Muslimien ashura keräsi tuhansia shiioja Malmöön ja Kööpenhaminaan, kuvia ja videoita

42194255_704980659900645_2377296455971897344_n
Kööpenhaminan kulkue.

Torstaista perjantaihin vietettiin shiia-muslimien suurta juhlaa ashuraa. Ashuraa vietetään martyyri Husayan kuoleman muistoksi. Tavan mukaan muslimimiehet itkevät ja mm. hakkaavat itseään käsillä rintaan.

Joissakin maissa ashura-kulkueessa hakataan oma selkänahka verille. En laita näistä tapahtumista kuvia, sillä niitä löytyy googlettamalla.
Se mikä asiassa kiinnostaa on se, että vaikka shiiat ovat lukumäärältään pienempi joukko kuin sunnit, niin kannattaa katsoa millaisia määriä ihmisiä saatiin torstai-perjantai-kulkueisiin Malmössä ja Kööpenhaminassa.
Alla kuvia Malmön juhlasta.
Videot kannattaa katsoa. Ensimmäinen video Malmöstä. Alempi video Kööpenhaminan Nørrebrosta. Kannattaa katsoa videoita sillä ajatuksella, että kuvittelee kuvauspaikaksi Helsingin, Oulun tai jonkun muun suomalaisen kaupungin,

 
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
miekku
miekku
23.9.2018 02:31

Tai kuvitelkaa muslimimaa, jonne kristityt ovat paenneet elämään sossun rahoilla ja siellä kokoonnuttaisiin. Toisin päin se ei onnistu, islamin suvaitsemattomuuden ja väkivaltaisuuden takia.

sieltä-saatte-vastauksen
sieltä-saatte-vastauksen
23.9.2018 22:56
Vastaa...  miekku

Kysykääpäs vaikka Li Anderssonnilta,Touko Aallolta ja heidän ajatusmaailmaansa edustavilta,onko tuomonen muslimäärä mahdollinen myös Sumen kaduille.Vartaus on taatusti(,Kaikkilla maailman ihmisillä on IHMISOIKEUS tulla Suomen sosiaaliturvalle.)

Rynkkyäkehiin
Rynkkyäkehiin
23.9.2018 02:56

Ihan helvetin järkyttävää. Ja Suomen naapurissa. SYÖPÄÄ.

huugo
huugo
23.9.2018 05:38

Muslimit alkavat näyttämään joukkovoimaa ja viranomaiset seuraavat tilannetta vierestä kädettöminä.Tilanne johtaa siihen että pian aletaan tappelemaan vallasta ja elintilasta uskonnon varjolla, veri virtaa. Siihen ei puututa koska on pyhä uskonnonvapaus. Luulisi että Eurooppa on jo sen verran sivistynyt ettei uskonto saa enää jalansijaa yhteiskunnista ja sen rakenteista, mutta ei pahemmaksi näyttää menevän.

Ilkka
Ilkka
23.9.2018 07:35

Täysin sairasta.

Anonymous
Anonymous
23.9.2018 08:35

Muistuu mieleen tuntematon sotilas ja peltoaukeama ”lataa sinä äläkä hättäile”

ro
ro
23.9.2018 09:37

Paljon on tykinruokaa tarjolla..

Vain 17,5% vastustaa tätä
Vain 17,5% vastustaa tätä
23.9.2018 11:58

Valkonaamat ovat liian tyhmiä tajutakseen missä mennään. Ruotsissa 82,5% tykkää että tämä on ihan OK ja jopa ihanaa.

Ydinkysymys
Ydinkysymys
23.9.2018 12:00

Mikse eivät tanskalaiset ja ruotsalaiset äänestäneet tätä vastaan?

Mike
Mike
23.9.2018 12:04

Aarne ”Marokon kauhu” Juutilainen olisi sanonu et pojat laittaa haarukan jalalle sit mie ruppeen ampuu.

Barabbas
Barabbas
23.9.2018 12:11

Ruotsi on jo valloitettu, Tanska seuraa tiiviisti perässä, vaikkakin vähän yrittää pyristellä vastaan. Noita videoita pitää levittää jotta kaikki näkisivät kuinka helvetin paljon sossumuslimeita jo on. Ja lisää tulee ennätysvauhtia! Kaikki MUKA pakolaisia.. HAH! Oikeasti, ei tämmöinen kuulu Pohjolaan!!!! Mutta minkäs teet, se on myöhäistä kun paskat on jo lahkeessa. Yksikään noista ei kotoudu, eikä halua. Muslimi on muslimi eikä muuksi muutu. Rakentavat kalifaattiaan SOSSURAHOILLA! Helvetin härskiä. Sanokaas te viisaat miten tämä voi jatkua..? Tämä loppuu verenvuodatukseen. Vittu että SUVAKKIUS VITUTTAA!!!!!

Anonyymi
Anonyymi
23.9.2018 12:25
Vastaa...  Barabbas

”Tämä loppuu verenvuodatukseen. ”
Juuri näin käy. Vaikka annettaisiin periksi ja periksi yhä uudestaan, silti lopussa odottaa periksiantajien tuhoaminen. Siis ei kannata antaa periksi. Jos ei anneta periksi, muukalaiset eivät ilman verilöylyä luovu tavoitteestaan alistaa koko maailma.
Musuilla on vain voitettavaa. Jos saavat surmansa, se on itseasiassa lottovoitto. Suoraan paratiisin neitsyitä panemaan. Ne, jotka eivät saa surmaansa, saavat nauttia voitostaan jo maan päällä eli saavat panna orjiksi ottamiaan.

Barabbas
Barabbas
23.9.2018 12:41
Vastaa...  Anonyymi

Ainut tapa jarruttaa/pysäyttää tämä hulluus on lopettaa nykyinen järjetön pakolaispolitiikka kokonaan, sekä lakkauttaa kaikkien mukapakolaisten sossutuet. Silloin ”pakolaiset” eivät enää pakenekaan sotaa yhtäkkiä, sekä ne MILJOONAT valehtelijat jotka jo ovat onnistuneet keplottelemaan itselleen ilmaisen elämän, joutuvat TÖIHIN. Muslimi elättäisi itsensä ja perheensä, voitteko kuvitella???? Nyt vaan on niin että sossutuet/ilmainen elämä länsimaassa jossa jo on ihan helvetisti maanmiehiä on ylivoimaisen houkutteleva tilaisuus muslimeille. Rahaa tulee, asuntoa pukkaa, autoja saa, lainaa saa. Mitään ei tarvitse tehdä eikä maksaa, ja hyvin pärjää äidikielellään. Mitään länsimaista ei tarvitse oppia, tavallista ihanaa muslimielämmä paitsi että kaikki on ilmaista! Jos jossain vaiheessa länsimaa ei yllättävästi suostukaan vaatimuksiin, niin aina kannattaa vetä ässä hihasta: Rasistikortti! Ja taas tulee mammonaa! Ei muslimi tyhmä ole, suvakki on se tyhmyri. Mutjoo, huonolta näyttää. Sotaa tiedossa.

Jokainen päivä on pahempi kuin edellinen
Jokainen päivä on pahempi kuin edellinen
23.9.2018 13:27
Vastaa...  Barabbas

Nykyinen pakolaispolitiikka ei muutu eikä palautukset toimi ennenkuin järkipuolueet ovat vallassa. KOSKA? Koskaanko?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.9.2018 18:04
Vastaa...  Barabbas

Ensi keväällä juuri tuota asiaa kysytään meiltäkin. Miten me silloin vastaamme?
Jos jäämme kotiin jurnuttamaan, etten mie ennee äänestä kettee ko se ei auta yhtee mittee, emme aivan varmasti saa mitään muuta kuin nykymenon jatkumista.
Voimme kuitenkin tehdä kuten unkarilaiset ja äänestää Viktor Orbánin Fideszin suomalaista veljespuoluetta, Jussi Halla-ahon Perussuomalaisia.
Orbán on todistanut käytännössä, etteivät hänen puolueelleen annetut äänet mene hukkaan, vaan niiden mandaatilla on tehty Unkarista turvallinen kansallisvaltio.
Maa, jossa Scaniat eivät ajele ihan issekseen väkijoukkoihin eivätkä allahuakbarit kajahtele ihmisten ryöstöjen, raiskausten ja puukotusten tahdissa.
Se on vain ja ainoastaan meistä kiinni.
Meistä. Suomalaisista äänestäjistä.
Ei tarvitse kuin äänestää Perussuomalaisille samanlainen gigajytky kuin unkarilaiset Fideszille.
Olemmeko me muka huonompia kuin veljeskansamme unkarilaiset?
Mutta jos päätämme olla – mikä oikeus meillä on sen jälkeen enää ruikuttaa?

Don Donald
Don Donald
23.9.2018 18:22
Vastaa...  Qroquius Kad

Kyllä.

luke
luke
23.9.2018 15:56

Samallaillahan hölmölässäkin äänestetään vieläkin suuremmalla prosentilla.

Rupusakin juhlakulkue on hautajaissaatto sweduille
Rupusakin juhlakulkue on hautajaissaatto sweduille
23.9.2018 19:13

Herranjee miten ruotsalaiset ovat antaneet tämän valloituksen tapahtua eivätkä s-tanat tajua vieläkään mihin ollaan menossa.

Aappa
Aappa
23.9.2018 19:50

”Imam Hussein – För hela mänskligheten”…ja olihan siellä sitä paitsi naisia ja lapsiakin…mutta jotenkin surrealistisia näkymiä; ikään kuin kelloa veivattaisiin väkisin taaksepäin aina keskiajalle saakka. Valtapuolueiden ja -median mukaan suunta on kuitenkin oikea….yes we can… (tähän voi kuvitella apinahymiön)

silloin on turha itkeä
silloin on turha itkeä
24.9.2018 07:46

Jokaiselle rynkky käteen niin ollaan shiia valtiossa.

Risto Koponen
Risto Koponen
24.9.2018 09:50

Mielummin itse elän suomalaisten sotilaiden isännöimässä diktatuurissa kuin rättipäiden kalifaatti HELVETISSÄ. Kyllä islam on pysäytettävissä vaikka yli 20 pinnaa olisikin rättipäitä. Rättipäätkin ovat vain käymässä maan päällä. Kun tätä paskaa ruvetaan selvittämään niin se pitää aloittaa ensin ”omista”, kuten refugees hospitalitysä, vihreistä ja muista DESANTEISTA https://www.youtube.com/watch?v=2hJWlKk4oas