Huddingen uusruotsalaiset nuorukaiset sotajalalla

Kuvakaappaus 2018-09-22 12-27-10.png

Huddingen uusruotsalaisilla nuorukaisilla on menossa jonkinlainen sotatila. Varsinkin maahanmuuttajagheton Flemingsbergin ja Huddingen keskustassa on ollut suuria häiriöitä.

Huddingessa on tapahtunut syyskuun aikana. Alkukuusta ammuskeltiin molemmissa paikoissa.  Lisäksi yksi kranaatti-isku aiemmin viime viikolla. Viimeksi eilen illalla poliisi jouduttiin hälyttämään Sjödalin koululle, jossa uusruotsalaiset pistelivät koulua palasiksi.

Poliisin edustaja Anders Bryngelsson kertoo paikallislehti Mitti:lle:

– 15-20-vuotiaat nuorukaiset ovat nyt sodassa keskenään. Nuorison keskuudessa on nyt hyvin levotonta.

Poliisi tutkii kahta ammuskelua ja kranaatti-iskua miten ne liittyvät toisiinsa. Myös kuntaan on oltu yhteydessä ja poliisin kanssa on yritetty keksiä keinoja, jotta nuoriso saataisiin rauhoittumaan.

Poliisi kertoo, että se aikoo liikkua Huddingessa tuplamiehityksellä ja levottomuudet pyritään saamaan rauhoittumaan ennenkuin ne roihahtavat sodaksi.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Huddingen uusruotsalaiset nuorukaiset sotajalalla

 1. Huddinge, entinin hienompi kunta, eliittialuetta, nykyään keharikaatis.

  36
 2. jostain syystä näitä juttuja on nautiskeltava lukea.joltain osin ruotsalaiset olisivat voineet äänestämällä asioihin vaikuttaa.tosin nuo ampumiset eivät tavallista ruotsalaista uhkaa vielä.mutta jos ajattelee,että esim ukrainassa on sotatila,tai ainakin maa on sodankaltaisessa tilassa ja sieltä ei media kerro samanlaisia uutisia,niin eikö sen pitäisi olla hälyttävä asia.ruotsi on kuitenkin vielä kansankoti.no svedut vielä oppivat kantapään kautta humanitäärisen maahanmuuttonsa hedelmät

  55
  1. Mutta nyt onkin menossa mullistava hoitomenetelmä, jossa lisätään bakteerien määrää. Josko sitten!

   15
  2. Niin. Muistammehan jo edellisvuosituhannella lanseeratun han-puolustuksen: raiskaavathan-han-han-han suomalaisetkin.

   ”En halua maahamme enempää islamilaisia maahanmuuttajamiehiä.”
   ”Mikset?”
   ”He raiskaavat!”
   ”Eivätkö suomalaismiehet sitten muka raiskaa?”

   Ylläkuvattu keskustelunpätkä oli tiivistelmä 1990-luvun loppupuoliskolla Pekka Saurin vetämässä yöradio-ohjelmassa kuulemastani juontajan ja suoraan lähetykseen soittaneen, äänestä päätellen teini-ikäisen tytön keskustelusta.
   Se ei ollut ensimmäinen kerta, kun kuulin tuon han-puolustuksen, mutta muistaakseni ensimmäistä kertaa hahmottelin siihen mielessäni vastauksen:

   Pekka Sauri poistuu radiostudiosta ja jää auton alle. Hänet tuodaan sairaalaan, jossa hänellä todetaan olevan lukuisia luunmurtumia lantionseudulla ja alaraajoissa.
   Lääkäri ottaa häntä kiinni vasemman käden ranteesta ja alkaa järjestelmällisesti murtaa hänen vasemman kätensä sormia!

   Sauri ulvoo suoraa huutoa kivusta ja tyrmistyksestä:
   ”Mitä helvettiä sä oikein teet?!”
   ”Mitä minä muka teen?”
   ”Sä katkot multa sormia jumalautaaaah!”
   ”No eikö sinulla sitten ole jo lukuisia luunmurtumia?”
   ”Siis mitä vittua…Juuri sikshän mut on tuotu tänne sairaalaan että mun murtumii hoidettais!! Mitä vittuu tää on, et sä teet niitä lisää?!”
   ”Mutta onhan-han-han-han sinulla jo murtumiahan-han-han-han jo entisestäänkin. Eikö sinulla sitten ole murtumia? Tehdään niitä siis lisää.”

   Pelkäänpä pahoin, että Sauri ja hänen sielunkumppaninsa olisivat ymmärtäneet tämän vertauksen tuolloin aivan yhtä hyvin kuin nykyäänkin, yhtä vähän kuin ovat sen valmiita myöntämään.

 3. Ennen pitkää Ruotsiin on pakko luoda yksityinen vankeinhoitosektori Amerikan malliin, potentiaalisia vankeja on satoja tuhansia.

  25
 4. tietääkö a.stup.kuinka onnellisia ruotsalaiset ovat tästä rikkaudesta.videoita vaan niin loputkin suomalaiset herää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.