunia tulemaan!

  48
 12. Eikö Soini/Niinistö saisi diplomatiataidoillaan sittenkin haalittua kopitettua porukkaa tänne? 17 on kuitenkin liki puolisentoista tusinaa.

  19
 13. No tässä voi sanoa että onneksi on venäjä rajanaapurina, toisin kuin länsiraja. Mykkänen ja orpo soittavat putinille ja moittivat kovista otteista.

  28
 14. Todellisia turvaahakevia.
  Ensin perseillään itselle turistiviisumi ja sitten yritetään päästä turvallisesta maasta lihavien spr neitojen syliin ja ilmaiseen loppuelämän hyysäämiseen Kela Gold taskussa.
  Kyllä minäkin yrittäisin päästä sellaiseen maahan vaikka väkisin.

  Tämä perseily vain osoittaa, kuinka päättäjämme käyvät totaalisen vajaalla ja ovat täysin munattomia jekkejä.

  39
  1
 15. Venäjällä ei ilmeisesti haluta, että siitä tulisi rikastajille kauttakulkumaa. Jos olisivat päästäneet läpi, niin virta paisuisi nopeasti miljooniksi. Siinä siis Venäjän motiivi.

  Entä jos Venäjä olisi päästänyt riisinkeittäjät Suomen raja-asemalle. Sitä luulisi, että Suomen rajaviranomaiset voisivat olla päästämättä kurabeja maahan. Mutta siihen eivät suomalaiset välttämättä pysty. Ovat sen verran heikkotahtoista ja vetelää porukkaa nuo suomalaiset. Ehkeivät rajamiehet, mutta ainakin heidän johtonsa.

  Skenaario. Joukko irakiaanoja ja kurabeja tulee Venäjältä rajalle. Kysytään, onko viisumia? Jaahah… ei ole, sitten käännytte takaisin. Nyt alkaa kuuluu asyl-sanaa. Ei muuta kuin takaisin vaikka voimatoimin. Helppoa tähän asti vai mitä. Pitää vain kestää, kun kurabit laittavat suunsa mutruun ja mölisevät. Mutta jos Venäjäkään ei päästä takaisin, mitä tehdä? Aivan.. antaa kurabien, myös naisten ja lasten, jäädä värjöttelemään kahden valtion väliselle, muutaman metrien levyiselle vyöhykkeelle. Seuraavana keväänä ja tulevina vuosina rajanylittäjät näkevät heidän jäänteensä, joita ei siivota pois. Varoittava esimerkki. Raja toimii.

  Miksi näin julma skenaario. Siksi, että muutaman kymmenen tuhoutuminen on hinta, joka pitää maksaa, jotta estetään Suomen tuhoutuminen. Myös Venäjä kiittäisi, koska tieto kiirii ja maata ei yritettäisi käyttää kauttakulkuun Suomeen.

  13
 16. mitä sanoo aino pennanen,soittaako putinille.hienoo että joku osaa käsitellä matuja oikein.

 17. 1/2 vuotta Venäjän vankilassa + kunnolla sianliha poskeen + takaisin Alahu akbbbbaru Irakiin .

  16
 18. Eivät irakiaanot sitten huomanneet, että ei metsiä pitkin kannata Suomeen yrittää livahtaa. Suomeen voi saapua suoraan paraatiovesta. Olisivat voineet ostaa lentoliput Helsinki-Vantaalle. Siellä sitten asyl-mölinä ja tarinankerronta turbovaihteella päälle.

  11

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.