Tukholmassa hurja ilta ja yö; ammuntaa ja puukontaa

Kuvakaappaus 2018-09-22 11-23-49.png
Kuolememan kartta.

Tukholman alueella on vietetty hurjanpuoleinen perjantai-ilta ja yö. Sairaaloissa on saatu operoida urakkkatahdilla ampuma- ja puukotuspotilata.

Sollentunassa välähti rautaterä klo 00.50 aikaan. Miestä oli puukotettu käteen. Vartin päästä löydettiin samoilta nurkilta pensaikosta mies, jota oli puukotettu selkään. Tapahtumapaikka oli Sollentunan surullisen kuuluisa Malmvägen. Sieltä ei kuulu ikinä hyviä uutisia. Vammat olivat molemmassa tapauksessa vakavia, mutta ei hengenvaarallisia.

Tapahtumilla oli paljon silminnäkijöitä, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Tekojen arvellaan kuuluvan yhteen tapahtumaketjuun.

Klo 03.00 jälkeen tehtiin vielä yksi puukotus Upplands Väsbyssä. Siellä nuorukaiset äityivät tappelemaan ja tässä yhteydessä Moraa kaivettiin esille. Kohde sai vammoja, mutta hengenvaaraa ei ollut.

Tästäkään teosta ei ole kiinniottoja.

Suurin operaatio oli Farstassa, jossa käytiin pienimuotoinen kaupunkisota klo 22.00 aikaan. Ilmoittajien mukaan useita nuorukaisia ampuu toisiaan. Kymmeniä laukauksia ammuttiin.

Kun poliisi saapui paikalle oli tapahtuma jo ohi. Ojan penkalta löydettiin nuorukainen, joka oli saanut useita osumia. Mies toimitettiin sairaalaan, mutta henkeä ei voitu enää pelastaa.

Nuorukainen oli noin 25-ikävuoden nurkilla ja tausta Somaliassa.

Poliisi eristi ampuma-alueen teknistä tutkintaa varten. Ritsivihkoon kirjailtiin murha ja kiinniotettujen kohtaan: toistaiseksi nolla.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Tukholmassa hurja ilta ja yö; ammuntaa ja puukontaa

 1. Vähän silpomisia ja ruumiita, mutta kas kummaa, eikö ollut yhtään autoa tulessa eilen?

  36
 2. Värmdössä kikkelöintiä eli raiskaus: kantis, hiekkis, eu-romppu vai hiusmuotoilija? Tästä voisi melkein aloittaa vedonlyöntipelin.

  26
  1. Unohdit somput, niitäkin löytyy. Kyläkaupassa eilen kaapusomppu oli ostoksilla valtiolta saamilla apurahoillaan ja noin 7-9v lapsensa kanssa pitivät kyläkaupassa niin kauheaa ääntä että koko kauppa tuli levottomaksi. Nainen kälkätti äbälää kännykkäänsä ja huuteli samalla kakrulleen joka huiteli huutaen ympäri lukaalia.

   25
   1
   1. Ei kai niitä ole jo sielläkin? Kesällä ajattelin, että tämä on sentään vielä paratiisi.

 3. Saamari kun oppisivat tähtäämään paremmin…? Mitä enemmän ”uusruotsalaiset” toisiaan tiputtavat sen parempi. Se, että tekijöitä ei tavoiteta on pelkästään positiivinen asia. Tällöin pääsevät jatkamaan toistensa ampumisia.

  29
  1. Samoilla asialinjoilla ollaan, pitäs järjestää ampumakoulutusta ni saattas tuo luonnollinen poistuma kasvaa.

   15
 4. Paavo, sun pitää korvata toi kristillinen risti islaamin puolikuulla, koska mitä suurimmalla todennäköisyydellä toi(kin) uhri oli niitä ”Lähi-idän ihmeitä” toisen ”Lähi-idän ihmeen” teilaamana.

  Pahoittelut pilkunviilaamisesta…:-)

  10
  1. Viilaus on elämän suola…

   Mietinkin kyllä tehdessäni kuvaa, että pitäiskö laittaa puolikuu… mutta jotenkin tuo risti kuitenkin kuvaa asian laitaa aika hyvin länkkärin näkökulmasta…

 5. ”Mies toimitettiin sairaalaan, mutta henkeä ei voitu enää pelastaa.

  Nuorukainen oli noin 25-ikävuoden nurkilla ja tausta Somaliassa.”

  RI[ihan missä tahansa muualla paitsi täällä]

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.