Vihapuhe FM KLO 19.00: Orban-vihaajat eivät osaa lopettaa vihaamista

Unkarissa vainottu filantrooppi valittaa kohtelustaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Belgialaispoliitikko kertoo arvostetulle CNN:lle mielipiteensä Unkarista. Kokeneet poliitikot Mykkänen ja Niinistö nahistelevat Twitterissä siitä, kumpi vihaa enemmän Orbania. Saska vihaa hesarissa ja Kaleva oikaisee.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Vihapuhe FM KLO 19.00: Orban-vihaajat eivät osaa lopettaa vihaamista

 1. Voi juku, olikos nyt ”Vihaa Viktor Orbánia viikko”?
  Minä aloin vahingossa vihaamaan Donald Trumpia, mutta se onkin vissiin vasta ensi viikolla.
  Vai onkos ensi viikolla ”Vihaa Matteo Salvinia viikko”, vai olikohan se sittenkin ”Vihaa Vladimir Putinia viikko”?
  Suomeen pitäisi perustaa sellainen ministeriö, joka julkaisisi virallista vihaamiskalenteria jotta kansalaiset tietäisivät ketä pitää milloinkin vihata. Ministeriön nimi voisi olla vaikka ”Rakkausministeriö”.

  13
 2. Länsimaisiin arvoihin kuuluu nykyään, että kaikki niitä romuttavat asiat tulee sallia kritiikittä.

 3. Pitäisikö kehystää Orbanin , Putinin ja Trumpin kuvat ja laittaa seinälle. Poikani osti jo minulle Putinin ja Trumpin kuvalla varustetun mukin, jota pidän paraatipaikalla takan päällä. Siitä sitä voin ihailla päivittäin. Vielä nuo V. Niinistön kaltaiset isänmaallisia presidenttejä vihaavat joutuvat häpeään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.