Näyttelijä kiinni verisestä murhasta Tukholmassa

Kuvakaappaus 2018-09-24 23-35-05

Ruotsalainen b-näyttelijä Steve Alaam otettiin eilen illalla kiinni epäiltynä murhasta. Uhrina on hänen 28-vuotias puolisonsa.

Tapahtumat alkoivat illalla klo 23.00 aikaan kun poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta meneillään olevasta pahoinpitelystä Tukholman Kistassa sijaitsevaan asuntoon. Poliisipartio löysikin paikalta vakavasti loukkaantuneen naisen, jonka henkeä ei voitu enää pelastaa. Joidenkin lähteiden mukaan tekijä oli yrittänyt veistää naisen kurkkua auki.

Poliisi otti paikalta kiinni 50-vuotiaan Alaamin, joka pidätettiin. Asia käsitellään huomenna vangitsemisasiana pakkokeino-osastolla.

Steve Alaam on näytellyt joissakin Mikael Persbrandtin filmeissä ja ainakin rikosfilmi Rånarna:ssa. Alaam on marokkolaistaustainen ja puolisonsa oli puoleksi suomalainen-marokkolainen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Näyttelijä kiinni verisestä murhasta Tukholmassa

  1. Eikös näiden insinöörien pitänyt parantaa Suomalaistenkin geeniperimää…ei kun…

   25
 1. Kurkunleikkaajia kaikki tyynni,kädelliset puoliapinat. Mistä päin mahtaa olla nurmijrven kurkuleikkaaja…

  38
 2. Ihmeellistä – Suomen valtamedian mukaan kyseinen taiteilija on Ruotsin tunnetuimpia, ja työskennellyt kaikkien huippujen, kuten Perspirantin, kanssa. Ei olisi ikinä arvannut, että tähänkin liittyy monikulttuurinen ulottuvuus…

  35
 3. Johdonmukaista ja jatkuvaa faktojen pimittämistä valtamedian taholta. Aina kun näkee määrätynlaisen uutisen roska- l. valtamediassa on rynnättävä vaihtoehtomedian sivuille tsekkaamaan tilanne, siis se etnisyys… Kunpa koko Suomen kansa tekisi saman, niin ehkä harhaanjohtaminen vähenisi.

  40
 4. Ei puukkoperinnettä vaalita yksin Kauhavalla. Rabat on kuulu teräaseistaan. Veriteko tulee kylkijäisenä.

  16
  1. Joo jäbä näytteli ganisterifilmeissä.. Nyt veivas muijaltaan kokkeleissa kaulan auki..

   20
   1. Nyt taisi jäädä gangsterirooli päälle tosielämässä ja naiselle kävi huonosti.

    10
 5. Muistakaa laittaa paksu kaulahuivi monta varvia kurkunympäri, muuten joku voi tulla takkaapäin ja sahata torven poikki. Ja se taas johtuu siitä että hitsuri (kohta evp.) tykkää sahatyöntekijöistä.

  11
 6. Kiihkeät suvaitsevaiset kautta netin palstojen vielä äsken Suomessa jodlasivat miten taas joku valkoinen heteron on hakannut vaimon… Totesin tyynesti että tämä uutinen värisee juuriaan myöden… Minut tuomittiin öyhöttäjäksi. Ja miten taas jälleen kerran kuten aina ennenkin kävi.

  Monikultturismihan se siellä kaloja katkoi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.