Vihapuhe FM KLO 19.00: Orban-vihaajat eivät osaa lopettaa vihaamista

Unkarissa vainottu filantrooppi valittaa kohtelustaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Belgialaispoliitikko kertoo arvostetulle CNN:lle mielipiteensä Unkarista. Kokeneet poliitikot Mykkänen ja Niinistö nahistelevat Twitterissä siitä, kumpi vihaa enemmän Orbania. Saska vihaa hesarissa ja Kaleva oikaisee.
https://www.youtube.com/watch?v=-B8F08UydX8

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
24.9.2018 20:33

Voi juku, olikos nyt ”Vihaa Viktor Orbánia viikko”?
Minä aloin vahingossa vihaamaan Donald Trumpia, mutta se onkin vissiin vasta ensi viikolla.
Vai onkos ensi viikolla ”Vihaa Matteo Salvinia viikko”, vai olikohan se sittenkin ”Vihaa Vladimir Putinia viikko”?
Suomeen pitäisi perustaa sellainen ministeriö, joka julkaisisi virallista vihaamiskalenteria jotta kansalaiset tietäisivät ketä pitää milloinkin vihata. Ministeriön nimi voisi olla vaikka ”Rakkausministeriö”.

Aappa
Aappa
24.9.2018 23:48

Länsimaisiin arvoihin kuuluu nykyään, että kaikki niitä romuttavat asiat tulee sallia kritiikittä.

Aikki
Aikki
25.9.2018 07:03

Pitäisikö kehystää Orbanin , Putinin ja Trumpin kuvat ja laittaa seinälle. Poikani osti jo minulle Putinin ja Trumpin kuvalla varustetun mukin, jota pidän paraatipaikalla takan päällä. Siitä sitä voin ihailla päivittäin. Vielä nuo V. Niinistön kaltaiset isänmaallisia presidenttejä vihaavat joutuvat häpeään.