Arkisto: Vasemmiston puheenjohtaja vieraili Södermalmin moskeijassa ja kiitteli väkeä Suomeen kohdistuneesta invaasiosta

SNK_9785

Sattuipa silmiini muutaman vuoden takainen juttu. Se on mielestäni uudelleen julkaisemisen arvoinen, jotta asia pysyy mielessä. Juttu on alunperin kirjoitettu keväällä 2016 kun pahin invaasio oli ohi.

____________________________
Tukholman Södermalmin moskeijan sivuilla mainostetaan Ruotsin Vasemmistopuolueen puoluejohtajan Jonas Sjöstedtin vierailua moskeijassa viime helmikuussa. Muutaman tunnin aikana Sjöstedtiä kierrätettiin ympäri moskeijaa ja tutustutettiin moskeijan toimintaan. Muuan lause saa suomalaisittainkin merkitystä:

”Sjöstedt ja Vasemmistoliitto arvostaa suuresti moskeijan toimia viime syksyn pakolaisaallon aikana Tukholmassa. Moskeijassa laitettiin paljon likoon autettaessa turvapaikanhakijoita.”

Jos jollekulle on jäänyt epäselväksi niin Södermalmin moskeija oli suurin yksittäinen taho syksyn 2015 aikana, joka organisoi laittomien muslimien matkaa Ruotsista pohjoisen kautta Suomeen Tornion rajalle. Asia sai Ruotsin hallituksen siunauksen, ja rahoituksen. Södermalmin moskeijan puuhapetterit olivat kuitenkin niitä, jotka käytännössä järjestelivät laittomien muslimien Suomeen tulon. He olivat organisaattori.
Homma toimi syksyn 2015 aikana vuoden loppuun asti siten, että muslimeilla oli Malmössä ja Trelleborgissa ”Muslim Aid”- nimisen järjestön vapaaehtoisia, jotka ottivat yhdessä Punaisen Ristin kanssa vastaan maahan laittomasti tulleet muslimit. Näitä vapaaehtoisia oli Trelleborgin ja muiden Skoonen kaupunkien satamissa ja vastaanottamassa Kööpenhaminasta Malmöön tulevia junia. Kyse ei ole mistään muutamasta kymmenestä henkilöstä. Yksin Tukholmassa heitä oli useita satoja, joten Skoonessakin heitä on ollut satoja.
Maahan saapuneet tulijat kartoitettiin hyvin tarkasti. Ne, jotka halusivat jäädä Ruotsiin, ohjattiin Malmön maahanmuuttoviraston ensimajoituskeskuksiin. Kun taas ne, jotka halusivat suomeen, ohjattiin edelleen Tukholman juniin. Heidät juotettiin ja ruokittiin etelässä ennen juniin nousua.
Sen jälkeen porukka ohjattiin Tukholman juniin. Tukholmassa jokaista Malmöstä tulevaa junaa vastassa oli kymmeniä Muslim aid:in vapaaehtoisia. Käytännössä homma toimi siten, että junavaunujen jokaisella uloskäynnillä oli kaksi vastaanottajaa, jotka kyselivät saapuvilta sotapakolaisen näköisiltä henkilöiltä arabiaksi ym kielillä ovatko nämä matkalla Suomeen. Henkilöillä oli huomioliivit, joissa oli teksti ”Muslim aid” ja luultavasti sama arabiaksi. Joukko kerättiin siis joka junalta kasaan. Heidät laskettiin, jonka jälkeen alkoi viimeisen etapin suunnittelu.
1200px-Stockholms_moské_(gabbe)
Tukholma toisin sanoen viimeinen pysäkki ennen Suomea, toisaalta sieltä järjesteltiin koko matka Ruotsin läpi Suomeen. Tukholmassa laittomat tulijat saattoivat viipyä päivän kaksi, jotkut viikkojakin. Södermalmin moskeija oli päämaja. Siellä huollettiin tuhansia muslimeja, jotka edelleen halusivat jatkaa Suomeen.
Ennenkaikkea Söderin moskeija oli operatiivinen keskus. Ihan kuin pääesikunta. Sieltä käsin Suomeen tulijoille hankittiin junalippuja, varattiin juniin makuupaikkoja, kerrottiin karttasulkeisissa miten Tornio sijoittuu kartalle ja mihin Suomessa pitää mennä sanomaan se ”asyl”.
Niin ikään moskeijalla jaettiin taksiseteleitä, ruokaa, prepaid- liittymiä yms. Sieltä ohjattiin tulijoita väliaikaisiin majoituspaikkoihin Tukholman keskustan hotelleihin. Joka ainoa ilta tapahtui kaksi kertaa kokoontuminen T-centraliin. Klo 17.00 ja klo 22.00. Sadat laittomat muslimit kerättiin aseman ”polttopisteeseen” yhdeksi isoksi joukoksi. Joukko ohjattiin Muslim aid:in, Punaisen ristin ja Ruotsin poliisin toimesta yhteistyössä joka ilta Tukholmasta Luulajaan lähteviin yöjuniin. Ohjaamien oli järjestelmällistä ja hyvin organisoitua. Tulijoita ohjattiin isoina, parhaillaan jopa 500 hengen ryppäissä, heille annettiin liput ja ohjeet loppumatkaa varten.
Myös Ruotsin VR oli mukana tässä touhussa. Konduktöörit itse keräsivät vaunuittain makuuvaunuihin porukkaa ja opastivat. VR:n henkilökunta kuljetti asemalaiturille Punaisen ristin kanssa aina ennen junan laiturille tuloa ”häkkikärryjä”, joista jaettiin matkaajille banaania, pillimehua, voileipiä, juomaa jne.
Kuvakaappaus 2018-09-24 02-51-41
Tukholmasta juna meni Luulajaan, jonne se saapui seuraavana päivänä puolenpäivän aikaan. Luulajasta Tornioon on vielä 130 km matka. Luulajassa vastassa oli paikallisia avustusjärjestön henkilöitä, jotka ohjasivat laittomat ihmiset edelleen Luulajasta Tornioon meneviin busseihin. Luulajassa vapaaehtoiset olivat yleensä Punaisen ristin henkilöitä ja muita turvapaikka-aktivisteja. Koska Luulajaan tuli ”sumppu”, ts. pohjoisen harva bussiliikenne ei millään kyennyt vastaamaan satojen lisääntyneiden matkaajien määrää, syntyi pohjoiseen vapaaehtoisia ”takseja”. Punainen risti, turvapaikka-aktivistit ja muut hourupäät kuskasivat Luulajasta pikkuautoilla ja pikkubusseilla porukkaa kolmessa vuorossa Tornioon.
Joku ruotsalainen viranomaistaho jopa palkkasi tilausbusseja, joilla porukkaa kuskattiin Haaparantaan. Tässä tapauksessa Ruotsin poliisi ei halunnut opastaa Ruotsin kilvillä liikkuvia busseja suoraan Suomen puolelle vaan tulijat jäivät Haaparantaan ja saivat kävellä 100 metriä rajan yli Suomeen.
Ruotsin maaperällä ollut operaatio oli alun kaaoksen jälkeen hyvin suunniteltu ja organisoitu. Muslim Aid- järjestön palkkalistoilla oli esimerkiksi Tukholmassa useita satoja vapaaehtoisia. Nämä vapaaehtoiset taas olivat jo Ruotsissa asuvia muslimeja. Heidän pikku apurina oli Punainen risti.
Koko Suomeen suuntautuvan invaasion organisaattorina Ruotsissa olivat siis muslimit, Ruotsin hallituksen suosiollisella hyväksynnällä. Ilman Muslim aid:ia ja Söderin moskeijan hyvää organisaatiokykyä olisi Suomeentulijoiden määrä tuskin muutamaa tuhatta enempää.
http://www.stockholmsmoske.se/jonas-sjostedt-partiledare-for-vansterpartiet-besoker-mosken/
____________________________
Näin invaasio siis eteni Ruotsin etapilla. Olen edelleen sitä mieltä, että jos Muslim aid ei olisi ottanut ohjia käsiin olisi suurin osa Suomeen tulleista jäänyt Ruotsiin. Ei olisi syntynyt sellaista organisoitua kulkureittiä huoltojoukkoineen. Suomeen matka oli Ruotsin etapilla kuin projekti. Omatoimisia olisi tietenkin ollut, mutta on aivan varmaa, että Muslim aid:in takia Suomi sai sellaiset 10- 15 000 extratulijaa.
 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kilttimies
kilttimies
30.5.2016 13:34

Voihan vittujen kevät

Euse
Euse
30.5.2016 14:53

Invaasio alkoi hiljalleen sen jälkeen kun Sipilä ja Soini kävivät Ruotsissa. Ruotsin valtio siunasi, ja Muslim Aid ja paikallinen Punainen risti/puolikuu organisoivat toiminnan. Hallitus kielsi valtion rautateitä vaatimasta matuilta junalippuja, joten kuljetukset olivat paljolti ilmaisia.
Sipilä kävi tilaamassa, Soinin siunauksella, tuon invaasion Suomeen! Sopivat hallituksessa, että kokoomus ja keskusta saavat jokusen kymmenen tuhatta matua, ja sitten tulijavirtaa aletaan kuristaa persujen vaatimin kiristyksin. Hieno suunnitelma. Näin kaikki saisivat haluamansa. Kokoomus ja keskusta saisivat matut (muka pyytämättä), ja persut saisivat näyttäytyä äänestäjilleen tilanteen pelastajana, maahanmuuttopolitiikan tiukennuksineen.

pientä_rehellisyytt_jos_sopii
pientä_rehellisyytt_jos_sopii
1.9.2017 18:56
Vastaa...  Euse

Väärin.!
Invaasio oli kyllä jtkunut jonkun aikaa ennen Soinin ruotsinreissua.
Siitähän Erkki Tuomioja moitti kovasti Soinia, kun tämä oli käyttäytynyt Ruotsissa käydessään huonosti ruotsalisia kohtaan.Oli kieltänyt ruotsalaisia lastaamasta juniin matuja Suomeen tuotaviksi Ja ruotsalaiset siitä oli pahoittaneet mielensä
.
Joskus pitäis kirjottaa niin kuin asia on,eikä aina muistaa asioita väärin mieleisekseen.
Minäkään en ole prsu koskaan ollutkaan,mutta rehellisenä ihmisenä en halua tämmöstäkään vääristellä.

täh?
täh?
24.9.2018 16:25

Soini kieltänyt ruotsalaisia kuskaamasta matuja Suomeen? Sinähän se varsinainen vitsiniekka olet. Ei Soinia ole koskaan kiinnostanut muu kuin omat etunsa ja hillotolppansa. Kuinkahan moni yläpeukuttajista edes luki viestiä ajatuksella läpi.

huugo
huugo
25.9.2018 05:34
Vastaa...  täh?

Näin on, kyllä siinä painoi soinin hillotolppa enempi kuin persujen aate. soinista näki silloin jo että kokoomus oli ottanut tiukasti soinin hihnaansa ja taisi olla piikkipanta lihavan kaulan ympärillä. Aina kun soini meinasi sutkauttaa, hihnaa nykäistiin kovasti käskyttämällä, paikka (eikun hillotolppa.) Sillä käskyllä soini taas rauhoittui ja katseli orpon suuntaan lemepä ilme turpeilla kasvoilla.

kantis/realisti
kantis/realisti
24.9.2018 08:36
Vastaa...  Euse

Kyllä,näin se meni ja varmaan saman kaava toimii edelleen pienemmässä mittakaavassa!
Seuraavaan ryntäykseen (Sisäministerön varautuminen jopa 100 tuhatta ”pakolaista” ei ehkä sama
kaava enää mene läpi!

kerberos616
31.5.2016 00:28

Reblogged this on Kerberos616.

Kana
Kana
1.6.2016 01:49

Millä oikeudella tämäkin pölkkypää latelee näitä juttuja. Vasemmisto ja oikeisto, kaikki ulos ja järki sisään!

huugo
huugo
24.9.2018 05:09

Vaikuttaa vihamieliseltä toimelta toista valtiota vastaan, ei kahta sanaa. Tätä pitäisi pöyhiä kunnolla myös Suomen puolella. Mitkä tahot olivat mukana tässä toimessa Suomen puolelta, vaikuttaa ihan valtiopetokselta josta on säädetty perustuslaissa ankarat seuraamukset.

Puolueeton
Puolueeton
24.9.2018 09:12
Vastaa...  huugo

Melko varmasti suomalaiset poliitikot olivat mukana touhussa. Jos eivät olleet, ruotsalaiset toimivat todella röyhkeästi Suomea kohtaan. Soini oli hallituksen ulkoministeri ja hänen täytyi olla myös mukana, kertoo media tai Soini mitä muuta tahansa.

Valtsu
Valtsu
24.9.2018 09:51

Käsittääkseni sosialismin pohja-ajatuksia ovat mm. yhteisomistus, sukupuolten tasa-arvo ja muuta sellaista, mitä islam ei tue missään määrin. Yhtä hyvin vasemmistolaispoliitikko voisi vierailla kapitalismin kovimmassa ytimessä ja ihastella siellä, miten joutuisasti liukuhihna työläisillä pyöriikään ja vielä minimipalkalla!
Sikäli onkin kerta toisensa jälkeen outoa, että miten nämä kaikki etnopalvojat voivat kerta toisensa jälkeen myydä kaikki periaatteensa islamin edessä? Onko kyseessä kolonialismin taakka, josta tunnetaan syyllisyyttä tuhannenteen sukupolveen saakka vai millä ihmeellä asia on selitettävissä? Vai mistä?

imaami
imaami
24.9.2018 10:05

Missä sitten oli se yksi normaalisti suljettu rahtiasema/laituri jonne junat menivät tyhjinä ja ladattiin sitten täyteen musuja. Siitähän oli juttua ja samoin ihmeteltiin kun pohjoiseen menevät junat olivat aina etukäteen bookattu täyteen.

Kuka Mikä Häh
Kuka Mikä Häh
24.9.2018 10:36

Eikös Stubb ja Haglund pyöriskelleet Ruotsissa kuin puolukka pillussa suunnilleen hieman ennen invaasiota! En yhtään ihmettele jos nämä kaksi olisivat olleet räätälöimässä invaasiota.

Pessimisti
Pessimisti
24.9.2018 11:18

Soini saa ohjeensa jesuiittajärjestöltä, joka on mukana globalistien suunnitelmassa tuhota kansallisvaltiot. Tästä johtuu Soinin takinkääntö politiikassa. Ottakaa selvää asioista. NWO.n ajama maailmankirkko, joka ajaa kaikki uskonnot Rooman kirkon huomaan (ekumenia) tulee valtaan maailmaa hallitsevan eliitin kanssa ja muut ihmiset orjuutetaan palvelemaan tätä järjestelmää vailla mitään yksilövapauksia, täydellisessä kontrollissa.

Patrik
Patrik
24.9.2018 11:49

Älkää unohtako tajoushaukka kakkosta, Juhana Vatiaista joka Ruotsin Borgin kanssa oli myös suunnittelemassa tätä Suomen valloitusta. Borg oli muka ”opastamassa” ilmaiseksi suomen hallituksen muodostamisessa. Hyvä että kaikki syylliset alkaa olla nyt tiedossa.

Näen punaista
Näen punaista
24.9.2018 12:30

Ruotsin sossut ilmoittavat nyt tukevansa vasemmiston (vanhakommunistista) ehdokasta eduskunnan toiseksi varapuheenjohtajaksi koska nykyinen viranhaltija (SD) on ”häpeä Ruotsille”. Ranskan entinen pressa Francois Hollande puhui STVssä männäpäivänä rajattoman Euroopan puolesta. Hulluja nuo sossut, kommarit jne, vaarallisia normaali-ihmisten hyvinvoinnille.

Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
24.9.2018 20:52
Vastaa...  Näen punaista

(((Francois Hollande)),kalergisuunnitelma,bildberg,eu,nato,rahanluonti tyhjästä, pankkijärjestelmä”pakolaistsunami, eurooppalaiset pankeissa ”työskennelleet” poliitikot, hippiliike, sateenkaarilippu,Eu-lippu,feminismi, rasismi, antisemitismi,ect. Mikä on yhteinen nimittäjä? Paavohan tätä ei tiedä?

Rasistinen, kelvoton nazi
Rasistinen, kelvoton nazi
24.9.2018 15:12

Sitten, maahantulijoiden päästyä pöytien ääreen valittamaan, (puuro on pahaa, give us OUR moneyyyy-hyyy…) astuivat tälle irvokkaalle näyttämölle ladyt Marjaana ”legend” Toiviainen, RHC:n kuuluisat tättähäärät, Härkösrebekat, lady Sunniva Drake, päättymättömänä jonona.
Uusimpana – APLODEJA!! -seisoja Aino Pennanen, joka on varmaankin vihreiden kaikkein älykkäin henkilö tähän asti? Oik. tiet. ymmärsi heti poistua lentokoneesta, kun poliisi vei : ).
Tämä olisi ollut hupinäytelmäksi ihan hyvä koko stoori. Mustaakin mustempi farssi siitä kuitenkin tuli:
Turku sai tietää mitä on suvakin hyvyys.
Viimeisimpänä vielä paljastuu ULLATUUUUS! vertahyytävä hyväIhminen#, Hassan Zubier.

Suomimies
Suomimies
24.9.2018 20:07

Haistakaa vassarit vittu ja muuttakaa saudeihin siellä saatte nauttia islamista yllin kyllin