Sverigedemokraatin taloon polttopulloisku

Kuvakaappaus 2018-09-23 13-00-44.png

Viime yönä tehtiin palopommi-isku tukholmalaisen sverigedemokraatin asuntoon. Tukholman eteläpuolella sijaitsevassa Salemin kunnan Rönningessä asuvan Mona-Lisa Larssonin talo yritettiin polttaa heittämällä molotovi talon seinään.

Tapahtuma alkoi 03.40 aikaan kun palokunta sai hälytyksen Rönningeen, jossa talon veranta oli tulessa ja palo oli levinnyt jonkin verran julkisivuunkin. Palokunta sai palon kuitenkin nopeasti sammutettua ja vaara oli siltä kertaa ohi.

Talossa asuu Salemin kunnan Sverigedemokraattien puheenjohtaja Mona-Lisa Larsson ja hänen puolisonsa Conny Wessberg,  joka on myös aktiivinen sverigedemokraatti. Pari kertoo mm. Expressenille, että juuri ennen paloa he istuivat olohuoneessa viinilasillisella kun pihalla tapahtui valoilmiö. Sen jälkeen palo roihahti.

Palolaitos löysi kuistilta jonkinlaisen kangaskäärön, joka oli kasteltu bensalla ja heitetty sitten kuistille. Conny Wessberg kertoo Expressenille, että isku oli selvästi poliittinen.

– Puolisoni on ollut ehdokkaana Rönningessä ja hänen kasvonsa on tuttu vaalimainoksista teiden varsilla. Hän on hyvin näkyvä politiikko.

Mielenkiintoista seurata tapahtumaa kumpi mahtaa olla iskun takana: Nuoret muslimit vai Vasemmistonuoret.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Sverigedemokraatin taloon polttopulloisku

 1. Tahallaan rakensi talonsa polttopulloon eteen, jotta saisi säälipisteitä julkisuudelta.

  42
  1
   1. Selvittämättä jää tämäki murhapolttoyritys Ruotsin poliisilla, jos vähänkään entistä latua menee.
    Muslimeilla ja äärivasemmistolla on sama käsitys demokratiasta,että kumpi tahansa voi olla tämän teon takana.

 2. Jos tunnetun vassarin tai muslimin taloa poltettaisiin tuolla tavalla, se olisi ykkösuutisten joukossa valehtelevassa valtamediassa. Ja sitä vielä hehkutettaisiin ja kauhisteltaisiin monta viikkoa. Mutta kun on näin päin, korkeintaan näkee jonkun pikku-uutisen.

  59
  1. Sitten kun selviäisi sen polttajankin olevan muslimi, ei uutisoitaisi mitään, vähän ehkä vihellettäisiin.

   24
 3. Vaikka murhapolttoyritys jäisi tuohon yhteen, se luo pitkäkestoisen pelkotilan asukkaisiin. Törkeä teko.

  29
 4. Joku Sverigedemokraattien poliitikko vielä kuolee koska maa on vihollisen hallussa. Jos polttopullo (polttopillu, suomen YLE) tehtäisiin jonkun demarin tai suvakki puolueen kotiin, maa olisi hälytystilassa. Näin se vielä menee.

  29
 5. Vahvasti haiskahtaa paremmalta polttopullolta. Jos ja kun teot todella ovat poliittiset, niin suora hyökkäyshän tuo on demokratian kimppuun. Seuraavaksi sitten parempi kristalliyö ja parempi valtiopäivätalon palaminen, jonka johdosta viher-muslimi-vasemmiston on otettava valtion päätöksenteko parempiin käsiin – ihan vain valtion paremmin suojaamiseksi.

  21
 6. catilina,eikä ketään tulla ottamaan kiinni.aika hiljaista on ollut suomalaisessa mediassa.kyseessä on kuitenkin lakiteknisesti murhan yritys,vieläpä poliitikon.

  18
 7. Nytkö alkoivat sitten talotkin syttymään autojen lisäksi Ruotsissa.

Comments are closed.